Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | February 29, 2016

LINDA TIPSAR | INGLOT HD LIP TINT MATTE

inglot

Hej finisar!

Igår fick jag ett pressutskick utav Inglot med deras nya matta HD lip tints!
Läppstiften är fulltäckande och kladdar inte av sig, dvs, kyssäkra.

Pris: 180:- Styck

/Hey guys!
Yesterday I got some press samples of HD lip tints matte from Inglot
The lipsticks provides full coverage, and are transfer proof!

inglot1

Från vänster har jag swatchat:

/Swatches from the left:

-19
-17
-11
-16
-13
-14
-15
-20
-18
-12

inglot2

Jag gillar verkligen dessa, jag har bara provat nummer 17 på läpparna än så länge och den kändes jättebra, och blev inte sådär torr som vissa matta läppstift kan bli. Så det är ett stort plus!

/I really like these lipsticks! I’ve only tried number 17 on my lips, and so far it feels really good!
It doesn’t get as dry as many matte lipsticks tend to be. And that’s really great!


10 kommentarer



10 kommentarer om “LINDA TIPSAR | INGLOT HD LIP TINT MATTE”

  Fina! Fast jag vet inte riktigt vad skillnaden är på tints och läppstift? Varar tintet längre, att det liksom lämnar en mer permanent färg?

  Reply

  Jätte snygga stift. Får ta mig en tur till deras butik i Malmö och se om dom finns inne.

  Reply

  Hej Linda
  Jag köpte nummer 17 i helgen och jag kan meddela att dom kostar 180 kr styck……
  Har på mig den idag, och mina läppar brukar inte vara kompis med dessa torra läppstift men iom att denna mer är en tint så spänner och drar det inte alls i mina läpar som det brukar kunna göra. Snyggare avmattning av den också en ett vanligt torrt läppstift…..Så tummen upp från mig iaf

  Reply

  Kan man beställa online om man bor alldeles för långt bort?

  Reply

  Vet du något om Kylie Jenners läpprodukter kommer till Sverige?

  Reply

  Holy crap on a cracker, vilka drömmiga färger! Måste ju bara testa. Finns det någon sida på nätet som har dessa? Har svårt att tro att det finns någon affär i lilla Eskilstuna som säljer detta märket.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här