Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:20 | August 25, 2015

Snapshots fashion week day 1

fw fw1 fw2 fw3 fw4 fw5 fw6 fw7 fw8

Som ni vet så är makeup inte hela mitt liv, utan jag älskar ju även stil/mode också, det är dock inget jag kommer att blanda in i bloggen, men modeveckan är ett måste för mig, dels för att kika på kommande trender, både vad gäller hår, makeup, naglar och kläder.. och dels för att träffa folk i branschen. Här är några bilder från igår 🙂
Efter visningarna gick jag och Jakob till Gina tricots fest där Say LouLou spelade, dock gick vi hem innan de gick upp på scen.. tant som man är.

MEN, Vill ni se outfits osv så kan ni alltid kika in på mitt stilkonto på instagram! @LindaHstyle heter jag där.

/As you may know, makeup is not my whole life, I also love style and fashion,( it’s not something I will mix into the blog though), but fashion week is a must for me, and to look at future trends, both in hair, makeup, nails and clothes .. and also to meet other people in the industry.
Here are some pictures from yesterday 🙂
After the shows, Me and Jakob went to Gina Tricot’s party where Say LouLou played, however, we went home before they went on stage .. felt like a tired old lady 😛

BUT, If you want to see more of my outfits you can always take a look on my style account on Instagram! @LindaHstyle 


5 kommentarer5 kommentarer om “Snapshots fashion week day 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar din blogg och har följt den väldigt länge. Tycker du är så sjukt duktig make-up artist . men din stil är ju verkligen hur grym som helst ! hade gärna velat se mer av din stil på bloggen 🙂

  Reply
 • Hej jag går mitt sista år på gymnasiet och undrar om du har några tips på hur man blir makeup artist? Som vilken utbildning som behövs, vilka skolor som är bäst? Var gick du och hur lyckades du? Var börjar man och hur tar man sig vidare? Skulle vara jättetacksam för svar, i ett inlägg eller till min mail. Du inspirerar verkligen! Kram

  Reply
 • Vilka vackra klänningar i slutet! Älskar den långa vita i mitten 🙂

  Reply
 • Snälla säg vart du har köpt ditt halsband! Jag älskar det!:)

  Reply
 • Hej Jenny 🙂 det kommer från Regal rose!

  Reply