Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | October 1, 2015

MAGISKA PENNOR FRÅN YVES ROCHER

YVES
YVES1

Yves Rocher har lanserat ett helt gäng nya högpigmenterade ögonpennor som jag spanat in.

/Yves Rocher recently lauched a bunch of high pigmented eye pencils. I took a closer look on them

YVES2

Här ser ni hela färgpaletten. Jag älskar hur de vågar go crazy med gul och orange, som dessutom har fantastiska pigment. Hur fina är de inte? ALLA är verkligen bra. Jag måste göra nån knäpp sminkning med typ, alla färger.
från vänster har ni: Gris Armoise, Noir Ebéne, Eucalyptus, Bambou, Bleu Agave, Bleu Volubilis, Bleu Pensée, Bleu paradis, Violet Iris,  Prune Pivoine, Rose Fuschia, Capucine, Baie Nude, Citron & Brun Encore

Vad tror ni? Något för er? 🙂

*pressutskick

/Here’s the whole color palette. I love how they dare to go crazy with yellow and orange, which also have got amazing pigments. They are amazing! Every single one is soo good. I have to make a crazy makeup with like.. all colors. 😛
From the left: Gris Armoise, Noir Ebene, Eucalyptus, Bambou, Bleu Agave, Bleu Volubilis, Bleu Pensée, Bleu paradise, Violet Iris, Prune Pivoine, Rose Fuschia, Capucine, Baie Nude, Citron & Brown Encore
What do you think? 

YVES3

10 kommentarer10 kommentarer om “MAGISKA PENNOR FRÅN YVES ROCHER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag jobbade på Yves Rochers huvudkontor i Helsingborg för 2 år sedan, det bästa var definitivt att få testa alla nya produkter haha! Dessa verkar vara fantastiska! Kolla gärna in hos mig, driver en skönhetsblogg med fokus på produkttester och tips. Har ett stort samarbete med en skönhetsklinik i Helsingborg. Kram!

  Reply
 • ÅÅÅÅH vilka fina!! Jag behöver den gula typ IGÅR!! 😀 Finns de i butik nu? 🙂

  Reply
 • I like Eucalyptus, Bleu Pensée and Prune Pivoine.

  Reply
 • Galet härliga färger måste jag säga!

  Reply
 • Helt galet så många färger det finns. Jättefina! Det blir lätt att välja till varje outfit 🙂

  Reply
 • Tyckte att brun encore var galet fin, men då yves rocher tyvärr tagits bort från djurens rätts lista över företag som ej testar på djur för ett par år sedan (de säljer produkter i kina där de har regler om att man måste testa på djur, tror även att detta gäller L’occitane om jag inte minns fel) så handlar jag inte längre därifrån. Jättetrist då dessa pennor var fantastiska

  Reply
 • vad kostar dom??

  Reply
 • Åh, vilka fina! Kul med färg 😀

  Reply
 • Ja har den gula den är så härlig i konsistensen

  Reply
 • Alltså wow, dom ser galet grymma ut

  Reply