Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | November 29, 2015

COUNTDOWN

yves

Snart är det dags att öppna första luckan i julkalendern! YEEEEY!
Jag har faktiskt aldrig under min uppväxt haft en julklappskalender förut, denna från Yves Rocher är min allra första, så den är faktiskt lite speciell för mig 🙂

Jag har hängt upp kalendern på väggen på ett galler tillsammans med en ljusslinga för lite mysig julkänsla.

Såg på deras sajt att julkalendern är slut online, men den kanske finns kvar i butik om man är nyfiken på den såhär i sista stund.

/Soon it is time to open the first number in the Advent calendar ! YEEEEY !
In fact I have never had a Christmas present calendar before, so this from Yves Rocher is my very first , so it ‘s actually a bit special for me 🙂

I have hung up the calendar on the wall on a grid with small lights for the Christmas feeling .

yves1

Kalendern ligger på 699:-, då ingår också snöre och klämmor, ej ljusslinga (värde 1958:-) och 21 av 24 produkter är i fullsize och innehåller säsongens måsten och kundfavoriter.

/21 of 24 products are full size!

yves2

*Pressutskick


6 kommentarer6 kommentarer om “COUNTDOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min ligger tryggt ännu nerpackad i kartongen! 😀 Med galet nyfikna småttingar så är det nog allra säkrast 😉 Men det hade varit mysigt att få hänga upp den sådär…

  Reply
 • Jag fick också hem den julkalendern från Yves Rocher 🙂 Fanns en massa fina produkter och det ska bli så kul att få öppna paketen snart!

  Reply
 • Love advent calenders!! Even better when they are not with sweets :*

  xoxo
  http://poshnessary.com

  Reply
 • Hej Linda!!!!
  Jag behöver verkligen svar på min fråga. Jag har funderingar på att köpa mary lou manizer highlight dock såg jag på massa youtube klipp att människor som använder the balm rockstar palette tycker att man lika bra kan köpa paletten eftersom en nästan liknande highlight finns i paletten och plus snygga ögonskuggor.
  Så min fråga är, vad tycker du jag ska köpa? Highlight eller paletten?

  Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Hej! Oj vilken svår fråga! Det beror ju helt på om man vill ha andra skuggor eller inte 🙂 Rockstar-paletten är underbar, men jag föredrar nog att ha mary-lou för sig själv, just för att jag använder den otroligt mycket. Annars köper man säkert paletten, sen tar highlightern slut och så får man ändå köpa mary-lou sen.. haha

  Reply
 • This is so cute of them to send you.
  http://www.MarinaSays.com

  Reply