Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | November 28, 2015

JULKLAPPSTIPS | JÄTTEPALETT FRÅN SEPHORA

SEPPA

Fick ett härligt julklappsutskick från Sephora igår, och då fick jag bland annat denna paletten som är enorm! Vid första anblick är den väldigt plastig och jag kände mest.. neeeeej inte en till sån där palett..
MEN, den överraskade mig faktiskt positivt!
Sen tänkte jag att.. bara för det så är den säkert svindyr? nää.. 425 spänn! Inte så farligt för såhär mycket produkt! Mycket tankar, sen swatchade jag grejerna, och JA, de är rätt najs alltså!

/Got a nice little christmas-kit from Sephora yesterday, it included this huuuuge palette ! At first glance, it felt very plastic and I felt like.. nooooo, not one of those palettes again.
BUT, it surprised me, and it’s good! And not that expensive either.

SEPPA1
Paletten innehåller 72 ögonskuggor, matta och skimriga, som är superfina och högpigmenterade. Den innehåller 32 läppglans, alla i olika täckgrad. 18 eyeliners i krämform som jag tror blir jäkligt najs som primer. Dock så torkar de inte på huden, så är du ute efter en creaseless krämskugga/liner så funkar inte dessa. sedan så är det även 8 rouger, som också är jättefina!

/The palette contains 72 eye shadows, matte and shimmery, which is highly pigmented. It contains 32 lip glosses. 18 cream eyeliners  which will be good as primers as well.  it also contains 8 blushes.

SEPPA2

I locket så sitter en spegel med två lappar som visar vägen till den snyggaste dag/kvällsmakeupen

seppa5

Här har jag swatchat lite skuggor, läppglans, liners och rouge. Visst ser de fina ut?

/Swatches. looks nice huh?


3 kommentarer3 kommentarer om “JULKLAPPSTIPS | JÄTTEPALETT FRÅN SEPHORA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här