Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:20 | September 12, 2015

Almost famous

red1cc

Ni får inte glömma att spana in vår senaste editorial “Almost famous” där vi blandar rock-glam med 70-tal!
Nästan hela Colin-teamet var med! Klicka på bilden eller HÄR för att komma dit

/Don’t forget to check out out latest editorial on Colin.se! Glam rock meets the 70’s. 
Click on the picture or HERE to see more 🙂
Modell: Elsa Ekman
Foto: Mira & Thilda Berglind
Styling: Madelene Billman
Hår & make: Jag


2 kommentarer2 kommentarer om “Almost famous”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linda!

    Jag undrar om du skulle kunna göra en make-up/frisyr i lite rockabilly 50-talsstil? Jag ska på min brors bröllop nästa sommar och försöker hitta något som har med det att göra eftersom jag ska vara brudtärna.
    Jag är blåögd och rödhårig så något som passar det. Eller bara lite lätta tips på vad som kan passa hade varit super!

    Reply
  • Du är så grym!

    Reply