Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:57 | September 5, 2015

Beauty Box!

beautyboxbeautybox3

Igår åkte jag och Linus ut till skönhetssalongen Beauty Box i Bromma Blocks för att göra min hårtborttagningsbehandling. Linus fick agera fotograf under tiden.
Salongen ligger på nedervåningen och ligger vägg i vägg med frisörsalongen Rinse.
Gick först fel gick in på Rinse, men då tittade Niveen fram bakom hörnet, skrattade och sa att “-Det är hit du ska”
Jag träffade bara två av tjejerna som jobbar där, och de är supergulliga!
Salongen är ganska liten, men väldigt ljus och fräsch, de erbjuder allt från Ansiktsbehandlingar, SPA, massage, hårborttagning, injektioner, makeup, naglar och mycket mer!
När jag fick frågan om att samarbeta med Beauty Box så var det ingen tvekan om att jag ville göra hårborttagning, eftersom jag tänkt på detta väldigt väldigt länge då jag har väldigt  känsliga armhålor pga en incident med Absolut torr för många år sedan, och därmed har stubb under armarna blivit ett problem på riktigt vilket är sjukt jobbigt. (Det kliar frenetiskt och jag får eksem)
Själva behandlingen (som heter Cellox 10) var helt smärtfri och gick fort, så det var första gången jag flashat mina armhålor för någon så länge. haha. Niveen som utförde behandlingen berättade hur allting gick till och nämnde även att jag har sjukt torra armhålor tydligen.. usch, mina stackars armhålor.. vad de får stå ut med.

beautybox1beautybox2

Jag ska tillbaka om ca 6 veckor för att göra en andra behandling, för att håret ska försvinna helt krävs ett antal behandlingar, och det är olika beroende på hårkvalitet. Har man ljusa hår krävs ofta fler behandlingar än om man har mörkt hår.

Så.. vad händer nu då?
Jag ska helst inte raka mig på 8 dagar, för att se om håret börjar falla av, och sedan när jag är klar med mina behandlingar kommer jag att skriva ett inlägg till (och kanske nåt emellan) om resultatet som jag hoppas blir fantastiskt, och jag kommer vara klar innan nästa sommar enligt Niveen, så det tar lite tid, men sååå värt 🙂

Som ni vet så gör jag ju ganska sällan sådana här sponsrade inlägg, men när det råkar klaffa såhär himla bra med något som jag verkligen VILL visa er i bloggen så är det helt fantastiskt att få möjligheten att faktiskt få göra det, och jag är så himla glad att Beauty box ville göra detta tillsammans med mig 🙂

Kram på er! Ha en jättefin lördag


8 kommentarer8 kommentarer om “Beauty Box!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda
  snälla snälla linda kan du snälla göra en taturial på skatan makeupen.plz
  tror många skulle vilja de.unik sminkning plzz

  Reply
 • Spännande och hoppas det blir ett bra resultat, kul att se hur det går längre fram

  Reply
 • Hej! Hur mycket kostade behandlingen? 🙂

  Reply
 • en gång kostar 695:- och 6 behandlingar för 3400:- 🙂

  Reply
 • Vad kul att se hur det blir!

  Titta gärna in på min blogg, http://juliasundvall.spotlife.se

  Reply
 • jag har i många år gått och funderat på om man inte ska ta ta bort håret under armarna då jag är väldigt känslig för rakning där.
  I år tog jag tag i det och har redan gjort 3 behandlingar, hoppas verkligen att det försvinner helt och håller sig borta =) Det vore en dröm !

  Reply
 • Försvinner håret föralltid eller hur länge då??

  Reply
 • Ja det ska det göra! sen kanske man kan få ett strå eller två, men tanken är att det ska försvinna för gott 🙂

  Reply