Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | April 16, 2016

HAR DU NÅGON GÅNG ÅNGRAT ETT SKÖNHETSINGREPP?

ingrepp

Jag tycker vi kör en “dagens fråga” idag, och den ska handla om du någon gång ångrat ett skönhetsingrepp du gjort!
Du kanske gjorde ett ingrepp pga att någon annan tyckte du skulle göra det, eller väldigt spontant på en billig salong? Blev det inte bra, och varför ångrade du dig?

Helt enkelt, har du någon gång ångrat ett skönhetsingrepp, och varför?

/Todays question: Have you ever had a plastic surgery gone wrong?


12 kommentarer12 kommentarer om “HAR DU NÅGON GÅNG ÅNGRAT ETT SKÖNHETSINGREPP?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tog botox för att få bort bekymmersrynkan, istället försvann rörelsen i hela pannan..

  Reply
 • Har aldrig gjort något ingrepp och har inga planer på att göra det, just för att jag är rädd att inte bli nöjd med resultatet. Nu vet jag iallafall vad jag har 🙂

  Reply
 • Mitt misstag var aldrig ett skönhets ingrepp direkt, men nog ångrade jag mig efteråt. Gjorde en brasilianare på en salong och dom använde sig av vanliga vaxdukar som man har till benen. Håret blev inte bortaget helt med rötterna pga detta, det blev inflammerad och efter 2 dagar såg det ut som jag fått svinkoppor på musen. Jag kommer aldrig göra om det med andra ord.

  Reply
 • Tror alla använder sig av vaxremsor som man även har till bena. På skolorna så lär vi ut oss om hårdvax men när det är brasiliansk vaxning så är det hela vaxremsor som ska användas! Att det blev inflammerat har helt enkelt med tekniken att göra (hur de drog och höll) och utföraren måste ha gjort något fel.. hoppas du kontaktade dom!

  Reply
 • Ok, ja det var inget bra jobb gjort av tjejen. Jag vet inte hur många gånger hon drog och hade sig, hon spände aldrig kinnet på mig. Det blev fullt med piggar över allt och jag var helt kletig sen. Jag ringde dit några dagar senare och förklarade hur det blivit och att jag ville ha pengarna tillbaka, men det var tydligen inte deras policy…det enda dom kunde erbjuda var ett nytt försök när håret hade växt ut en bit. Nej tack sa jag och gick aldrig dit ingen.

  Reply
 • Tog hål i naveln flera gånger gång på gång och har ett ärr där nu. BLÄ

  Reply
 • Har aldrig gjort något skönhetsingrepp men funderar på att förstora läpparna lite! Vet inte om jag vågar dock. Är lite feg. Någon som har erfarenhet av det?

  Reply
 • Jag har gjort fillers i läpparna 3 gånger, botox i panna och överläpp 2 gånger. Även gjort fillers i övriga delar såsom haka, kindben, under ögonen osv. Jag ångrar absolut ingenting, men missnöjd med hur läpparna blev senaste gången. Åker 60 mil för att göra dessa saker och har letat efter “rätt” ställe flera år, men trots att jag blev missnöjd sist så ångrar jag det ändå inte. Det överväger hur jag såg ut & mådde innan jag gjorde det, och det försvinner ju ändå efter ett par månader. Så jag anser att om man har pengar och mår dåligt över någonting, TESTA! Det försvinner ändå och det blir inte så stora förändringar. Mina vänner och familj har ännu inte sett att jag gjort något, det är bara jag själv som ser skillnad. Precis så det ska vara 🙂 var bara noga med att se så att utövaren är utbildad och använder bra produkter, och börja hellre med lite (såsom 0,5 ml i läpparna). Jag väntade 3-4 år innan jag bokade tid, bara för att känna mig säker. Lycka till och du är fin som du är, och allt du gör ska vara för din egen skull!!

  Reply
 • Tack för ditt svar Ida =)

  Reply
 • Prova att gå till Ribelle i Örebro, dr Iman är grym på botox/fillers och är otroligt professionell! Hon tänker alltid på kundens bästa och inte bara på att tjäna så mycket pengar som möjligt 🙂

  Reply
 • Blir så glad över att läsa att så många verkar ha en sån klok inställning!

  Reply
 • not directly a plastic surgery.. but i have had a medical nessary surgery on my nose then i was 16 because i can’t breath and since then my nose look different 🙁
  Its not a huge difference but i doesn’t look and feel like “my” nose. So i will get a non permanent correcting with fillers next month.. i hope it will fix it

  Reply