Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:37 | February 29, 2016

VÅRENS FINASTE ÖGONSKUGGA | EQUINOXE

show

Alltså, jag brukar ALDRIG visa er använda produkter här i bloggen, men nu måste jag göra det.
Denna skuggan från Diorshow använde jag på Molly nu i helgen och jag har blivit helt kär i den! Den är så fantastiskt vacker och gnistrar helt otroligt fint i ljuset! Det GÅR dock inte få det glittret på bild, men hoppas att dessa bilder kan ge er en liten glimt från en utav mina favvoskuggor just nu 🙂

/I usually never show you used products on the blog, but now I have to do it.
The  Diorshow fusion mono eyeshadow I used at Molly this weekend have become a favourite of mine! It is so incredibly beautiful and sparkles sooo nice! However, it’s hard to get the glitter on camera, but I hope that these photos can give you a glimpse of one of my favs shadows right now 🙂show1show2

Till vänster ser ni hur skuggan ser ut i dagsljus, och direkt solljus till höger. Ena swatchen är hur skuggan ser ut utan primer, på torr hud, och andra swatchen är hur skuggan ser ut med en lätt fuktad pensel. HEEEELT magisk!
Denna skuggan kommer i Diors vårkollektion och kostar 355:-

/To the left you see how the shadow looks in daylight and sunlight to the right. On swatch one is how the shadow looks without primer, on dry skin, and the other swatch is how the shadow looks with a damp brush. Pure magic!


1 kommentarerEn kommentar om “VÅRENS FINASTE ÖGONSKUGGA | EQUINOXE”

    Den ser ju fantastisk ut! Vet du om den kommer gå att få tag på i Sverige?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här