Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | December 30, 2015

PICTORIAL | NEW YEARS SMOKEY

tut30dec

1. Lägg primer
2. Mätta primern med svart skugga på hela ögonlocket
3. Rama in ögat med svart kajal

/Apply a primer and put a black eyeshadow on the whole eyelid. Use a black eyeliner around the whole eye and in the waterline

tut30dec1

4. Sudda ut den svarta skuggan med en fluffig pensel
5. Lägg glitter på ögonlocket och under ögat
6. Lägg en eyeliner

/Blend the black eyeshadow with a fluffy brush, then add some glitter on the eyelid and under the eye. Apply a liquid eyeliner.
tut30dec2
7. Böj och måla fransarna med mascara
8. Avsluta med lösögonfransar

/Curl your lashes, apply mascara and at last, apply some false lashes.


15 kommentarer15 kommentarer om “PICTORIAL | NEW YEARS SMOKEY”

  ååå om man ändå lyckades få till de där sådär snyggt hahah det ser väldigt enkelt ut på guiden men jösses va svårt jag har att få till övergången från så mörka skuggor fint

  Reply

  Prova att sudda med en ljusare skugga i globlinjen som du sedan suddar in den svarta i 🙂 tekniken jag gör är “fel” enligt många. Men det är så jag tycker det är enklast. Lycka till 🙂

  Reply

  Hej, laddar inför en nyårssotning så uppskattar pictorieln! Tänkte fråga kring en annan produkt jag har för mig du testat, nämligen Exuvience HydraFirm. Jag har använt den ett par dagar nu och den är så himla skön! Får dock problem med att den “fnasar” tillsammans med min foundation, när jag lagt båda (låtit fuktcremen sjunka in ordentligt) och sen lägger foundation (glominerals glo luxe; vattenbaserad) så fnasar det nästan korvar sig och skaver av! Har testat med lite olika primers och fixeringsspray men tänkte kolla om du hade något liknande när du använde Exuvience-cremen?

  Reply

  Hej! just den kan jag inte komma ihåg att jag använt faktiskt. och ingen aning varför det smular sig sådär.. Det var inte så innan du började med excuviance antar jag?

  Reply

  Kan det vara så att krämen är oljig? Vatten och olja vill ju gärna inte blandas, om du förstår vad jag menar..? 🙂

  Reply

  Det trodde jag med först, men jag har lusläst innehållen och de ska vara vattenbaserade allihop, ev är det något lite silicon som stället till det, men det är typ femte ingrediens så tänkte att det nog är rätt lite.

  Får fortsätta experimentera!

  Tack för svaret 🙂

  Reply

  Thank You for the pictorial Dear Linda and HaPpPpPpPpy New Year !!!!! may this year bring a lot of joy and prosperity for u !

  Love u

  hugss

  God Bless <3

  Reply

  Supersnyggt! Vad använder du för primer, och vilka andra produkter är det?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här