Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:26 | August 30, 2015

Två månader med REN skincare – Hur har det gått?

ren

Jag lovade ju er att uppdatera kring hur det gått med min nya hudvårdsserie från REN!
Kände att det var lika bra att utvärdera ordentligt då jag har varit utomlands två ggr, haft SPF osv.

Men nu känner jag att jag kan ge en vettig utvärdering som är rättvis.

Tre ord: JAG ÄLSKAR REN

Min hud har blivit fantastisk sedan jag började med deras produkter i Ever calm-serien, min hudton är inte ojämn och röd längre som den tenderade att vara förut, jag har heller inte lika mycket blemmor i ansiktet.
Till skillnad från innan så känner jag mig FIN när jag vaknar och tittar mig i spegeln. Nu har jag den där jämna hudtonen som jag har varit så avundsjuk på att andra har.
Sedan självklart har jag finnar fortfarande, men det är helt klart väsentligt bättre nu. Och största skillnaden är att jag inte är röd och flammig i ansiktet. Jag är helt såld och kan rekommendera REN till er, helt klart!
Detta inlägg kanske låter kanske super-reklamigt och köpt, men det är det inte, jag skriver direkt från hjärtat för att jag är så fruktansvärt nöjd med produkterna. Och kommer inte att byta hudvård på läääänge! 🙂

Produkterna jag använder morgon och kväll är alla från serien Evercalm (utom ögonkrämen) Och är lämpad för känslig hy som jobbar med att dämpa irritationer i ansiktet.

ren1

Evercalm cleansing gel: Mild rengöringsgel som passar känslig hy. tar bort makeup samt reducerar rodnad. Masseras in i ca 2 minuter, och sköljs av med vatten. Skön på huden, dock använder jag en separat remover för ögonmejk. Doftar apelsinblom, vilket ju är lite av en favorit :). pris: 295:-ren2
Anti redness serum: Magiskt serum som lugnar och dämpar rodnad och irritation. Detta är helt klart min favorit i serien! Man nästan känner hur serumet verkar i huden.. vilket kanske låter knäppt, men så är det
Pris: 599:-
ren1

Global protection day cream: Ger fukt, skyddar och lugnar, jag gillar denna även som nattkräm även om jag kanske får ta lite mer då! Känns inte kladdig, jag känner mig heller inte stram efter jag smörjt mig som man kan göra med vissa krämer.
pris 449:-

ren5

Keep young and beautiful firm and lift eye cream: Stramar upp, ger fukt och reducerar linjer kring ögonen. Gillar denna då den är otroligt dryg och känns skön! inte för tunn eller för fet, lätt att jobba med.
pris: 399:-

/I promised you an update on how it went with my new skincare with REN!

Three words: I LOVE CLEAN

My skin has been fantastic since I started using their products in Evergreen calm series, my skin tone is uneven and red long as it tended to be before, I have not as much blemishes on the face.
Unlike before, I feel nice when I wake up and look in the mirror. Now I have that smooth skin tone that I’ve been so jealous of the others have.
Then of course I have pimples still, but there is clearly much better now. And the biggest difference is that I am not red and blotchy in the face. I’m completely sold and can recommend REN to you, for sure!
This post may sound perhaps super-reklamigt and bought, but it is not, I write straight from the heart because I am so terribly satisfied with the products. And will not change the skin on läääänge! 🙂
The products I use morning and evening are all from the series Evercalm (except eye cream) and is suitable for sensitive skin working to dampen irritations in the face.


43 kommentarer43 kommentarer om “Två månader med REN skincare – Hur har det gått?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för omdömet, måste testa denna serie ! 😀

  Reply
 • Den är fantastisk!

  Reply
 • Oh låter lovande! Har samma sak när det gäller rodnad. Såg att dom hade testkit till bra pris, himla dyrt annars som student!

  Reply
 • Ja de är ju klart inte jättebilliga, men finns det startkit så är det ju super 🙂

  Reply
 • Och det bästa av allt – produkterna är cruelty free dvs de är inte testade på djur!

  http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=3364&Donottest=-1&Product=0&Dotest=-1&RegChange=-1&Country=-1&Keyword=ren

  Reply
 • Exakt 🙂

  Reply
 • Åhhh, har använt Avene eller vad den heter ett tag nu men blev sugen på denna. Vart kan jag hitta testkit?

  Reply
 • Detta ska jag prova efter rätt många år med skitstrulig hy. Kör Exuviance nu men jag är så jävla röd och irriterad i hyn! Men ändå aldrig hittat något bättre. Men du, hur viktigt är det att rengöra och återfukta på morgonen? Dels hatar jag att tvätta ansiktet på morgonen och känner mig torr och ful och illröd. Sen upplever jag att sminket sitter sämre samt att min hy blir mycket sämre. Jag upplever min hy som bäst på morgonen. Skulle du ändå propsa på rengöring då?

  Reply
 • Hej!
  Om man är väldigt torr så behöver man inte tvätta ansiktet med rengöring på morgonen, utan gå på direkt med ansiktsvatten, serum och kräm. Din torra hud behöver det fett som den producerat under natten 🙂 Lycka till! kram

  Reply
 • Jag kombinerar Exuvance och Neostrata, men har ännu ingen ögonkräm. Går RENS ögonkräm ihop med dessa?

  Reply
 • Upplevde samma “symptom” med min hud förr. Helst ska du rengöra huden även på morgonen eftersom smuts och bakterier samlas på ansiktet under natten också.
  Försök använda en rengöring som inte torkar ut huden, alltså inget som löddrar, utan prova ett cleansing balm eller en cleansing oil. The Body Shop har en superbra rengörande olja som inte torkar ut huden. REN har ett superbra rengörande balm som är värt att prova också 🙂

  Reply
 • Åh vad kul att du är nöjd med den, trodde dock inget annat 😉 hehe jag känner precis som du, rodnader är borta och man känner att huden mår bra! Kommer heller aldrig byta, det är värt varenda krona! 🙂

  Reply
 • Finns det ngt ansiktsvatten som tillhör evercalm, eller använder du ngt annat?

  Reply
 • Vad härligt!
  Jag blev lite nyfiken på ögonkrämen, jag har ganska tydliga linjer under ögonen, så hur väl tycker du att den har hjälp mot just fina linjer?

  Reply
 • åhhh spännande kanske ska testa denna! Min hy är känslig och får lätt utslag. Har perioral dermatit som aldrig vill bli bra! Kör just nu på Dermalogica calming serien. Ska testa den ett tag till då jag just börjat. Men ska nog test Ren om den inte fungerar. Usch hatar utslag i ansiktet! 🙁

  Reply
 • Funderar också på att testa en serie för ojämn hudton. Just nu har jag Clinique Anti Blemish eftersom jag även har mycket finnar, MEN de är ganska starka och torkar ut lite, och läser man på så är det ju just överdriven rengöring som kan orsaka finnar? Samtidigt borde väl Clinique ha koll på det och inte göra en serie som inte är bra 😛 Hmmm får nog prova denna (REN) eller Cliniques anti redness så jag vet vad som är bäst. Ööööh jag är så nojig med min hud hahahha! Och det handlar ju om en hel del pengar! Vad tänker du om ganska torr, finnig hud med ojämn ton?
  Ps. Löööööööv your blogg

  Reply
 • Clinique e inget bra… de är stora, men produkterna är väldigt tvivelaktiga. Jobbar som hudterapeut. REN har jag inte testat, men många av mina kollegor ser jag börjar jobba med dem, så det ser jag som ett gott tecken. Super bra blogg föresten Linda, tack från oss som älskar hudvård också!!

  Reply
 • Tack så hjärtligt 🙂

  Reply
 • Nähä!! Vilken chock x) Har bara alltid sett Clinique som “the real deal” av någon anledning…
  Är det av erfarenhet du vet detta, eller är det ingredienserna som inte stämmer utifrån vad du vet som hudterapeut, eller något annat? Har du tips på något annat märke istället? 🙂

  Reply
 • Jag är hudterapeut och har använt REN sedan 2011. Jag tål inte min mans skäggstubb och får perioral dermatit (utslag) kring munnen även om jag använder bra produkter. Men numera behöver jag inte ta till receptbelagda krämer eller penicillin utan det räcker med Evercalm anti-redness serum när jag märker att det börjar komma. SÅ bra! penicillin är inte billigt heller så jag betalar hellre för ett serum som verkar utjämnande på hudtonen, anti-age och fuktbindande än på ett läkemedel som skadar vår miljö och höjer risken för resistens. som någon skrev tidigare så har Kronans Apotek 25 % just nu så då kan man ju passa på och spara en slant 🙂

  Reply
 • Hej Vendela.
  Ja, ingridienserna är inte toppen när man sätter sig på djupet av vissa av produkterna samt reaktionerna jag har haft från kunder som använt Clinique har varit riktigt illa.
  Att de sedan säljs i Kina vilket betyder att de faktiskt djurtestar sina produkter också känns ju sådär enligt min mening.
  Tips är väl REN då, verkar ju onekligen väldigt bra. Skall testa själv iallafall.

  Reply
 • Hur länge skulle du säga att produkterna räcker? Som student kan man inte lägga hur mycket pengar som helst tyvärr, även om det är suveräna produkter!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har verkligen försökt få kontakt med dig angående brudsminkning, gör du sådana fortfarande? Jag har mailat två gånger men tyvärr inte fått svar 🙁

  Reply
 • Hej! Vad lustigt!
  Jag ska kika om ditt mail hamnat i skräppost!
  Kram

  Reply
 • Jag älskar REN också! Har ganska nyligen gått över till deras Anti-age serie Keep young and beautiful. Nattkrämen är HELT FANTASTISK! Man blir supermjuk och len av den och jag har fått en jämnare hud. Jag är inte alls lika knottrig som förut. Jag börjar bli “gammal” så varför inte börja motverka rynkorna innan dom syns? Kommer aldrig mer använda nåt annat märke!

  Reply
 • Rättelse: Nattkrämen heter V-cleanse! Även dagkrämen!

  Reply
 • Kul att du har hittat något som fungerar! Jag vet själv hur det är, har alltid haft problemhy som torr hy, fet T-zon, lätt rosacea/eksem, finnar m.fl. Och då är jag ändå 28 år idag. Har sedan en tid tillbaka använt mig av Exuviance och NeoStratas produkter vilket var det bästa jag testat fram tills jag läste på om jojobaolja och testade med det. Efter en vecka försvann all min rödhet, torrher och finnarna reducerades marknat – jag har aldrig haft så fin hy som jag har nu. Vad är bästa med allt? En produkt som kostar 100:- 🙂 till skillnad på ca 2 500 kr / 3 mån.

  Reply
 • Oj! Vad härligt att det funkar 🙂 enligt min hudterapeut är olja inte bra för rosacea, och därför vågar inte jag med tendenser till rosacea använda det alls! men funkar det så är det ju urbra!

  Reply
 • Mycket billigare om man beställer från Hqhair.com. Anti-redness kostar endast 28 pund där 🙂

  Reply
 • Oj, väldigt mycket billigare! Tack för tipset 🙂

  Reply
 • Tusen tack för ditt tips, jag har beställt därifrån nu, man fick dessutom 20% rabatt när man köpte tre produkter från deras hemsida, och gratis frakt till Sverige

  Reply
 • Sprang in på “mitt apotek” på lunchrasten och köpte dessa, skulle egentligen fått betala 1676 kr men just nu har kronans apotek 25% rabatt på alla RENprodukter så jag betalade istället 1257 kr!!! Enligt personalen räcker dessa i ca 4 mån så 315 kr/mån är väldigt överkomligt för mig som student. Hoppas jag får bukt med mina rodnader, tack linda för sveriges bästa blogg!

  Reply
 • Hej! åh tusen tack <3 Det är ju superbra 😀 hoppas att din hud blir bättre! Kram

  Reply
 • Älskar också Ren! Jag köpte mitt på Kronans Apotek. De har 25% rabatt nu på allt från Ren serumet är fantastiskt!

  Reply
 • Hej 🙂
  Undrar också vilket ansiktsvatten du använt? Låter verkligen lovande med denna serien. Har testat allt på min problem hy och inget hjälper 🙁 kram

  Reply
 • Hej! Jag använder faktiskt inget ansiktsvatten för tillfället 🙂 kram

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag jobbar på Kronans apotek runtom i Sthlm med b.la REN, samt skönhetsavdelningarna, kan jag länka ditt inlägg/lägga upp på Insta? Så roligt att du älskar REN! Det är verkligen ett märke som borde uppmärksammas! Har följt din blogg flera år & älskar din kreativitet samt teknik! Ha en toppen kväll 🙂

  /Linn

  Reply
 • Hej Linda!
  Tack för en jätte bra blogg.
  Ville fråga om hudvården REN tyckte du att det lugnade direkt på dina röda partier eller tog det ett tag?
  Har testat 2 dagar nu men känner inte att det lugnar så mycket. Har mycket rött på kinderna. Har både serumet och dag krämen.
  MVH
  Marika

  Reply
 • Hej! Jag känner det ganska direkt, men det är säkert olika på alla beroende på vad man har för utslag/rodnader osv. Allt funkar olika på alla. Hoppas rodnaderna går ner snart!

  Kram

  Reply
 • Hej Marika, jag är hudterapeut sedan många år tillbaka och vill bara informera att man alltid ska ge hudvård ca 30 dagar innan man kan bedöma effekten. Det är liksom den tid det tar för att huden ska få en effekt från hudytan och hela vägen ner så håll ut och slarva inte med rutinen. Rengöring, serum och kräm både morgon och kväll 🙂 Hoppas att det löser sig för dig! (OBS. Jobbar inte med REN själv).

  Reply
 • Tjena! Kul att du hittat hudvårdsprodukter som funkar bättre för dig! Jag kommer ihåg att du tidigare använt Exuviance och jag använder det sedan en längre tid. Jag trivs rätt bra med Exuviance men hade varit roligt att testa om det finns något som är snäppet bättre för jag har fortfarande en del problem med pormaskar och enstaka finnar. Det jag undrar är vad du tycker är största skillnaden/skillnaderna mellan REN och Exuviance?

  Faktum är att din blogg är den enda jag följer sedan några år tillbaka. Grymt snygg är du, både med och utan smink! Du sminkar med sån fantasi och det går verkligen se det du gör som en konst! 🙂 Diggar dina tips och ideér, din inspiration om make up och hudvård! Keep rockin’! <3
  Kram Elle

  Reply
 • Hej Linda!

  Den här produkten låter ju fantastisk, synd att den är så dyr bara… Har tänkt på en sak förresten när du berättar om produkter, du får gärna tipsa om VAR man kan köpa dem :).
  Sist men inte minst tänkte jag fråga om du har tips på någon bra hudvårdsserie som är billigare? Jag har likadan hy som dig.

  Ha det så bra!

  Reply
 • Har du prövat någon av Exuviance, dermalogica eller emerginc, o så fall vilken av dom eller RENs produkter tycker du är bäst? Är REN typ i samma “klass” som de andra?:)

  Reply