Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | February 9, 2016

BODY WASH FOR DRY & ITCHY SKIN

cetaphil3
Jag fortsätter samarbetet tillsammans med Cetaphil, och tycker verkligen det är så bra att de har så mycket produkter för känslig hy som min. Jag älskar ju doft och parfym, det har ni nog inte missat. MEN, jag har jättesvårt att använda för mycket parfymerade tvålar och krämer. Så för att låta huden vila så använder jag, och har faktiskt använt sedan senaste samarbetet med Cetaphil, denna doftfria tvål som är perfekt dels för känslig hy, och även för nyfödda bebisar.
Cetaphil Skin restoring body wash är till för torr/mycket torr och kliande hud och kostar 145:- på tex. Apotea.se, men finns också på  Hjärtat, Lloyds, och kronans apotek!

/I will continue my collaboration with Cetaphil, and scince last time I have used this fragrance free Skin restoring body was for dry and itchy skin. As you may know my skin is very sensitive and itchy, and I have a lot of eczema in periods, then it’s nice to use a fragrance free body wash to calm the skin.
This product is aslo good for newborns.

cetaphil4

13 kommentarer13 kommentarer om “BODY WASH FOR DRY & ITCHY SKIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spännande!

  Reply
 • Den är super!

  Reply
 • Såg dessa förut, ska ner på apoteket i morgon och köpa dem 😀

  Reply
 • Fullkomligt älskar denna tvålen, man blir liksom inte sådär stram och kliig efteråt. Och jag har extremt mycket problem med kli! Även om många tror detta är ett samarbete som jag får massa pengar för, som är tråkigt. hela Spotlife/colin har ett samarbete med Cetaphil just nu, och det råkade vara ett sammanträffande att jag faktiskt använt denna sedan innan 🙂

  Reply
 • Har du testat ekologisk kokosolja som ansiktskräm?
  Bästa jag varit med om! (:

  Reply
 • Fick deras facial cleanser i min senaste glossybox vilket var kul eftersom så många bloggare och kändisar talat om detta märke (inte gratis såklart, vilket gör att man blir mer tveksam än annars), men blev riktigt besviken. Jag har också känslig hy, och har tidigare haft acne. Tyvärr har jag i kombo med detta väldigt fet hy som behöver något mer uttorkande, medan denna facial cleanser var mer som en rinnig hudkräm. Tror dock att deras hudvård, så som denna body wash, kan passa mig bra! Så länge jag inte använder den i ansiktet hehe.

  Reply
 • Hiii Linda !
  wow what a coincidence , just yesterday I bought the Cetaphil Skin Restoring Body Moisturiser for very dry itchy skin ! and my skin feels really better since I used it last night . I believe it`ll hopefully help me cause cetaphil products are great for eczema . I also have the same problem as u mentioned . I think I should buy its body wash as well !

  Reply
 • http://www.bloggbevakning.se/uncategorized/jag-uppdaterar-min-lista/

  Reply
 • Var också nyfiken på detta märke och blev glad när jag fick ett prov i senaste glossyboxen. Men så läser jag innehållsförteckningen och hittar flera st parabener – och det jag förstått av det så är ju parabener uttorkande och inte alls bra att kleta på huden? Vågar därför inte prova! Vad anser du om parabener och mineraloljor som ju är lite upphajpat att hålla sig ifrån?

  Reply
 • Hej! Parabener är i de allra flesta fall inte dåligt, parabener är otroligt testade och säkra. Dock kan det vara så att de istället för parabener stoppar i något annat som inte alls är lika säkert som parabener. Man ska inte vara rädd för allt som media drar upp. Vissa parabener vet jag dock har dragits in i te.x danmark då de verkar reproduktionsstörande och kan i större mängder vara farligt för fostret i magen, men detta handlar om en eller två stycken, och jag vet att de redde ut dessa i Sverige också. Det är alltid bra att kolla upp fakta innan man läser vad som står på bloggar, aftonbladet, expressen osv. 🙂 chips var ju också farligt där ett tag.. om man åt 80 påsar om dagen eller vad det var.. Det handlar om dos (min källa är Pär Svahnberg som är doktor i organisk kemi och VD på toxintelligence.se)

  Reply
 • Hej Linda

  Jätte bra när du tar upp saker i din blogg som rör skönhets realateraterade produkter för personer som har problem med vissa saker som ex rosacia, psoreasis och som nu parfym problem.

  En fråga är denna serie bra för personer med rosacia, min syster har väldigt problem med det i ansiktet. Så jag försöker hjälpa henne på alla sätt.
  Hon har väldig känslig hud i ansiktet.
  Just nu håller både hon och jag en serie från Forever Living för ung och känslig hud.
  Och jag har fått henne att börja med minerl pudret ifrån Tikei som fungerar jätte bra både på hennes som min hud.

  Men som sagt vet du om resten av deras rengörings serie i ansiktet är bra för personer med rosacia?

  Tacksam för hjälp.

  Med vänlig hälsning Ullis Holmgren

  Reply
 • Hej Linda!
  Har du några erfarenheter av Lumene Finland?
  Funderar på att testa deras serie Matt touch men vet inte riktigt om jag ska köra på den eller någon annan!
  Kram!

  Reply
 • Hej! Jag har inte provat just den foundationen, men jag tycker väldigt mycket om Lumene annars 🙂 kram

  Reply