Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | December 20, 2015

HELTÄCKANDE FOUNDATION FRÅN MARC JACOBS

marc

Har ni provat Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation Concentrate?
Jag provade den utan att veta vad det var för typ av foundation. Första tanken var att.. shit, den här är nog ganska lätt-täckande eftersom konsistensen på foundationen inte är så tjock, men sen när jag målar på den så täcker den precis ALLT i mitt ansikte.. jag bara.. wow. Så jag fick mig en liten känga där! man märker verkligen hur mycket det går framåt vad gäller foundations! Täckande foundations behöver inte alls vara tjocka och kladdiga längre, utan kan se ut som vilken foundation som helst.

/Have you tried Re Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation Concentrate?
I tried it without knowing what kind of foundation it was. it’s full covering without being thick and cakey.

marc1

Här är före och efter, och då har jag alltså inte använt speciellt mycket produkt i ansiktet!
Denna kommer nog absolut bli en favorit när jag gör mina videos! Man ser typ photoshoppad ut!

/here’s before and after. And i only use a little amount of product. This is gonna be a favourite when I record my videos for sure, I almost look photoshopped

marc2

Foundationen är helt oljefri och passar därav en normal till fet hy.
Den är fri från parabener, sulfater och phtalater
pris: 465:- och finns på Sephora

/The foundation is oil free, so it suits normal to oily skin.
it’s free from paragons, sulphates and phthalates.
Available at Sephora


20 kommentarer20 kommentarer om “HELTÄCKANDE FOUNDATION FRÅN MARC JACOBS”

  Wow, the difference is amazing! This foundation looks so good!

  Reply

  Vart kan man köpa den?
  Vilken färg har du på den?

  Reply

  Jag har följt dig i många år nu och jag älskar dig! Men på senaste tiden kollar jag inte alls lika ofta då det känns som att du bara provar och använder smink och hudvård som antingen bara finns att köpa i de största städerna i butik (t.ex Sephora) eller sånt du får hemskickat som prov. Så det är väldigt svårt att relatera till. Jag har också delvis problem med min hy, väldigt torr, känslig osv. Men jag har inte möjlighet att åka 60 mil till Stockholm och köpa smink för att prova om de funkar.
  Du är väldigt begåvad och en fantastisk person och jag har lärt mig mycket av mig. Men just nu känns det som att jag inte kan få ut så mycket av din blogg längre. Och jag tycker det är väldigt, väldigt synd 🙁

  Reply

  Hej! vad tråkigt att du känner så! mitt jobb är ju lite att visa er och prova de senaste produkterna på marknaden jag tycker är intressant och vad jag tror ni tycker är intressant i och med att det kommer bättre produkter hela tiden, därför så varierar jag mycket, budget och även lite dyrare märken för att det ska kunna finnas något för alla. men jag är jätteglad att du berättar hur du känner, för vet inte vad vad ni läsare tycker, så vet jag ju heller inte vad jag ska ändra på för att göra bättre! jag är ju ingen tankeläsare 😉 Ta hand om dig och god jul! kram

  Reply

  Hej och tack så mycket för svar!
  Håller absolut med om att du ska kolla det senaste på marknaden. Menade att jag känner att de blivit lite mer av de dyrare varorna på den senaste tiden. Saknar att det var mer varierat förut, både budget, mittemellan och “lyx” 🙂
  God Jul och Gott nytt år!

  Reply

  Detta låter som en foundation för mig! Letar efter en bra, täckande foundation som man inte behöver lägga ett supertjockt lager för, så denna verkar perfekt! 🙂 Superfint resultat!

  Reply

  Det ser sjukt bra ut på bild! 🙂 Har velat ha en foundation länge som är fri från sulfater och sånt! Testa gääärna mer sådana “bra” produkter, blir jätteglad av att läsa. 🙂 Dock har jag torr hy så just denna skulle kanske inte passa mig. Kram!

  Reply

  Hey Linda !!!

  That`s great you have found another favourite !
  I highly highly recommend that you try one foundation which is my all time favourite ” Bourjois Healthy mix serum gel foundation ” it`s indeed awesome and I feel as though it is even better than the Makeupforever HD foundation . I have both now and I compared them, the Bourjois foundation lasts longer and it never gets cakey and never catches the dry patches of the face , I have normal to dry skin but my nose gets really oily ! I think the Bourjois healthy mix serum is brilliant and more affordable than some high end foundations that I have tried .

  Reply

  Hej Linda! Älskar din blogg!
  Jag undrar lite vilken borste du använder för att applicera din foundation?
  Kram 🙂

  Reply

  Den låter jättebra! Ska definitivt testa denna. Älskar nya foundations hehe. Kram!

  Reply

  Åh! fick ett presentkort på sephora i julklapp på 500 kronor så vet vad jag kommer lägga de pengarna på nu! Hoppas bara den finns i min färg… alla är alltid för mörka 🙁
  Älskar din blogg!

  Reply

  Vilken tycker du är bäst av denna och Born this way? Har sett att du använder Born this way även efter att du provat MJ så tänkte om du föredrar Born this way 🙂 hade helt siktet inställt på att köpa MJ’S men den verkar vara restad i min färg i hela Europa 🙁 så funderar på om Born this way funkar istället

  Reply

  Hej Linda!
  Jag är jättenyfiken på vilken nyans du har denna foundation i? Har märkt att jag brukar ha samma nyans i foundation som du har och därför är du min referens 😉 Har självklart planerat en trip till Sephora för att få ett prov, men denna foundation verkar ruskigt trevlig 🙂
  Tack för en fantastiskt inspirerande och lärorik blogg <3 Ha det fint!

  Reply

  Hej! Vilken nyans använder du? ?
  Jag har liknade hudton som dig och funderar på att köpa den.
  Mvh sise

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här