Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | October 17, 2015

MITT LIVS STÖRSTA SWATCH-UTMANING

STUDDED
I förrgår fick jag för mig att swatcha ALLA Kat von d beautys studded kiss lipsticks.. en bra idé tyckte jag, det tyckte inte mina läppar efter de första tio, JÄKLAR vad jag målade.. Så ni får ursäkta eventuell färg på tänderna och lite ojämna kanter på bilderna 😉
MEN, här är dom, allihop! Hoppas ni gillar 🙂

Jag gillar de flesta faktiskt. Vissa av dem var inte lika heltäckande, som de mörkare röda och lila, de blev något fläckiga på mina läppar och jag skulle vilja haft en läppenna under. Men annars, super!

/The other day I swatched ALL Kat Von D beautys studded kiss lipsticks .. It was a good idea, at least I thought, my lips didn’t .. So please excuse if there is any color on my teeth and unsharp edges in the pictures;)
BUT, here they are, all of them! Hope you like 🙂

Some of them were not as opaque as the other ones, like the darker red and purples. But otherwise, I love them!

STUDDED5

STUDDED5STUDDED3STUDDED3
STUDDED2STUDDED1


19 kommentarer



19 kommentarer om “MITT LIVS STÖRSTA SWATCH-UTMANING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sicket jobb! Och vad himla fina många av nyanserna ser ut!

  Reply
 • Tack!!! Jag gillar Vampira bäst! Supersnyggt. 🙂

  Reply
 • Vad gör man när man är uttråkad? 😉 Haha men jätte fint inlägg Linda. Blir så glad att du är så engagerad i oss följare 🙂

  Reply
 • Vilka häftiga färger! Min favorit var Luv! 😀

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag blev jättesugen på att köpa “Too faced foundation” men är väldigt osäker på vilken nyans man ska välja.. Jag är väldigt blek men lite röd i ansiktet på vissa ställen, ansiktet har en brunare nyans än resten av kroppen speciellt halsen för den är blek. Hur vet man vilken nyans man ska välja? Svårt med onlineshopping!

  Och så undrar jag vilken nyans du tror jag ska välja på “Paris berlin HD löspuder”.

  Förstår att det är svårt för dig att svara på detta då du inte har en aning om hur min hud ser ut, men vad ska man tänka på när man väljer foundation för att få rätt nyans?

  Kram!

  Reply
 • Bästa Linda! Kan du inte göra ett inlägg om vad du har för produkter i din sminkväska när du är ute på jobb? Har för mig att du gjort ett liknande inlägg förut men jag kan inte hitta det.. Är själv utbildad makeup artist (tack vare inspiration ifrån dig!!), så det vore roligt med lite tips ifrån dig och att få se hur du jobbar!
  TACK för världens bästa blogg och för att du är min största inspirationskälla! Puss och kram!

  Reply
 • Snyggt! Men att skriva ut namnen på stiften med vitt mot din ljusa hy är lite jobbigt att läsa.

  Reply
 • Wow! Fantastiskt jobb och så väldigt kul att få se alla läppstift swatchade så! Uppskattat 🙂

  Reply
 • Nu saknar jag gilla-knappen! Tack, vilken insats!
  Älskar att se sånt här!!!

  Reply
 • åh vilka snygga färger!

  Reply
 • So many cool colors!! 🙂

  http://outofstyle.bloggersdelight.dk/

  Reply
 • Wow, imponert!! Settes utrolig mye pris på av oss som leser at du gidder å gjøre dette, viser leppestiftene såå mye bedre 🙂

  Reply
 • Herrejävlar vilket jobb! Stående ovationer

  Reply
 • vart kan man få tag i dessa? 🙂

  Reply
 • än finns de inte i Sverige, men lanserar på sephora i november 🙂

  Reply
 • Wow! Förpackningarna är också jäkligt snygga!
  Är Agatha torr?

  Reply
 • Jäklar vilket jobb att testa att alla på raken. Många snygga färger

  Reply
 • Toksnyggt och tydligt inlägg! Jag köpte Motörhead tidigare i år och blev grymt besviken över flammigheten. Har du nåt tips på hur man jobbar med det så att det täcker och blir jämt?

  Reply
 • Testa läppenna under, vissa av de mörka blev som du sa liiite flammiga!

  Reply