Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | March 5, 2016

TODAYS LOOK | BLUE HALO

5mars1

Halloo!
En utav vårens hetaste makeuptrender är blått! Så idag så kör jag en blå halo-makeup som även kommer som tutorial nästa fredag 🙂

Bas/Base
Kat von d beauty lock it foundation
Paris Berlin HD löspuder HT20
NYX highlight and contour pro palette
Anastasia glow kit Gleam
NARS Guy Bourdin cheek palette

Ögon/eyes
NARS Dual intensity eyeshadow Cressida
NARS Dual intensity eyeshadow Tarvos
Sweed lashes Gabbi
Kat von d tattoo liner Trooper
Elizabeth arden grand entrance mascara

Läppar/lips
Isadora Multivitamin gloss Sheer almond

5mars 5mars2

13 kommentarer13 kommentarer om “TODAYS LOOK | BLUE HALO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Färgar du ditt hår själv? Det ser jämt så perfekt ut i hårfästet. Är det svart eller mörkbrun? Jag ser lite dåligt tyvärr 🙂 är så sugen att gå tillbaka till mörkt igen, men vet inte om jag ska köra svart eller mörkbrun.

  Reply
 • Hej! Ja det gör jag, annars hade jag blivit ruinerad.. haha, jag använder en färg som heter Arabia Black brown från Schwarzkopf country colors. funkar jättebra på mig 🙂

  Reply
 • Hej!
  Jag är intresserad av att köpa Anastasia glow kit, men osäker på vilken jag vill ha. Jag är ganska ljus i hyn men har lätt för att bli himla himla brun på sommaren. Jag har typ grön/blåa vener om det har någon betydelse. Himla tacksam för svar!

  Reply
 • Hej! Oj vad svårt, den silvriga har ju mer kalla toner men ändå en som är åt guld, den bruna är ju varmare, men funkar såklart på en ljus hy också. tänk på vad du mest brukar ha på dig, mest silver/guldsmycken? har du mest silversmycken kommer du nog trivas bäst i den med silvertoner tex. 🙂

  Reply
 • Hej igen å tack så himla mycket för svar! Jag är väl en sån person som gillar både silver och guld. Så blir ett himla problem för mig, haha! Är det värt att köpa båda tycker du? Dock så har jag ganska många highlighters redan, hehe! 🙂

  Reply
 • Jag själv använder nästan bara den ljusa på mig, tycker den har lite mer valmöjligheter 🙂

  Reply
 • Åhh du är så duktig när de kommer till färg 😀

  Reply
 • Tack snälla 🙂 färg är lite roligare!

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag kämpar såååå mycket med winged eyeliner. Vet inte hur många videos jag har kollat på och hur många gånger jag försökt få till den.
  Det sm krånglar till det mest är att jag har ganska så hooded eyes, men inte så mycket att eyeliner inte funkar. Men tillräckligt mycket för att det ska bli extra knepigt att få en snygg eyeliener.

  Hade varit toppen om du kunnat ge några tips hur man får till den!!

  Kram

  Reply
 • Du är begåvad som få! Och du får allt att fungera. Själv ser jag ut som ett spöke i blått. Jag har kommit fram till att blått med violetta undertoner fungerar bättre dock, om jag dessutom använder en varm transition (i brist på svensk synonym). Någorlunda. Men detta gottiga isiga härliga skulle aldrig funka på mig. Blääää. Jag blir sotis på dig vackra kvinna:))).
  Tror nog att du får hjälpa dina medsystrar att rocka blå toner, och prata mer om blått för oss!?

  Reply
 • Beautiful! Thanks.

  Reply
 • Those Nars eyeshadows are gorgeous! I just swatched them yesterday at my local Macys but didn’t buy them yet. So expensive but stunning!

  Reply
 • Så vakkert!

  Reply