Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | October 18, 2015

TODAYS LOOK | SILK

18okt

Heej, ni som hörde mig på min lilla instagram-film igår hörde ju kanske att jag var rätt hes.. idag är det ÄNNU värre.. men det är bara för att jag inte kan hålla tyst. och jag vet att tystnad är det absolut bästa, fick alltid pratförbud av min sånglärare när detta hände under gymnasiet, och då var det TYST som gällde, inte ett ord.. haha
Så jag antar att jag får leva ett par dagar i mer eller mindre tystnad nu.. för detta är så sjuuukt jobbigt.

Bas/base
Too faced born this way foundation
Paris berlin HD löspuder HT20
The balm Mary-lou manizer
Isadora face sculptor nude

Ögon/eyes
Too faced shadow insurance
Anastasia Maya mia palette
Pür minerals eye polish Silk
Kat von d beauty tattoo liner trooper
The balm mr.write now Onyx
House of lashes Iconic
Maybelline lash sensational mascara

Läppar/lips
Kat von D beaty studded kiss lipstick Piaf

18okt2 18okt3

17 kommentarer17 kommentarer om “TODAYS LOOK | SILK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You look so stunning. I’m in love that lip color!!

  http://outofstyle.bloggersdelight.dk/

  Reply
 • TALANG är du! som tusan!!

  Reply
 • Tusen tack 🙂

  Reply
 • Fransarna är ju bara för snygga!

  Reply
 • Visst är dom? älskar house of lashes!

  Reply
 • Jag vet inte om du tar requests. Men jag ska vara Posh Spice på Halloween. Hur skulle du ha gjort för att se ut som henne? Jag har testat, och highlightat skiten ur ansiktet men vore ändå kul att se en sminkning från dig, inför Halloween, där du jobbar med contouring även om jag vet att du inte är ett stort fan av det.

  Reply
 • Grymt snygg sminkning 🙂 Hoppas att din röst snart är tebax

  Reply
 • Hej Linda! Du gör ju ofta väldigt kreativa sminkningar, och man märker ju vilken talang du är. Men eftersom du också är ganska ensam inom ditt område med att leka så pass mycket med färger och samtidigt vara youtuber/bloggare/sociala medier känd/ så har du ju den fördelen att du är väldigt unik inom det du gör – men med det sagt, när du gör en sån här look…som många av de andra youtubers och bloggare försöker sig på (både svenska och internationella) så ser man VERKLIGEN vilken talang du är. You knocked them out of the park with this one! Du gör liksom din grej och kör ditt eget race och sen gör du en sån här sak och blåser alla av stolen. Du är verkligen Queen B inom sminkvärlden.

  Du är också min största förebild – så skulle du snälla kunna göra en tutorial på den här/en liknande look?

  Kram!

  PS.Kika gärna in på min blogg om du/ni har lust! Jag bloggar om smink och skönhet. 🙂

  http://Www.nouw.com/letstalkbeauty

  Reply
 • Hej Linda! Du gör ju så ofta väldigt kreativa sminkningar, och man märker ju vilken talang du är. Men eftersom du också är ganska ensam inom ditt område med att leka så pass mycket med färger och samtidigt vara youtuber/bloggare/sociala medier känd/ så har du ju den fördelen att du är väldigt unik inom det du gör – men med det sagt, när du gör en sån här look…som många av de andra youtubers och bloggare försöker sig på (både svenska och internationella) så ser man VERKLIGEN vilken talang du är. You knocked them out of the park with this one! Du gör liksom din grej och kör ditt eget race och sen gör du en sån här sak och blåser alla av stolen. Du är verkligen Queen B inom sminkvärlden.

  Du är också min största förebild – så skulle du snälla kunna göra en tutorial på den här/en liknande look?

  Kram!

  PS. Kika gärna in på min blogg om du har lust! Jag bloggar om smink och skönhet.

  http://Www.nouw.com/letstalkbeauty

  Reply
 • Tusen tack fina du! vad glad jag blir 🙂 det kommer faktiskt en tutorial på denna i veckan. kram!

  Reply
 • Hej Linda! Du är värkligen supergrym!!
  Jag har dock en fråga om ngt helt annat, var kommer dom hör örhängena i från?? “Blommorna med hål i mitten”, dom är så läckra!!!

  Reply
 • Tusen tack 🙂 De är från en av mina favoritshopar eleven44.com, de har såååå mycket fint!

  Reply
 • Då ska jag in och kolla! Tack så mkt för ditt svar! Och för en superbra blogg

  Reply
 • Grymt snyggt!
  Du är så grym på allt du gör !!! Talang de luxe 🙂

  Reply
 • Snälla, snälla, snälla gör en video på denna sminkning när din röst är tillbaka! Så sjukt snyggt, jag dör!!

  Reply
 • En youtube-video på denna sminkningen när rösten är tillbaka vore fantastiskt!

  Reply
 • Wow I absolutely love your look! I’m finally glad I learnt Swedish so I could actually understand what you wrote. Not that my Swedish skills would be good enough to answer in said language… Anyway, I love your blog! Keep up the good work!

  xx Cheryl

  Reply