Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:14 | March 23, 2016

WICH JEANIOUS ARE YOU?

jeanious

Vecka 12 släpper isadora sin nya nagellackskollektion Jeanious!
Och jag som älskar blåa lack mest av typ allt, ÄLSKAR denna kollektionen!
Jeanious består av sex lack i olika texturer.
Styckvis kostar de 79:-

/Isadora is releasing their new nail polish collection Jeanious week 12.
I LOVE all kind of blue nail polishes, so this collection is very welcome!
Jenious contains six shades in different textures. I love them! 

jeans

Från vänster:
Slim Fit, Rugged wear, Stone washed, Bootcut, Hot legs och Flared.

*Pressutskick

/From the left:
Slim Fit, Rugged wear, Stone washed, Bootcut, Hot legs och Flared.


6 kommentarer6 kommentarer om “WICH JEANIOUS ARE YOU?”

  En praktisk fråga: hur ska man hantera överlack när det gäller matta lack? Jag köpte ett för ett tag sedan, men fastnade vid den här frågan. Finns det matta överlack, eller skippar man överlacket totalt? Måste man måla om ofta i så fall?

  Reply

  Hej Mia! Antingen skippar du överlack eller så kör du med ett matt överlack. tycker matta lack överlag kan ha en tendens att bli lite glansiga efter två-tre dagar, så då kan det vara bra att ha ett matt överlack att toucha upp med 🙂

  Reply

  Jag har ett matt top coat-lack som gör alla nagellack matta! Det är väldigt praktiskt för då har man mycket mer valmöjligheter, typ om du har en favoritnyans på ett “vanligt” nagellack så slipper du köpa en liknande nyans i matt version = spara cash. Tror de flesta märken har givit ut ett matt top coat-lack, OPI har ett garanterat. Själv kör jag på H&M’s, prisvärt!

  Reply

  Så häftig idé med lite olika finishar på dem olika färgerna! hade absolut velat prova något av lacken! (:

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här