Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:52 | December 13, 2015

BEAUTYBÖSSAN ÄR IGÅNG!

beautybbb

För andra året i rad kör jag igång Beautybössan, som är till förmån för musikhjälpen där jag vill pusha till att om man har råd att köpa skönhetsprodukter, så har man råd att skänka iallafall minst 25:- till välgörenhet, och i detta fall att rädda människor som flyr sina hem på grund av klimatförändringar. Så skippa det där sista nagellacket och gör nåt gott för världen <3

Förra året samlade vi tillsammans ihop över 11 000 kronor! Och det vill jag att vi ska slå i år!!!
Klicka in er till insamlingen HÄR eller på bilden

ÄR NI MED MIG!? 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “BEAUTYBÖSSAN ÄR IGÅNG!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här