Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | March 30, 2016

LINDA TIPSAR | KUNGLIGA MAKEUP WIPES FRÅN RMS BEAUTY

remover
remover1
Provade några nya makeup wipes från RMS igår som jag hört skulle vara bra.
Och jävlar i min lilla låda! Bästa jag provat!
Blev helt chockad när allt smink bara gled av hur lätt som helst

Vad innehåller dom?
-100% ekologisk kokosolja!

Så egentligen är det lättare att springa och köpa en burk kokosolja i butik, men dessa är väldigt mycket smartare om man är ute och reser. tex.. så kan man ta med en wipe per dag man är borta, och de väger ingenting. Funkar dessutom i handbagaget när du flyger, och oljan återfuktar även den torra huden på flygplan, vilket kan vara skönt om man långflyger.

En förpackning innehåller 20st engångswipes och kostar 190:- på bla. Hudoteket.se

kokosolja tar inte bara bort smink, det även återfuktar, lugnar känslig hy och är bra för akne-benägen hud. Funkar även runt ögonen.

/Tried some new makeup wipes from RMS yesterday that I’ve heard about
And hell yeah, the best wiped I’ve ever tried!

What’s in them?
-100% Organic coconut oil!

It’s easier to run and buy a jar of coconut oil in the store, but it’s smarter with wipes if you are traveling.. And you can have them in your hand luggage when you fly, and the oil moisturizes the dry skin you get in the aircraft, which can be nice if you have a long flight.

One package contains 20 wipes

coconut oil not only removes makeup, it also moisturizes, soothes sensitive skin and is good for acne-prone skin. They even works around the eyes.

remover2

7 kommentarer7 kommentarer om “LINDA TIPSAR | KUNGLIGA MAKEUP WIPES FRÅN RMS BEAUTY”

  Video på när du tar bort en rejäl makeup med dessa? 🙂

  Reply

  Men sluta, de skapade absolut habegär! Gud vad jag älskar skincare! Bästa som finns! Tack för bra tips!

  Reply

  Hej Linda!

  Skulle du rekommendera kokosolja som makeup remover? Jag har lite fetare hy och får lätt acne. Just nu är det så illa att jag typ vill gråta. Och för att dölja det vill jag helst ha tyngre makeup vilket är skit för hyn egentligen…… Känns som att man borde slippa acne vid 21 men tyvärr så verkar det inte bli bättre..

  Kram

  Reply

  Natalie, det ska tydligen finnas riktigt bra produkter från märket “Paulas choice” mot problemhy. Gå in på skincity.se och gör en hudanalys så får du svar av riktiga hudterapeuter. De har hjälpt mig med min torra/svidande hy. mvh Caroline

  Reply

  Hade problem med irriterad, röd hy med endel finnar innan. Tills jag en dag fick slut på ansiktskräm och tog kokosoljan istället, det är nu det enda jag använder till att återfukta mitt ansikte med och hyn mår så bra!
  Det lugnade verkligen min hy, och är i stort sett finnfri

  Reply

  Superbra om dessa fungerar bra för dig, men jag vill påpeka att kokosolja inte alls nödvändigtvis är bra för acne-hud. Även om det är fantastiskt på att återfukta ansiktet och tillfälligt kan ge underbara resultat har kokosolja väldigt lätt för att täppa till porer och förvärra acne. Detta fick jag lära mig den hårda vägen, men det finns även en stor mängd bevis och forskning på detta om man googlar lite. (Jag rekommenderar bl.a. Madeyewlook’s video om detta. Hon är dessutom en legitimerad hudterapeut.)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här