Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | January 15, 2016

VECKANS WOW-PRODUKT | ADVANCED SPLIT END THERAPY

ghd

Här kommer ännu en grej från Daisy Beautys mässa som blev ganska hypad, gud vad jag tjatar om mässan känns det som, men det var så mycket kul grejer där och jag känner att det ju lite är det jag gör: delar med mig av roliga nyheter till er 🙂

Advanced split end therapy från GHD är en leave-in produkt som du applicerar i handdukstorkat hår och som aktiveras utav värme, alltså från en fön eller en styler, du kan alltså inte använda denna och sedan bara låta den vara i håret, du måste använda någon form av värmeverktyg efter!
För att uppnå maximalt resultat bör du först klicka i krämen i handdukstorkat hår, sedan föna, och för att försegla produkten i håret använda en plattång/styler efteråt. Man ska INTE använda balsam om man använder Advanced split end therapy!

Produkten vårdar håret, förebygger slitage, stänger kluvna hårtoppar, gör håret rakare, mjukare och glansigare

Resultatet ska vara upp till 10 hårtvättar!

349:- på tex: Harmoniq.se

/Here comes another product from Daisy Beauty’s expo, which became pretty hyped, God, what I nag about the expo feels like, but it was so much fun products there and I feel it’s a bit is what I do: share all the fun news to you 🙂

This product from GHD is a leave-in product that you apply to towel-dried hair and activate by heat, from a blow dryer or a styler, you can not use it and just leave it in your hair, you must use some kind of heat tools after you apply it.
To achieve maximum results, you should first use cream in damp hair, then blow-dry, and to seal the product into your hair, use a flat iron / styler afterwards. You should not use conditioner if you use the Advanced split end therapy!

This product condition the hair, closes the split ends, makes hair straighter, smoother and shinier

The result should last up to 10 washes!

ghd1

Alltså på riktigt kolla GLANSEN efteråt! herreguuud! ni vet när håret är väldigt preparerat och matt? det känns liksom lite sprött nästan. Hela den känslan är borta och även mina vääääldigt preparerade längder har fått tyngd igen. WOW. dessutom doftar den som om man precis kommit från frisören 🙂

/For real! Look at the SHINE! You know how the hair can feel a bit matte and not so smooth when you have bleached it? that feeling is totally gone. My hair feels like new! And it smells amazing!


9 kommentarer9 kommentarer om “VECKANS WOW-PRODUKT | ADVANCED SPLIT END THERAPY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Funkar den även bra på ganska tunt hår utan mycket volym eller är den bara för lite mer frissiga hårtyper? Mitt hår är tunt och vill inte använda en produkt som tynger ned håret 🙂

  Reply
 • Den tynger inte ner 🙂 men den ger tyngd i form av att håret känns friskt!

  Reply
 • Åh vad spännande! 😀

  Reply
 • so interesting!
  http://cherry-mag.com

  Reply
 • Superprodukt! Testade den igår på jobbet och blev helt kär, använde dock plattångsborsten Dafni efter och det var ett så bra resultat! Den borsten är något du borde testa, finns på Lyko 🙂

  Reply
 • Behöver man använda värmestyling efter varje tvätt eller bara den gången man har i produkten? Och kan man inte använda balsam alls under de tio tvättarna eller är det också bara första gången? 🙂

  Reply
 • Undrar samma som Cornelia?

  Reply
 • Hej kan du snälla göra en recension av denna produkt ..

  Reply
 • […] ny och har redan blivit både hyllad och hypad. Linda Hallberg kallar det t.ex för en ”Wow-produkt” och jag kan inte annat än hålla med. Jag minns inte ens senaste gången mitt hår var så här […]

  Reply