Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | November 9, 2015

DAGENS FRÅGA | TODAYS QUESTION

banger

Hej finisar!
Nu är det snart dags för mig att spela in veckans tutorial och jag vill såklart veta vad ni vill se härnäst i youtube-kanalen! 😀

Och, vad vill ni se mer/mindre av här i bloggen?
Berätta! Era åsikter är superviktiga för mig 🙂

/Hey guys!
it’s time to record this weeks tutorial on my youtube channel!
What do you most of all wanna see?

AND.. what do you wanna see more/less of here on my blog, tell me? 🙂


72 kommentarer72 kommentarer om “DAGENS FRÅGA | TODAYS QUESTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej och tack för din inspirerande blogg!

  Jag som mua själv hade gärna velat höra mer om din resa… har du någonsin stött på missnöjda kunder? har du några historier att berätta om jobbiga/svåra situationer inom något arbete du gjort? Skulle vilja ha mer om DIG i bloggen tillsammans med dina sminkningar. Om hur din resa hit såg ut.. vilka var dina första stora arbeten?

  Keep it up!
  Stor kram

  Reply
 • Hur man eyelinear beroende på vilken ögonform man har!

  Reply
 • Något jag knte förstår är hur man lägger transparenta pudret! Kollar massor med youtube klipp o ingen verkar använda det! Eller om de bara är “självklart” att man ska ha det efter foundation. Eller om man kanske knte alls använder det? Tyvärr vet jag inte vad mer jag vill se, du har visat baserna många gånger o det har hjälpt massor! Jag gillar dina tips på budget saker ovh dina crazy sminking även om jag aldrig kommer ha så men de är häftigt

  Reply
 • Köp en stor fluffig puderborste, ta lite på spetsen på borsten, vänd borsten upp och ner och slå den lite i ett bord eller något annat hårt för att få pudret “in i borsten”, dutta på ansiktet. Eller om du vill ha helmatt resultat så köper du en puderpuff, duttar i pudret och duttar på huden.

  Reply
 • Tutorial för oss med glesa bryn. Hur och med vad fyller vi i dem för bästa, mest naturliga resultat.

  Reply
 • Jag skulle jättegärna vilja se en tutorial på en sminkning man kan ha när man står på scen. Jag sjunger i ett band och skulle vilja ha rätt så mycket smink som syns och som håller från och med mitt på dagen till fram på natten 🙂

  Reply
 • Tutorial på “smoky suedes” från igår! Också gärna en tutorial på hur man döljer ringar och påsar under ögonen / djupt sittande ögon! Har enorma problem och har provat alla concealers och tricks som finns känns det som 🙁

  Reply
 • Jag har samma dilemma, mina ögon sitter djupt och mina mörkar ringar är åt det röda hållet och inte blå som de flestas. Vore tacksam för tips hur man lyckas dölja dessa!

  Reply
 • Hej!
  Först så älskar jag din blogg och läser den slaviskt varje dag!

  Jag hade gärna sett dels lite enkla sotningar som passar til vardags men ändå ser avancerade ut! Sen hade jag också velat se lite “Cut-Crease” looks, alltså men en skarpt definierad globlinje.

  Tack och kram!

  Reply
 • Mer vardagliga simpla sminkningar för oss icke kunniga men även snygga scen sminkningar där man framhäver ögonen så snyggt som möjligt. KRAM

  Reply
 • Red ng grey inga fler sån sminkningar blivit trättsamt fler sotningar eleganta sminkningar
  Kändis makeup
  Olika former på eyeliner
  Mer videos mkt mer videos

  Reply
 • Kanske några first impressions samt recensioner på nya produkter du testar! Favoritprodukter vore kul med.

  Reply
 • Håller med ovanstående om glesa bryn tutorial!
  Jag har själv väldigt ljusa bryn och glesa på vissa ställen.
  Jag får dock till dem men som sagt så är det svårt att fylla i färg där det är som glesast :)!

  Reply
 • Hi from a Danish fan 🙂 I would LOVE a tutorial on one of these makeup-looks: Pearly from September 24th or Double Exposure from September 27th.

  Reply
 • Det är så roligt och inspirerande att se dina mer kreativa looker! Skulle gärna se mer från dina jobb!
  Kanske en video om en dag i ditt liv, vore så kul även om dina dagar aldrig är lika!
  Kraaaam

  Reply
 • Skulle vilja se något som är höst/vinter -romantiskt men ändå inte gullegull utan lite statement 🙂

  Reply
 • Budgettips gillar jag, kändissminkningarna var rätt kul också.

  Reply
 • Angelina Jolie tutorial!! Har inte hittat nån bra sen pixiwoo gjorde en för flera år sedan och jag har varit så jättenyfiken på din tolking! 🙂

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag skulle gärna vilja se mer av vilka ögonskuggor som framhäver olika färger på ögonen sminkningar :p och gärna fler bas sminkningar. Fullkomligt älskar din blogg!! Du inspirerar mig till att testa många olika sminkningar, du har varit en stor inspiration, och jag har bara blivit mer o mer intresserad av smink, har funderat på att utbilda mig till mua, och undrar om du kan rekomendera någon utbildning till mig? Tack på förhand! Mvh, Jonna

  Reply
 • Bas! samt något nice med silver eller gråa ögonskuggor 🙂

  Reply
 • Hej!
  Jag håller med en föregående högre upp talare! Bästa sättet att dölja blått runt ögonen.

  Samt: du lägger ofta mörkt i yttre och inre ögat. När jag själv gör det ser jag inte klok ut. Är det så att alla inte passar i det eller ska man tänka på något särskilt?
  Tycker att jag ser typ trött ut eller som att ögonen inte är helt öppna.

  Tack för en bra blogg!

  Reply
 • Jag vill gärna se hur man ska lägga en bra eyeliner om man har stora runda ögon.
  Du har en fantastisk blogg!

  Reply
 • Jag håller med Frida Thell, om att det vore kul att höra lite om jobbet! Saker som varit helt galna, kunder som varit besvärliga och hur du hanterat det. Anekdoter från arbetet och så!

  Jag är också nyfiken på hur du gör inför ett inlägg. Har du ett schema på vad du ska ha med varje vecka, hur många inlägg i varje kategori? Hur ser det ut där du sitter och sminkar dig, när du ställer kameran, redigerar och lägger upp?

  Älskar bloggen, här till en av de bloggar jag läst längst 🙂

  Reply
 • Hej! Jag skulle gärna vilja se mer av hur du tänker i former när du lägger en ögonskugga tex. Hur högt ska man gå? Hur nära ögat och hur långt ut ska man gå. Alltså mer trix och tips på att få till en bra ögonmake!

  Reply
 • Håller med här. Bjud på lite fler tips!

  Reply
 • Jag tycker om när du lägger upp vardags sminkningar, som man kan ha till jobbet eller så.. 🙂

  Reply
 • Jag älskar din blogg och YT och variationen du har på bägge kanalerna! Jag har ett önskemål, och det är att det vore kul med lite “throwbacks” eller kanske göra nya versioner av dina gamla sminkningar, typ från micromiss-tiden 🙂 har följt dig sen dess, du är grym!

  Reply
 • Jaaa jag hade dött för en throwback där du jämförde och tittade på hur du utvecklats! För vi alla tyckte ju att du var grymmast i världen redan då 🙂

  Reply
 • En RÖÖÖD sotning! Sån snygg runt hela ögonen så man nästan ser sjuk ut. Vet att du gjort en sån tutorial förut, men jag vill ha en ny lite annorlundare men röööööödddd heheh ❤❤

  Reply
 • Jag hade velat se mer vardagssminkningar och tutorials på det. Även hur man kan lägga snygg ögonskuggor!

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja få lite tips på bra ögonskuggspaletter samt olika foundations och liknande. Tycker det är väldigt intressant att läsa det du tycker om produkter 🙂

  Reply
 • Jag håller med! Hade gärna sett fler swatches på tex dina nya too faced paletter och på den från Ciate!

  Reply
 • Jag tycker det skulle vara superbra om du zommade in mer på dina ögon när du lägger ögonskugga, för det kan vara lite svårt att se. Och en kändissminkning tutorial skulle vara toppen!

  Reply
 • Hej! Har några frågor…

  * Jag har bra hy men märker att mina “finrynkor” vid ögonen framhävas mer om jag använder YSL-pennan till exempel. Självklart ska man inte gömma dessa men det som jag menar är att mina syns MER när jag lägger bas i ansiktet. Så innebär det att jag sminkar mig fel? Jag har prövat både mineralsmink och flytande smink för att kolla om det är skillnader mellan dessa…? Sen om avgör det på vilket märke man använder, så jag tror inte det eftersom jag har prövat olika märken. Till och med jag bad om experthjälp i affären och direkt i början efter sminkningen såg det bra ut men efter ett par timmar hävdas det mer… Ska det inte vara mer hållbart typ ska kunna ha smink i 8-10 timmar innan finrynkorna “syns mer” än att vara osminkad… Något tips för det?
  * Jag har tendens att svettas i ansiktet, väldigt lätt och snabbt. T.ex. jag går på disco och skakar loss i cirka 10-15 minuter, så börjar det rinna svett av mig så snabbt. Så jag känner inte för att “sminka mig så mycket” när jag vet att jag svettar bort sminket. Ja, vattenfast smink finns men just nu upplever jag ganska begränsade produkter (när jag tänker på ekologiska, ickedjurtestande smink till t.ex.) som är vattenfast…
  * Något tips för oss hur vi ska kunna sminka oss utan att förstöra fransförläningen (då tänker jag på ögonsmink, som skuggor, ögonpennor och eyeliner) med tanke på när vi tvättar bort sminket innan läggdags?

  Sen ett önskemål (vet att det är svårt med tidresurs men det skulle vara häftigt om du skulle kunna ha text på dina videoklipp, särskilt där du pratar (som t.ex. svarar på våra frågor). Däremot när du visar hur du sminkar dig,så du sköter dig bra där. Du visar olika produkter och visar hur du sminkar dig osv. Det fungerar utmärkt. Så om du bara sitter där och pratar om olika produkter eller något liknande utan att göra något. Där skulle det känna skönt att kunna ha tillgång till text (direkt översättning blir alltid fel och galet..)

  Oppsan, jag babblar för mycket nu på.. Så får det räcka nu. 🙂 ha en bra vecka, Linda!

  Reply
 • Jag gillar verkligen dina sminkningar! Allt ifrån de naturliga till de mer galna. Skulle gärna oftare se hur du lägger din bas i videos då jag tycker att du är så otroligt duktig på att få till detta. Är jätteglad att du nu brukar skriva ut vilken foundation du använt då jag önskat det tidigare 🙂

  Reply
 • Jag skulle bli sååååå glad för fler tutorials på mörkhyade modeller. Både vardagssminkning och festsminkning. Är själv fr Indien och är mellanbrun. Tack för en bra blogg 🙂

  Reply
 • Tycker din blogg är toppen! Men det jag gillar och se mer är när du testar saker och visar produkter som är skitbra… Och varför dom är bra. Små bra tips är alltid uppskattat. Typ hur man tvättar en beauty blender och använder den på bästa sätt? Hur man effektiviserar sin makeup på bästa sätt! Och budget vs lyx är kul! Och kändisar är kul! Och det blir aldrig tråkigt med en skitbin bas och coolt läppstift bara, behöver inte vara extrema grejer. Du är grym!!

  Reply
 • Olika makeuper för olika ögonformer vore roligt! Älskar även dina lite crazy sminkningar 😀 inspirerande och roligt!

  Reply
 • I would love to see a tutorial where you apply makeup on a model or two, knowing what to do with different eye shapes can be hard to figure out sometimes 🙂

  …And something Tim Burton inspired! Pleaaase do it do it Linda!!

  Reply
 • Hej jag skulle gärna vilja lära mig lite mer om smink för oss mörkhyade personer. Ögonskuggor med bäst pigment osv. Och även lite mer personligt om dig i bloggen, älskar din blogg!

  Reply
 • Jag är själv makeup artist och skulle gärna vilja veta vilket som var ditt första stora jobb och kanske se lite bilder! Hur vägen varit dit och tips för oss andra
  Har du gjort nån makeup du inte alls gillade på kund och vad är det värsta/jobbigaste/pinsammaste som hänt? Massor av sånt kul!
  Du är för övrigt grym Linda!

  Reply
 • Om (när) du och Linus gifter er, hur skulle du sminka dig då?

  Reply
 • Kunne veldig godt tenkt meg å sett hvordan du ville sminket deg om du skulle giftet deg nå 🙂 Syns ellers det hadde vært spennende å høre mer om deg personligt, kanskje spesielle opplevelser fra jobben (første dag som MUA ++) og slikt! Kjekt å lære å kjenne deg litt bedre, ser jo tross alt ansiktet ditt på bilder daglig, haha.

  Reply
 • Hej! Det skulle vara kul att se månadsfavoriter på din youtubekanal och en video med tips för de som skulle vilja bli makeupartister och vad man ska tänka på när man sminkar andra osv. <3 Kram

  Reply
 • – Dina all time favorites / holy grail products (eventuellt i olika kategorier).
  – Dina bästa produkter för en naturlig look.
  – Din nuvarande hudvårdsrutin och dina favorit-hudvårdsprodukter.

  Reply
 • Skulle vilja se lite mer av sminkningar “outside the box”, alltså sånna med lite mer ovanliga och crazy 🙂

  Reply
 • Som vissa andra varit inne på… sminkningar som passar andra ansikts- och ögonformer än just ditt/dina.
  Kan du låna lite andra ansikten ibland för att få variation?

  Reply
 • Jag Måste först säga att jag älskar din blogg och din youtube kanal! Jag tycker att det är ganska kul att du både tipsar och testar nya produkter och skriver om de i bloggen (jag brukar gå in här och kolla dina recensioner när jag ska köpa något nytt).
  Jag hade velat se mer utav dina jobb och din vardag så som det var på mikz. Men jag förstår om du vill hålla bloggen professionell.
  Jag gillade kändisfamiljerna jättemycket så det hade varit kul om de kom tillbaka! Sen så tänker jag att du kanske kan ha önskerubrik som vissa andra bloggare har. Då får vi kanske fråga en personlig fråga eller om man kan önska en sminkning. Tex blå sminkning eller sagodröm så gör du någon sminkning som du tolkar rubriken. Ett tips om du känner att inspirationen dalar 🙂
  Men annars tycker jag att det är jättebra!

  Reply
 • Less nail post. More photo to photo quick tutorial post. Love seeing a cranberry reddisch but wearable eye tutorial on your youtube channel.

  Reply
 • En tutorial på eyeliner för “hooded eyes” hade varit toppen. Du är grym!

  Reply
 • Det skulle vara jätteroligt att se olika smink videos där du använder lite olika färger, tex en grön skuggning, eller blå osv. Jag vill börja exprimentera mer med färg då jag gärna dras till de varma bruna/guldiga nyanserna, lite för ofta.. Tack för en jättebra blogg/youtube kanal som jag följt varje dag i flera år

  Reply
 • Mer om hur man sminkar glesa ögonbryn, men också hur man fixar dem om dem inte har samma form på båda ögonbrynen (min kamp varje dg). Jag vill också se/läsa mer guider till hur du väljer rätt smink och speciellt färger och toner, då jag typ aldrig träffar rätt, kan i te utskilja om jag är varm eller kall i tonerna, och varje gång jag sminkar mig ljust eller mörkt så ser mina ögon röda ut.

  Reply
 • Hey Linda,

  I was so excited to watch a tutorial that you did in English the other day. Your ability was fantastic and I wanted to encourage you.

  I was hoping to see some good tutorials for wearing makeup with dark framed glasses. What are some good looks?

  Reply
 • Linda,

  Please consider a video tutorial of both Oct 12 Safron and Oct 31st Metal Clash.

  I wish you much success in all that you do.

  Thank you
  Tammy

  Reply
 • Hiii Linda !!

  I have been always loving to see a tutorial on how do you take and edit your amazing makeup photos for your everyday looks ! I always keep my fingers crossed that one day you do a video on it .

  Thank You Linda :-*

  Hugssss

  Your Big Fan

  Negin

  Reply
 • Jag skulle önska mer inspiration i form av sminkningen på andra än dig själv. Det finns så många ansiktsformen, ögonformer, näsor, läppar. Nu lär vi oss mycket om hur ditt ansikte sminkas på bästa sätt, men det är inte applicerbart för alla läsare. Det skulle vara jätteroligt om du visade bilder och filmer på smink på andra ansikten, andra drag och annan hudfärg etc. Din blogg skulle bli roligare att läsa om man fick mer glimtar av dig som person och ditt liv, dina tankar och åsikter. Jag tycker du gör ett jättebra jobb med bloggen, den är verkligen en källa till inspiration.

  Reply
 • Tips på smink för väldigt bleka, främst foundations och concealer men även rouge, alla färger syns så himla skarpt på en blek hy. Men främst foundations, har fortfarande inte hittat en flytande foundation som fungerar…

  Reply
 • Hej Linda!
  Dina produktbeskrivningar är toppen och verkligen till nytta. Men en video eller ett inlägg där du recenserar flera olika produkter samtidigt, till exempel foundations eller ögonskuggor, och jämför de med varandra hade varit nyttigt och roligt att se!

  Annars tycker jag att du varierar mycket och lyckas få in både kvalitet och kvantitet på alla dina sociala medier.

  Reply
 • Hej, du kunde göra en budget höst/jul tutorial! 🙂 Älskar dina videos på Youtube!!

  Reply
 • Jag hade velat se en tutorial på Bow N Arrow.

  Sen hade jag gärna sett enklare/vardagliga sminkningar. =)

  Reply
 • Hur jag sminkar under ögat området. Jag som är lite rynkig där!

  Reply
 • Prova att undvika skimmer! just när man har lite rynkor och linjer så är matta färger det absolut bästa 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har egentligen bara en fråga. Vad det är för skillnad på lyster och blankhet? Vad går gränsen? Själv har jag alltid föredragit att ha en matt finish. Jag tror att jag därför blivit “allergisk” mot minsta lilla blankhet … men kanske är det lyster egentligen? Hmm, hoppas du kan svara 🙂

  Reply
 • Hej, sminkning för lite äldre hy, där ögonlock inte längre är släta o fina och övrig hud slappare. Vilket är bäst för oss som ej längre är pur unga och släta det är ju ett krux när man förändras och att känna sig snygg igen du får väll låna en äldre vän som du kan visa på.. Kram till dig, lycka till

  Reply
 • En fin höst/vinter sminkning för oss bleka typer, som man kan ha till vardags utan att de ser för mycket ut.

  Tack för bra inspiration!

  Reply
 • Hej Fina Linda !
  * skulle vara roligt och se en video när du är på jobbet och sminkar .
  * Tips eller tuturial till oss som har olivfärgad hy ex. färg på rouge , ögonskugga:)

  * Ge dina läsare chans och bli sminkad av dig ngn gång skulle vara en dröm för många 🙂

  Reply
 • Det skulle vara kul att se dig göra lite kändis-look alike-sminkningar a la Kandee Johnson t.ex 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är jättekul att titta på t.ex Kandee Johnson när hon sminkar om sig till olika kändisar, det skulle vara kul att se dig testa på det 🙂

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle önska från djupet av mitt hjärta om du skulle kunna komma med tips om hur man ska lägga en bra bas när man har problemhy då menar jag finnar och pormaskar osv då det är väldigt lätt att det bli fläckigt och torrt. Vad skulle du rekomendera för produkter? Skulle även vad kul som några tidigare har nämnt att vilka färger som passar till olika ögonfärger tex. Det skulle även va kul med lite personligt från dig. Du är världsbäst!

  Reply
 • hej! jag undrar om du kan göra en tutorial, eller ett inlägg, om sminkning (bas, gärna ögon) för asiater. om det finns nån skillnad? jag tycker det är svårt att veta hur jag ska lägga exempelvis ögonskugga osv, eftersom min ögon inte är formade som dina. :)))
  tack!

  Reply
 • Hej Linda! Jag minns att du för länge sedan gjorde sminkningar utefter en bild, tex en färgglad papegoja eller nåt. Jag tyckte det var kul 🙂

  Reply
 • Hello Linda,

  I would like to see some interesting eye look what I could wear with glasses ? I recently got a pair and have no idea what to do with my makeup now 🙁

  Marta
  thisissimplyme.com

  Reply