Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | October 20, 2015

VIDEOTUTORIAL | DONE QUICK – BLEND BABY BLEND

[youtube width=”870″ height=”540″]https://www.youtube.com/watch?v=q6qMaOppXyQ[/youtube]

Här är en video jag höll på att bli galen på! Jag la ner min själ i att berätta hur man suddar mellan färger, och så GLÖMMER  jag att sätta på micken. men filmen i sig var för bra för att inte släppa, så här kommer det som gick att rädda. hoppas ni gillar 🙂

/Here’s a video that made me go crazy. I put my soul in describing how to blend different colors into each other, and I FORGOT to put on the microphone..
But it was a pity not to release the video, so here is what could be saved of it. Hope you enjoy it anyway 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “VIDEOTUTORIAL | DONE QUICK – BLEND BABY BLEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Får man fråga vad det är för borstar du använder och märket på dom?

  Reply
 • Thank You for the tutorial Linda !!!
  That`s all that matters at all that there is no voice in the video.
  anytime you upload a tutorial or create a look in which you use the Balmsai pallet from the balm , I feel so excited !! cause I do have that pallet and I will recreate the look … . Everyday I watch your videos again and again when I get some free time and I do always enjoy , no matter I had watched them before , and when you upload a new video , I feel as though I wana dance !!!! as I said always , I have learnt a lot from you ! <3

  Reply
 • Thank you so so much 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Först och främst tack för en grym blogg! Jag är långt ifrån duktig på smink men du har verkligen fått mig att få upp ögonen för smink. SÅ KUL! Kom liksom på mig själv med att kolla ögonskugga och tänka på hur de matta och “shiny” skiljer sig och vad som passar till vilken sminkning haha…
  Åh hur som! Fråga 1. Jag har den highlightern du har i den här videon (spontanköp…) och jag FATTAR NADA! Jag känner mig som en glitterbomb vad jag än gör och inte alls snyggare..
  Fråga 2. Jag har väldigt fylliga läppar men så ser jag läpppenor överallt. Använder man bara penna under läppstift eller kan man ha bara penna? Är det för att läpparna ska se större ut? För då är det nog ingenting för mig hehe, de är stora nog. 🙂
  Tack igen!!

  Reply
 • Fint
  men tycker att lägger mer dem enkla sminkningar på taturials än mer dem som tar lite tid lite mer glammiga får vi bara se bilder upp uppskattar om såna komm oftare än enkla sminkningar; )

  Reply