Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | October 31, 2015

TODAYS LOOK | COPENHAGEN

31okt

Tjoo!
Idad ska jag till Köpenhamn med YSL och hänga där tills imorgon med massa härliga människor 🙂

Och vet ni, på tal om nåt helt annat.. råkade ut för en liten incident igårkväll.
Jag körde min tandborste rätt upp i näsan så att det började blöda.
Ni vet på en eltandborste, så finns det en liten metallpinne man sätter själva borsten på. Mina batterier i tandborsten tog slut så jag började borsta som vanligt, och så lossnade borsten i munnen och jag körde pinnen upp i näsan, fick världens näsblod och Linus höll på att kissa på sig av skratt.
Har rätt så ont i näsan idag..

Bas/base
Laura Mercier Tinted moisturizer
Ypungblood lunar dust Twilight

Ögon/eyes
Make up studio colour pigments Emerald
Illamasqua liquid metal Surge
Make up studio eyeshadow lumiere Amazing blue
Make up studio eyeshadow lumiere Metallic green
Kat von d everlasting liquid lipstick Echo
Kat von d everlasting liquid lipstick Ayesha

Läppar/lips
Illamasqua liquid metal Surge

31okt1 31okt2

7 kommentarer7 kommentarer om “TODAYS LOOK | COPENHAGEN”

  OMG FUCKING GOD. Förlåt men hur fan lyckades du hahahaha. Detta var typ det bästa som jag hört på länge!

  Det är så härligt att höra andra personer faila och göra klumpiga saker. Så slipper man känna sig så ensam om det hahah! Tack för ett fint skratt 🙂

  Reply

  Hej

  Gillar dina sminkningar 🙂 men även dina örhängen var har du köpt dem ?
  Hälsningar
  Maria

  Reply

  Åååh, jag vet känslan! Råkade köra in hela fingret i näsan när jag hade extremlånga naglar. Stod och tvättade ansiktet i duschen och vips loboterade jag mig själv. Den chocken! Och smärtan!
  Hoppad det lagt sig för dig!

  Kram Emma (har kortkorta naglar nu…….)

  Reply

  Hahaha förlåt Linda jag halvdog av skratt, hur i hela friden lyckades du?! Hoppas ditt näsonda har lagt sig! Tänkte fråga om en sak, du är ju världsgrym på sminkningar men alla är vi ju olika, så skulle du inte kunna “låna” några personer som har lite olika drag/ögonform eller något och sen göra samma typ av sminkning på dem och berätta om vad man ska tänka på etc.. Tack för en underbart inspirerande blogg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här