Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | November 4, 2015

CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER

cetaphil

Som ni ser så har vi just nu ett samarbete med fantastiska kultmärket Cetaphil som är väldigt stort i USA, men har ganska nyligen landat i Sverige på Apoteket AB, Hjärtat, Lloyds & Apotea 

Produkterna är fria från parfym som annars kan ge utslag och allergiska reaktioner på torr och känslig hud som vi lätt får när det blir kallt och torrt ute.

Gentle skin cleanser
 är väldigt mild och passar därför även en känslig hy. Den är såpass mild att du inte ens behöver tvätta bort den med vatten, eftersom vatten faktiskt torkar ut huden ytterligare.
Istället kan du torka bort rengöringen med bomullspads eller en ren handduk.

Jag har inte provat rengöringen ännu, men så fort min PD försvinner ska jag ge den en chans då jag hört mycket gott om den från andra som provat! (och att produkterna till och med ska vara bra för personer med PD)
Det bästa är att det är grymt bra produkter som är tillgängliga för alla då prislappen inte är så hög. Ordinarie pris är från 69-179:-

/As you can see, we have  partnered up with Cetaphil which is very big in the US, but  just landed in Sweden.

The products are free from perfume which may cause rashes and allergic reactions to dry and sensitive skin, which we can get when it gets cold and dry outside.
The Gentle skin cleanser is very mild and therefore suitable for sensitive skin.
I have not tried it yet, but as soon as my PD disappear I’ll give it a chance.

cetaphil1

En produkt jag har provat och använt ett tag är deras Moisturizing Cream för kroppen. Jag gillar ju vanligtvis parfymerade kroppslotions, men på vintern när jag börjar bli torr så GÅÅÅR det inte. Jag måste ha oparfymerat, och denna är KANON!

/One product I’ve tried and used for a while is their Moisturizing Cream for the body. I usually like body lotions with perfume, but in winter, when I start to get dry I CAN’T use perfume. I must have unscented creams, and this is great!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER”

  Har väntat sjukt länge på att Cetaphil skulle lanseras i Sverige och köpte cleansern+face moisturizern direkt och de har totalt förändrat mitt vanligtvis überkänsliga torra ansikte. Mina regelbundna eksem har blivit mycket lindrigare på bara några veckor och det är den enda ansiktskrämen som inte gör mitt ansikte rödflammigt och smärtsamt i en timme efter användning. Bästa hudvården på marknaden.

  Reply

  med tanke på ingredienserna så är det inget jag skulle vilja använda, men för dom som gillar sånt är det ju bra att det finns 🙂

  Reply

  Hej Linda! Visst har du rosacea? Har du även perioral dermatit? Hur är dom produkterna till det? Jag har rosacea och PD och haft svårt att hitta en bra ansiktsvård. Ska bli kul att se vad du tycker om produkterna 🙂

  Reply

  Jag ska också testa denna rengöring snarast. Min PD är i full blom just nu och jag är så less på den. Ska även testa den krämen du köpte då Rozex inte verkar bita på mig.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här