Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:18 | October 30, 2015

TODAYS LOOK | THUNDERSTRUCK

30okt

Hej hej!
Här kommer en till “extra-look” jag gjort eftersom jag som sagt helst inte vill sminka mig nu om jag inte absolut måste göra det.
Utslagen har nog blivit något bättre av krämen tror jag.. är dock helt sjuuukt torr, och röd, men det blir liksom inga nya blåsor, och det tycker jag borde vara ett gott tecken?
Ska självklart lägga upp massor av bilder från Halloweenfesten igår också, det blev sååå lyckat!
Imorgon drar jag till Köpenhamn igen, denna gången med YSL. Det ska bli såå kul! 😀

30okt1 30okt2

15 kommentarer15 kommentarer om “TODAYS LOOK | THUNDERSTRUCK”

  Snyggt!
  Har du använt något på ögonlocken eller har du så där fin hy? Mina är helt rödmosiga och även om jag inte vill sminka mig så måste jag. Har du tips på någon bra nude ögonlocksmakeupprodukt? En enda allt-i-ett alltså?
  /Lena

  Reply

  Var utbildade du dig till makeup artist? Har följt dig länge, och har verkligen inspirerat mig

  Reply

  Hej Linda! Du är verkligen grym! Till min fråga, gör det ont att sova med alla piercings i öronen? Jag har ett par själv och jag upplever det som väldigt jobbigt när jag ligger med öronen mot kuddden. Har haft dem ganska länge och vill inte ta ut dem. Kram

  Reply

  Hej! Jo det kan göra lite ont ibland, även efter många år. Jag sover helst på min högra öra eftersom jag annars kan bli öm i det andra. håll ut 🙂

  Reply

  Hej Linda! Jag har ett ganska stort problem med min hy. Den är torr när jag ska lägga min foundation men sen under dagen blir jag otroligt oljig. Jag har provat flera olika foundations, dagkrämer och primers men jag hittar ingen som täcker finnar & porer och som håller hela dagen! Så jag undrar om du har något bra tips för vilken/vilka produkter jag borde testa. Vore extremt snällt! Kram

  Reply

  Linda! Det enda som verkligen kommer hjälpa mot din dermatit är tetracykliner, t ex Tetralysal. En trist antibiotika kur men det funkar. Jag har haft detta problem själv och vet hur svårt det kan vara att bli bra. Undvik all typ av olja och fetter på dina utslag, det gör att inflammationen blossar upp.
  Med vänlig hälsning Malin (hudterapeut och sjuksköterska)
  ps. Du behöver inte vara rädd att du kommer utveckla Rosacea. Du ligger inte i riskzonen. 🙂

  Reply

  Vet inte vad det är men är det inte något på sista bilden som påminner om Victoria Beckham?

  Reply

  Hej! Använder du blixt när du tar dina bilder?

  Reply

  Hej Linda!
  Vart är din Linser ifrån? Så fina!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här