Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | March 3, 2016

VIDEOTUTORIAL | HOW TO APPLY THE LINDA HALLBERG LASHES

[youtube width=”870″ height=”540″]https://www.youtube.com/watch?v=mgsLddx8dpI[/youtube]

 

I denna videon visar jag er en ganska enkel makeup, plus att jag även visar hur jag sätter fast mina nya fransar på ett naturligt sätt 🙂

/In this video I’m gonna show you a simple makeup and then of course how you apply my new lashes 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “VIDEOTUTORIAL | HOW TO APPLY THE LINDA HALLBERG LASHES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Så roligt att du släppt egna fransar, så roligt! Grattis 😀

  Jag har en liten fundering. Om man bär månadslinser som jag gör så ska man ju vara noggrann så man inte får en massa bakterier i ögonen. Kan man återanvända dina fransar? Hur rengör man dem i så fall på bästa sätt för att minska risken för bakterieväxt i fransarna? Ska man kanske använda ett speciellt lim?

  kram 😀

  Reply
 • Hej,
  Väldigt snygga fransar och vad det såg smidigt ut att måla mascara med en vanlig pensel! Är det ngt du skulle rekomendera att man gör?

  Reply
 • Tack! Jag tycker det är så himla enkelt att måla så, man har mer kontroll och kommer närmare fransrötterna 🙂

  Reply