Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | October 27, 2015

TODAYS LOOK | SELF MADE

27okt4

God morgon fina ni!
vad ska ni göra idag? Vi ska på ett event senare ikväll, annars kommer jag och kusinen nog bara chilla lite.

provade Anastasias nya palett Self Made palette idag, och den är sååå fin!

Bas/base
Too faced born this way foundation
Paris berlin HD löspuder HT20
Youngblood lunar dust twilight
NARS Blush orgasm
Isadora face sculptor nude

Ögon/eyes
Too faced shadow insurance
Anastasia Self made palette
NYX doll eye long lash mascara

Läppar/lips
MAC lipstick Zenith (Guo Pei colletion)

27okt5 27okt6

7 kommentarer7 kommentarer om “TODAYS LOOK | SELF MADE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååååh kan du inte göra en tutorial på denna?? Så himla, himla fint!!!

  Reply
 • Grymt snyggt, som vanligt! Kul med en lite annorlunda makeup som man ändå kan använda 🙂

  Men något jag funderat läänge på nu är dina rynkor.. Eller snarare sagt avsaknaden av dem.. Hur gör du egentligen? Jag är fan yngre och tio gånger så rynkig, haha kommer gå åt skogen 😉 Tycker dock det kan vara vackert med rynkor, men det blir ju svårare att sminka. Haha sicka i-landsproblem en har alltså.. 😉

  Reply
 • Hej!
  Alltså det är ju så sjukt fint att ha färg på läpparna, men ett stort problem som jag har är att mina läppar blir så fnasiga!
  Det ser bara hemskt ut när jag försöker ha nå på läpparna.
  Hur “behandlar” du torra läppar och hur kan ditt läppstift alltid se så fint ut?
  Ha det bäst!
  /Sanna

  Reply
 • Hej!
  Jag gör aldrig något med mina läppar, och använder aldrig cerat eller lypsyl. När jag inte har läppstift/glans har jag ingenting alls. så antingen är det den hemliga koden, eller att jag bara har turen att inte ha torra läppar.
  Kram

  Reply
 • Gorgeous!!! you are amazing 😀

  Reply
 • Verkligen super snyggt

  Reply
 • Hi Linda! You’re such an inspiration! And this look is sooo beautiful! Could you do a tutorial for it? Thankyou!

  Reply