Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:10 | December 30, 2015

NEW YEARS NAILS

NYENAILS

Detta fick bli mina nyårsnaglar i år! Visst är de fina? Kommer nog ha glitterklänning, därav inga glitternaglar!
Var hos bästa Frida som gjorde de snyggaste negative space-naglarna, älskar särskilt mönstret på pekfingrarna, ska definitivt göra det mönstret på alla naglar nästa gång, men men nån annan färg, vitt kanske?
Vad ska ni ha för naglar imorgon? ska ni matcha outfit? eller kanske matcha sminkningen?

/This is my new years nails, nice huh? Think I’m gonna wear a glitter dress, so I won’t have glitter nails this year 🙂
of course Frida did my nails, and I especially LOVE the pattern on the index fingers, next time I’m gonna do that pattern on all my nails, maybe in white?
What nails are you gonna wear tomorrow on new years? Are you gonna match your outfit? or maybe your makeup?


14 kommentarer14 kommentarer om “NEW YEARS NAILS”

  Hej Linda! Jag behöver tips om vilken foundation jag borde köpa och visste inte vars jag skulle vända mig och du vet ju mycket om smink, så tänkte att du kanske borde vara duktig på detta, när jag tycker att dem på butikerna inte verkar veta så bra.

  Jag har en extremt torr hud och de foundation jag provat tidigare gör bara att de ser torrt ut(blir fläckigt oxh flagnar typ) och håller inte länge alls. Skulle även vela ha en foundation som täcker bra, då jag har röda partier på pannan(mellan ögonbrynen ca), kinder och haka. Även lite röda prickar och ibland finnar.

  SÅ tacksam för svar!

  Reply

  Mörka hallonfärgade för att få in lite färg också! 🙂

  Reply

  Temat för årets bjudning är guld, så det blir en sotning med guld och guldglittriga naglar. 🙂

  Reply

  Hej! Supersnygga!
  Jag ska ha en paljettklänning där “bakgrundsfärgen” skiftar i silver/lila så jag ska försöka få fram den färgen genom att ha den grålila färgen på naglarna 🙂 Det blev skitbra! Och sminket tänkte jag satsa på någon ljus, hudnära ögonskugga och sedan ha eyeliner. Tack för det här året Linda!

  Reply

  Här blir det mattsvarta naglar med silverglittriga toppar som jag har duttat på lite oregelbundet. Superenkelt om en inte är så sugen på att lägga en massa tid men vill ha något mer än “bara” enfärgat. Det var mitt enda beautytips, lämnar allt annat till Linda 😉 Gott nytt år!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här