Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:36 | December 4, 2015

HANG WITH ME | LASER, MASSAGE & VECK I PANNAN

4dechang 4dechang1 4decc

Idag har varit en ganska lugn dag faktiskt.
Vaknade i lugnan ro, käkade frulle och gjorde mig iordning lite.
Vid 11 var jag hos BeautyBox i Bromma för att göra laser under armarna, och det har blivit en del kala fläckar, vilket betyder att det har hjälpt lite bara på två behandlingar! Kul!
Passade även på att ta en ryggmassage när jag väl var där. Sååå skönt! Behövde verkligen det!
Jag har den senaste tiden haft väldigt ont i höger axel/nacke vilket troligen beror på att jag sitter och jobbar vid datorn/telefonen så mycket, samt sminkar med höger hand och står/sitter i dåliga positioner hela tiden. Linus har tjatat på mig om att gå på massage jättelänge nu, men jag är en sån där som väntar ut saker och tror de ska gå över av sig självt. Men nu tog jag tummen ur arslet äntligen. Och på riktigt? VARFÖR är man så dum i huvet att man inte tar hand om sig själv och sin kropp mer? Man kan gå och köpa tröjor varje månad för 1000 spänn som man använder EN gång, men en massage för 300-400 spänn tycker man är för dyrt.. Jag menar, det är KROPPEN vi pratar om?? Den ska bära oss livet ut! Jag ska verkligen försöka gå på massage en gång i månaden eftersom jag vet att min kropp tar mycket stryk när jag jobbar. Då skippar jag hellre ett klädesplagg för att må bra!

En kul grej var att efter massagen så frågar Linus mig: “-Vad ÄR det du har i pannan??”
Då har kudden på massagebädden gjort en stor linje tvärs över hela min panna som satt kvar i flera timmar efteråt 😛

/Today has been a nice day
Woke up, ate breakfast and got my makeup on
At 11 I was at BeautyBox in Bromma to laser my armpits, and there is already some bald spots! yay
I aslo took a massage when I was there. I needed it so much!
I have had a very sore shoulder/neck recently, and it’s probably because I’m working by the computer/phone so much, and I do my makeup with my right hand and sitting in bad positions all the time. 
Linus has been nagging at me about going on a massage for a loooong time now.
And for real? Why are we so stupid that we’re not taking care of ourselves and our bodies more? You can go and buy clothes each month for a lot of money that you use once, but nobody takes a massage for the same amount of money, .. I mean, It’s our bodies we’re talking about ?? It will carry us a for the rest of our lives! I’ll certainly try to go on massage once a month!

After the massage Linus asked me: “-What is it on your forehead ??”
The pillow on a massage bed made a great line across forehead that remained there for several hours afterwards: P 


11 kommentarer11 kommentarer om “HANG WITH ME | LASER, MASSAGE & VECK I PANNAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaaaaa, ta hand om kroppen! Du vill inte bli begränsad i det du tycker om att göra senare, för att du inte prioriterar att ta tag i det nu… Det är så drygt.
  Kraomkraom po di. (Skånska).

  Reply
 • Hej Linda. Jag hör av mig till dig eftersom jag har lite tankar och funderingar men ska försöka förklara mig kortfattat då jag är i desperat behov av hjälp. Är 20 årig tjej som söker en bra BB creme, CC Creme eller en foundation som är den bästa utav dem bästa för super känslig hy! Flytande, fast eller löst spelar heller ingen roll.

  Jag har alltid haft problem med finnar sen tidig tonåring. Testat dem mesta märken av både budget och lyxiga hudkrämer men nu har jag hittat en lösning som har minskat mitt problem då jag använder som rengöring la roche posay Rosaliac 3-1-1 rengöringsgel och la roche posay effaclar duo som återfuktar.
  Jag söker nu någonting som ger en lätt till medium täckning som är bra för min känsliga hy som även kan vara något torr. Kan du rekommendera något? Vill verkligen kunna använda någonting som döljer utan att det medför att det uppstår fler finnar efter användning. Förstår att det kan vara svårt för dig att svara på men kanske har någon som är bra just för en hy som min

  Reply
 • Hej Alexandra. Jag hör av mig till dig eftersom jag har lite tankar och funderingar men ska försöka förklara mig kortfattat då jag är i desperat behov av hjälp. Är 20 årig tjej som söker en bra BB creme, CC Creme eller en foundation som är den bästa utav dem bästa för super känslig hy! Flytande, fast eller löst spelar heller ingen roll.

  Jag har alltid haft problem med finnar sen tidig tonåring. Testat dem mesta märken av både budget och lyxiga hudkrämer men nu har jag hittat en lösning som har minskat mitt problem då jag använder som rengöring la roche posay Rosaliac 3-1-1 rengöringsgel och la roche posay effaclar duo som återfuktar.
  Jag söker nu någonting som ger en lätt till medium täckning som är bra för min känsliga hy som även kan vara något torr. Kan du rekommendera något? Vill verkligen kunna använda någonting som döljer utan att det medför att det uppstår fler finnar efter användning. Förstår att det kan vara svårt för dig att svara på men kanske har någon som är bra just för en hy som min

  Reply
 • Heyy Linda !!

  It`s indeed amazing to read about your daily life in your blog !!! I`m so happy that you are writing for us about it . Yeah , you are really right , we should take our body care seriously . my husband always asks me to go for the massage as well .

  Love you Linda !!!

  God bless

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag är också sugen på att göra laserbehandling under armarna. Min fråga är bara gör det ont?

  Reply
 • Hej!
  Det gör inte ont först, men när hon typ är klar så bränns det till en del, men det är bara för en halv sekund, så det är inte så farligt med tanke på att resultatet kommer bli hårfria armhålor 🙂

  Reply
 • Så himla roligt att få en liten inblick i hur dina dagar ser ut! Laser kan vara en av de bästa investeringarna jag gjort, håller på med bikinilinjen och det gör så ont att jag gråter men det är SÅ värt det!! Smärtan är ju bara tillfällig och resultatet livslångt!

  Reply
 • Vad kul att du har fått bra resultat 🙂 Behandlingen jag gör är typ smärtfri förutom precis innan hon är klar, då bränner det en del. men det går ju som sagt över 🙂

  Reply
 • hahah, vi har massage var 3dje vecka på jobbet, och eftersom jag har känslig hy och även eksem så blir jag väldigt röd i ansiktet PLUS de fina linjerna som sitter i evigheter, så bruka alltid tar den sista tiden så jag kan gå hem så ingen ser mig xD

  Reply
 • Haha, så jag är inte ensam då 😛

  Reply
 • Skönt att du tänker så i alla fall, till skillnad från många andra, som oroar sig för hur de ser ut och att någon finne har poppat upp, och så äter de ohälsosamt, tränar aldrig, röker, dricker, o.s.v. Själv siktar jag på att bli en stark gamling med rak rygg, när jag är typ 90, så lika bra att börja nu. 😀

  Reply