Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | October 19, 2015

ISTANBUL

istanbul

En stor last jag har är doftljus.. Jag har dem överallt, i köket, i badrummet, i sovrummet, i hallen, i studion.. you name it. Jag köper doftljus hela tiden:
Var inne på Bath & Body works på Fashion Island när jag var i USA och hamnade i himlen!! Tyvärr fick jag inte ta bilder inne i butiken..

Iallafall, vi gick och doftade huuur länge som helst där inne och jag hittade så många favoriter, men fastnade för Sparkling Amber. Det bästa med Bath & bodyworks ljus är att de inte bara doftar i burken, utan de doftar verkligen i hela lägenheten! MAAAAGISKT
Så får ni tag på dessa ljus borde ni slå till, helt klart

Det som var störigt som f*n var att ett ljus kostade 22 dollar och två 24 dollar.. MEN, jag var så rädd för att få övervikt på hemvägen så jag vågade inte köpa två.. Och rätt hade jag! När jag skulle stänga min väska så fick jag bokstavligt talat SÄTTA MIG på den för att kunna stänga den, och man fick max ha 23kg, jag hade 23,45! (men slapp övervikt) PUH
Är ni också beroende av doftljus?

istanbul1

/I love scented candles .. I have them everywhere, in the kitchen, in the bathroom, in the bedroom, in the hallway, the studio .. you name it. I buy scented candles all the time.

We went to  Bath & Body Works at Fashion Island when I was in the US and ended up in candle heaven!! Unfortunately I was not allowed to take pictures inside the store ..

Anyway,I found so many favorites, but I only bought one: Sparkling Amber. The best part of Bath & Body Works candles is that they not only smell in the jar,  they smell in the whole apartment! maaagic!

The worst part was that I was so afraid of getting overweight on the way home so I did not dare to buy two .. And right I was! When I tried to close my bag I had to sit on it to close it, and I could only have 23kg, I had 23.45! (I didn’t had to pay overweight though) PUH


8 kommentarer8 kommentarer om “ISTANBUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha! Den överviktsgrejen har jag också varit nära att åka på pga för mycket shopping… Dock har jag gjort som så att jag bara klätt på mig massa av kläderna från väskan och valt de tyngsta skorna. Varmt som fan och inte så bekvämt med billigare! :’)

  Reply
 • Haha, problemet var att jag liksom bara hade jobbiga kläder på mig, jeansshorts under jeans funkar liksom inte, eller byxdräkt under jeans känns inte heller så praktiskt 😛 haha

  Reply
 • Jag är en riktig doftljus älskare 😀 Ska snart införskaffa mig juldofter 😉

  Reply
 • Tips!
  Bath&body works finns på Arlanda i terminal 5 efter säkerhetskontrollen 🙂

  Reply
 • Jag såg det sist jag var där, dock har de inte ljusen 🙁

  Reply
 • över 23 kg på 3 dagars besök? 😉

  Reply
 • Jag hade ju såklart massa grejer med mig påväg dit också. Packar alltid för mycket. 🙂

  Reply
 • Haha, jeg elsker duftlys og har det også overalt!

  Reply