Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | April 23, 2016

HJÄLP, JAG TÅL INTE ÖGONFRANSLIM! MEN JAG VILL ÄNDÅ ANVÄNDA LÖSÖGONFRANSAR

latexf

 


LATEX FREE EYELASH ADHESIVES


 

Jag fick en fråga på instagram angående ögonfranslim!
Jag använder ju alltid latexfritt lim eftersom jag är känslig mot latexbaserade lim. Och det är ganska många jag känner som är det!
Är det så att du reagerar på ögonfranslim så testa ett latexfritt lim istället.

Ovan har jag listat mina tre favoriter:
Ardell Duo Brush on adhesive 99:-
PPI Add a lash adhesive non latex ca 60:-
House of lashes eyelash adhesive ca 70:-

MEN, det slutar såklart inte där, det kan ju såklart finnas andra orsaker. Funkar inte tipset med latexfritt lim kan det vara så att du är känslig mot akryl! dvs, en typ av plast, som många fransar sitter på, alltså själva bandet som fransarna sitter fästa på, är ett plastband gjort utav akryl. Testa då att prova fransar med ett band utav bomull (typ mina fransar)

/I got a question on instagram regarding eyelash adhesive!
I always use latex glue because I’m sensitive to latex-based glue. And there are quite a few I know who is that as well.
If you feel like you are sensitive to latex based adhesive, try one without latex!

Above I have listed my three favorites:
Ardell Duo Brush on adhesive 
PPI Add a lash adhesive non latex 
House of Lashes eyelash adhesive

BUT, it does not stop there, it could be other reasons. It can be that you are sensitive to acrylic!  a type of plastic that many are using for their lashes, you know the band that the lashes are tied to, can be made of acrylic! Then try lashes with a band made of cotton instead (for example my lashes from Sweed)


8 kommentarer8 kommentarer om “HJÄLP, JAG TÅL INTE ÖGONFRANSLIM! MEN JAG VILL ÄNDÅ ANVÄNDA LÖSÖGONFRANSAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Ville bara säga att jag precis köpt dina fransar och dom är helt otroliga! Enkla att applicera och man kan göra precis vad man vill med dom, passar ju till allt!
  Jag hoppas på fler samarbeten med andra märken också i framtiden 🙂

  Reply
 • Åh vad glad jag blir 🙂 kul att du gillar dom !!

  Reply
 • Bra tips! Själv har jag märkt på sistone att jag lätt blir röd i fransraden dagen efter – och jag tror jag lyckades göra mig själv mer känslig eftersom jag ett tag applicerade limmet på ögonlocket istället för fransen :/ jättebra för att få dem att sitta som berget, kanske inte så bra för huden. Ska pröva latexfritt och se om det hjälper!

  Reply
 • Var hittar man dina fransar?

  Reply
 • på Åhléns, sweedlashes.com eller på Bangerhead 🙂

  Reply
 • Hej, tål inte heller ögonfranslim men har beställt det latexfria från duo å jag undrar hur många gånger man kan använda ett par fransar med latexfritt lim?
  Är det inte svårt å få bort, lite tråkigt om man köper ett par dyra fransar å bara kan använda dom en gång.
  Har du tips på hur man kan få bort latexfritt lim från lösögonfransar? Har ett par lösögonfransar ifrån house of lashes 🙂

  Reply
 • Hej, tål inte heller ögonfranslim men har beställt det latexfria från duo å jag undrar hur många gånger man kan använda ett par fransar med latexfritt lim?
  Är det inte svårt å få bort, lite tråkigt om man köper ett par dyra fransar å bara kan använda dom en gång.
  Har du tips på hur man kan få bort latexfritt lim från lösögonfransar? Har ett par lösögonfransar ifrån house of lashes 🙂

  Reply
 • Vad heter dina fransar

  Reply