Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:05 | September 26, 2015

Ställ frågor inför Halloween!

 

HALLOWE

Jag tänkte ha en frågestund kring halloween nu på fredag i Youtube kanalen!
Vad är latex? Vart får man tag på filmblod? hur länge kan man ha linser?.. ja, ni fattar 🙂

Ställ nu alla era frågor som gäller halloween så ska jag ge mina bästa tips!

/I was thinking of having a Q&A about halloween on my youtube channel next friday! So feel free to ask all your questions about halloween 🙂

 


48 kommentarer48 kommentarer om “Ställ frågor inför Halloween!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag har köpt realistiska vampyrtänder som man fäster med någon slags pasta. Men den här pastan fungerar inte för mig, tänderna fäster inte riktigt. Vet du nån anna produkt man kan ha? Hört något om tandlim, känner du till/har du någon erfarenhet om det? Tack 🙂

  Reply
 • Jag köpte ”lim” för de som har löständer på apoteket förra året. Funkade jättebra

  Reply
 • Hej igen!

  Kan du dessutom göra en tutorial på en skelett-makeup? 😀

  Reply
 • hej Linda! hur får man en halloween sminkning med blod att se realistiskt ut? alltså om man ska göra sår och skador etc?

  Reply
 • Hej!
  Känns som att det inte är någon ide att skicka frågor på kommentars fältet eller mail Jag har skickat två gånger men inte fått svar. Tråkigt!

  Reply
 • Hej Marika, Jättetråkigt att du känner så. Även om jag så önskar så hinner inte jag svara på alla kommentarer jag får, och jag försöker svara på alla mail, men tyvärr så hamnar vissa mail i skräppost osv. Utöver bloggen så jobbar jag ju även som frilansande MUA, samt massor av annat. Jag har hektiska dagar och ett ganska stressigt liv. Mycket av frågorna finns det även svar på i bloggen 🙂 det finns en sökruta högst upp till höger där du kan skriva in ord och förhoppningsvis hitta svar på din fråga om du inte får svar utav mig. Hoppas du förstår.
  Kram

  Reply
 • Hej Linda! Jag förstår om du har fullt upp och inte kan svar på allt. Jag blev nog bara besviken för jag skrev och frågade dej om REN evercalm som du hade testat och du blev så nöjd med resultatet jag har som du ojämn hudton som du skrev du tyckte va jätte jobbigt. Ville bara fråga lite om dom produkterna du testade och hur lång tid det tog för dej att se resultat. Ha en bra helg kram

  Reply
 • Vad är ditt bästa tips om man i vanliga fall inte sminkar sig alls, alltså inte alls överhuvudtaget, och inte känner sig bekväm med smink utan alltid får känslan av att verkligen vara “målad” med ett riktigt lager i ansiktet – OM man nu (som jag) känner så, vad är ditt bästa tips vad gäller halloweensminkning? Hur ska man tänka? Och vad kan man göra som blir roligt och lite spännande utan att för den delen kanske helt kliva ur sin comfortzone utan mest prova på?

  Reply
 • Vart köper jag teatersmink som jag använder inför halloween?
  Visa någon hyvsatt enkel makeup som inte ser så jätteläskig ut, utan nästa lite mer läskig-sexig? 😉

  Reply
 • What’s your favorite part about Halloween? Where do you get your inspiration for your costume?

  Reply
 • Hej Linda!
  Va roligt.
  Jag undrar vart du köper dina halloween prylar här i Sverige?
  Butik eller nätet?
  Tycker faktiskt Sverige är lite mesiga när de gäller halloween firande 🙁
  Ha de gott <3 love you

  Reply
 • Vart kan man köpa röda eller vita linser med styrka? Har kollat på lensway och fargadelinser men inte hittat nåt? Skulle vilja klä ut mig till vampyr på Halloween och skulle gärna vilja toppa utklädseln med linser.

  Reply
 • Tänkte att jag kanske kan hjälpa dig. Har själv linser då jag inte ser utan, så jag hade jättesvårt att hitta halloween linser med styrka i Sverige, jag lyckades inte! Så jag beställde från ebay där ett företag från Tyskland sålde. Det blev ett pris mellan 300-400 kr, men det är 1-års linser så de kommer användas i år igen. Om du ska beställa därfirån, se bara till att beställa i tid då det tar lite tid att få hem det. Lycka till hoppas du hittar något!:)

  Reply
 • Hej fina linda! Jag undrar om det finns något sätt att få sådan oljebaserad ansiktsfärg att bli mer pigmenterad, utan att behöva köpa en för dyr när man kanske bara ska använda den en gång? Du har ett så otroligt fint ansikte och du ger mig väldigt mycket inspiration. Kram Tova

  Reply
 • Heeej fina du!!

  Funderar på detta med linser; vart ska man köpa för att vara säker på att inte få linser från t.ex. Oseriösa företag? Hur lämge kan man ha i dom? Kramisar

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag skulle gärna vilja ha tips på Vad man kan sminka sig till och där man kan använda sig av det man har hemma… Något mer roligt än katt, tiger, skelett osv.. ? 🙂 Kram

  Reply
 • VAD ska jag göra för att inte få så jädrans ont när jag tar bort latex från ansiktet?!
  Kommer använda latex och bomull för att skapa en schysst hud-effekt. men är rädd att jag kommer ångra mig sedan på kvällen när jag försöker ta bort det.. Kram

  Reply
 • Heej!
  Har två frågor här,
  1. Finns det nåt alternativ till latex som fungerar lika bra? Är nämligen allergisk…
  2. Bästa produkterna för att ge en riktigt vit hy?
  Funderar på zombie nämligen 😉
  Kram

  Reply
 • Hej!
  Nu på halloween har jag tänkt att vara en död cheerleader men vet inte hur man kan sminka sig för att se ut som en död cheerleader? Skulle du kunna kanske göra en smink tutorial eller tipsa om bra idér 😀 kram Patricia W

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag undrar om du har något bra tips för om man vill ändra sin ansiktsstruktur utan att det ser så konstgjort ut, till exempel höja kindbenen, bredda hakan etc. Jag och min syster tänkte gå som tvillingar, men vi är inte så lika, hehe

  Tack för en grym blogg, alltid lika kul att läsa!

  Reply
 • Tänkte passa på att testa lägga i en rosa färgbomb i håret till halloween, har du något tips på sminkning/utklädnad till ett rosa hår??

  Reply
 • Hej Linda! Tack för en grym blogg!!
  Du skulle inte vilja göra en halloween tutorial på en sugerskull?
  Tack!

  Reply
 • Vart kan man köpa bra vax och latex om man vill sminka sår?

  Reply
 • Hej! Jag ska försöka mig på att göra en mohawk på halloween med superhjälte-tema. Jag har ganska långt hår och brukar normalt inte göra så mycket med håret.
  Vilken lycka om du ville göra en video där du visar hur man kan göra!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag skulle jättegärna vilja se en enkel steg för steg-tutorial hur man gör ett sår! Gärna där en bra produktlista! Kram!

  Reply
 • Hej jag ska på en maskerad med temat grand illusion, har du något bra tips på illusion sminkning? Typ dubbelt face/hologram?

  Reply
 • Hej Linda! TJOHO till frågestund!
  Jag älskar att sminka mig extremt till halloween men eftersom jag inte är en tjej som inte vill stå så mycket i centrum och få en massa blickar på mig brukar jag ha en lite lättare sminkning. Men nu undrar jag om inte du kan ge lite tips på vad man kan sminka sig som då. Bara ös på med tips! du är lite mer kreativ än mig.. haha. Älskar din blogg! Kram

  Reply
 • You are THE best makeup artist in the world, i swear!! You have the most amazing talent!! Love your blog!!

  Reply
 • Funkar bra på chrome!
  Däremot stör jag mig på de två listerna(med kategorier och andra bloggare), en under och en över. Tar ju ändå upp 5 cm synfält av dina bilder. Bättre när dom sitter fast, och att man får skrolla ner för att se den nederst, och vice versa.

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag älskar verkligen halloween, ska ha en halloween fest iår och tänkte klä ut mig som en vampyr. Jag har ett par röda linser redan men vill verkligen klä ut mig ännu bättre men eftersom jag ska ha en fest så har jag inte råd att köpa så dyra saker så har du några tips på produkter och vad vad jag kan göra så jag kan rätt billigt bli en väldigt snygg och bra vampyr utan att det ser konstigt eller barnsligt eller för skamligt ut
  Stora kramar!

  Reply
 • You are the most talented make up artist in the world!

  Reply
 • var kan man köpa bra men billigt halloween smink? Typ vitt till en skelettmålning osv 🙂

  Reply
 • Jag vill bara se din kreativitet flöda!
  Älskar dina lite “konstiga” sminkningar och dina tutorials, får jätte många bra tips.
  Din half-face zombie makeup från förra året är så intressant, vill bara se mer sånt, Otroligt lärorikt!
  Skulle gärna se fler “halloween” tutorials, jag får så mycket inspiration!

  Reply
 • Hur gör man en evil queen look makeup?

  Reply
 • Kul med tips, ska kolla in alla svar!

  Vill samtidigt passa på att tipsa om att jag säljer massa vintageklänningar som är perfekta nu till HALLOWEEN! Tänk dig en magiskt vacker brud eller balklänning i massor av tyll från 50-talet som matchar din vampyr, spöke, skelett, zombie, cracked doll -sminkning! Sååå mycket mer effektfullt än en nyproducerad, massproducerad polyesterdräkt som du säkerligen inte blir ensam om på festen…..

  Jag har hunnit lägga upp några stycken på vintagebloppis.com men många fler är påväg! Håll utkik, eller skicka ett mail så skall jag rota i förrådet. (kontaktdetaljer på bloggen)

  Ha en riktigt läskigt kul Halloween <3

  Reply
 • Vart kan man köpa flytande latex på flaska i stockholm?

  Reply
 • T’ips!
  För er som vill ha unik halloweendräkt så säljer jag vintageklänningar som passar utmärkt till zombien, spöket, vampyren etc.

  //
  vintagebloppis.com

  Reply
 • Hii Linda !

  My question is not specifically about Halloween , but I always like to know how do you take your amazing daily looks photos and what software to use to edit them ! I will be very happy if you answer my question 🙂
  You are indeed amazing and in my opinion , you are the most creative and talented makeup artist !

  Reply
 • Har du ett bra tips på vart man kan köpa linser? Kan du göra en zombi sminkning och en varulvs sminkning? Kan du visa hur man kan göra ett enkelt halloween sår?

  Reply
 • Hej Linda! Jag skulle gärna vilja veta hur du gjorde din version av sugarskull förra året? Den rosa/lila typ demonliknande sminkningen. Den sminkningen var så himla cool så att jag vill copycata rakt av!

  Reply
 • hej! Du sa i en halloweensminkning förra året att det fanns som något man droppade i ögongloben så hela blev röd. Vart kan man köpa det?? 🙂

  Reply
 • Hej Linda,
  älskar din blogg..har följt den så länge jag kan minnas 🙂 min fråga till dig är.. var kan man köpa latex som jag kan använda till ansiktet? Hittar aldrig något bra förutom dom halv kassa på “skämt affärer”.

  Hoppas på svar!
  Kram

  Reply
 • Hej Linda, här kommer ett helt gäng med frågor över lite smått och gott!

  Precis som Eika undrar jag hur man kan ändra sin ansiktsstruktur. Sen undrar jag även hur man får dermavax att sitta ordentligt eftersom hur jag än blandar ut det så ramlar det alltid av efter mindre än en timme. Skulle helst vilja ha en lösning som inte involverar latex eftersom jag tyvärr inte tål det. Till sist undrar jag var man kan köpa fakeblod som ser realistiskt ut och har kvar den där blöta/färska känslan under hela kvällen. Främst vill jag ha ett blod som finns att köpa i någon fysisk affär.

  Kram Tina

  Reply
 • Vet du vart man kan få tag i bra peruker? Kram!

  Reply
 • Hei! Jeg er allergisk mot scar wax og lurer på om det finnes et annet lignende alternativ jeg kan bruke? Kan bruke latex, men det blir liksom ikke det samme 🙁

  Reply
 • vart har du köpt linserna som du har på dig på bilden?

  Reply
 • Hai!
  jag vet att det är sent men jag har en fråga och undrade om du kanske viste hur man får bort fake blod från vampyrtänder?
  För dom jag har just nu har blivit lite rosa… och skulle gärna vilja ha dom vita igen :3
  Men kan inte hitta hur man gör :c
  tack ifall du kan hjälpa 🙂
  MVH Cheyenne ^^

  Reply
 • Hej!
  Det kan vara så att om tänderna är i ett poröst materiaö så kan de suga upp pigment från det röda. det kan dessvärre vara svårare att få bort då det sugits upp utav materialet.
  kram!

  Reply