Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | April 6, 2016

MUFFSÄKER INFÖR FESTIVALSOMMAREN

deodoc

Ni som festivalar och friluftar mycket vet att det kanske inte är helt lätt att få tag på en dusch alla gånger!
Även om inte dusch finns, så finns det alternativ för att hålla muffen ren och fräsch, för det vill iallafall jag göra. Jag har ALLTID intimservetter med mig när jag ska på festival!
Ni har säkert redan hört talas om DeoDocs intimservetter som är magiska för tillfällen som tex. festival eller campingturer där man inte har tillgång till dusch. Men för er som inte hört talas om dessa, ska jag berätta lite, och för er andra, ni får en liten uppfräschning 🙂

DeoDoc finns på de flesta apotekskedjor, och i många webshopar!

/You who are going to festivals a lot knows that it might not be easy to get hold of a shower all times!
Although not shower there,  there’s options to keep the vajajay clean and fresh!  I always have intimate wipes with me when I go to festivals! 
You have probably already heard of DeoDocs intimate wipes, and they are magical for occasions such as festival or camping trips where you do not have access to showers. But for you who have not heard of them, I’ll tell you a little bit, and for the rest of you, let’s freshen up your memory

deodoc1

Servetterna är förpackade om 10 wipes/förpackning och ska användas där det normalt växer hår, för det är där svettkörtlarna finns, alltså inte invändigt.
Kostar 105:-

/The wipes are packed in 10 wipes/package and are to be used when you normally have hair, not internal.

deodoc2

Vi har alla samma typ av svettkörtlar i intimområdet som vi har i armhålorna, därav fenomenet “pungsvett” på killar, på oss tjejer kanske det inte märks lika mycket, men det finns även deo för muffen om man känner att man har lätt för att svettas där! och då tänker jag främst på sommaren när det är varmt och man svettas mycket. Alla svettas och luktar olika mycket, vilket är helt normalt 🙂 så därför är det superbra att det finns alternativ tycker jag!

Kostar 195:-

Har ni provat deodoc någon gång? hur gör ni på festivaler?

*Pressutskick

/We have the same type of sweat glands in the intimate area as we have in the armpits, it may not be noticed as much on women than on men. Everybody sweat and smell different down there, which is normal 🙂 so it’s good to have options, and that there is a deodorant for it!
Have you tried intimate deodorants or wipes? what do you think?


7 kommentarer7 kommentarer om “MUFFSÄKER INFÖR FESTIVALSOMMAREN”

  Har testat deosprayen en gång (fick den i en glossybox) och ALDRIG mer! Luktade väldigt starkt och känns inte alls bra att spraya på ett så känsligt område.

  Reply

  Har varit sugen på att testa många gånger men eftersom tjejers underliv rengör sig själv egentligen så är det inte nödvändigt utan det är ju mer att man kanske känner sig fräschare. Tvärtom har jag blivit torr och irriterad de gånger jag varit dum och typ använt parfymerade saker eller tvål där nere för egentligen behövs ju bara vatten! Fel pH och dylikt kan ge svampinfektioner och leda till illaluktande är det jag hört men vet inte hur den här produkten är sammansatt så det kanske inte är några problem att använda man kan ju testa iallafall!

  Reply

  Denna är testad av gynekologer och ska ha rätt ph-värde. Dessutom ska man ju inte rengöra “down under” utan mer där man svettas för att man ska få en fräschare känsla. jag tycker personligen att dessa är skitbra! Men sen är ju alla såklart olika känsliga precis som när man använder vanlig deo

  Reply

  Men som Linda säger, du ska ju inte tvätta inuti fiffi för att bli ren. Det handlar ju om att tvätta eller spraya deo OMKRING fiffi, i hudvecken, där man svettas. Och varför då? Ja, men för att slippa lukta sur svett. Skönt både för min egen skull och för min pojkvän som ska ner och greja liksom.

  Reply

  Vilket superbra samarbete!:) något många säkert önskar men inte vågar fråga om eller vet finns!:)

  Reply

  Haha, vilket otippat inlägg! Kul Linda att du tog upp det 🙂 det finns ju vanliga intimservetter också att köpa som ska ha rätt pH. Men deo var något nytt för mig. Men det känns lite läskigt, är lite rädd att det ska irritera eller störa något? Nu har inte jag några problem med svettningar där precis mer än någon annanstans, men jag kan verkligen förstå att om det finns de som har det så är det ju super! Inte kul att gå runt och lukta svett nedifrån kan jag tänka mig.

  Reply

  Jag älskar deodoc! Så himla skönt att känna sig säker på att det alltid är fräscht annars kan man ju, iallafall jag vara orolig när man har dansat eller liknande. Tycker typ det ger självförtroende liksom Vare sig man luktar eller inte..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här