Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | February 29, 2016

TODAYS LOOK | CHERRY SKIES

29feb

Hej fina!
Ny vecka nya tag. Var så sjukt trött igår efter Gävle. Fick nässelutslag som smög sig på natten till lördagen. vaknade upp av att det kliade på ryggen sen blev det bara värre och värre, spred sig till armarna och började även komma fram på magen. Så jag fick ta mig till sjukstugan, få kortisontabletter och allergitablett, vilket såklart gjorde mig sjukt trött, fick även med mig en till tablett att ta igår och blev helt sjukt trött hela dagen och somnade en sväng från 18-20, sen så var ju hela kvällen körd. Men utslagen har lagt sig nu och börjar bli bättre. Tror faktiskt det berodde på att jag var så himla nervös, jag har aldrig fått nässelutslag förut och det var vidrigt!

/Hey babes!
New week. Was soooo tired yesterday after the weekend. Got rashes on my back during the night into Saturday. It just got worse and worse, spread to the arms and also to my stomach. So I had to go to se a doctor to get cortisone pills and an allergy tablet, which of course made me insanely tired, got one with me to take yesterday and was quite sick tired all day.. But the rashes are almost gone now and getting better. Actually think it was because I was nervous, I’ve never had hives before and it was disgusting!

Bas/Base
Too faced Born this way foundation Vanilla
Paris Berlin HD löspuder HT20
Isadora face sculptor Nude
NARS Blush Orgasm
The Balm Mary-lou manizer

Ögon/eyes
Too faced shadow insurance
Kat von d beauty MVL remix eyeshadow palette
Make up store cake eyeliner black
Depend lösögonfransar Kayla
NYX doll eye long lash mascara

Läppar/lips
NYX Liquid suede cream lipstick Cherry Skies

 

29feb1 29feb2

8 kommentarer8 kommentarer om “TODAYS LOOK | CHERRY SKIES”

  Hej,
  Tack för en helt underbar blogg, du verkar vara en så härlig person! ❤️
  Jag tänkte köpa lite ögonskuggor från Mac, jag behöver kalla färger och har gröna ögon och det är därför jag tycker det blir lite svårt. Om du har tid för detta skulle jag bli jätte glad om du kunde hjälpa mig.
  Kram!

  Reply

  Red eyeshadow looks gorgeous on you ! and this look is super-duper <3 . I also have the same problem , I get rashes on my back , arms and stomach and they itch like crazy,.. the Cetaphil lotion for dry itchy skin helped me , I also use organic coconut oil on the dryness and it subsides . I know how it feels really ,..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här