Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:13 | April 29, 2016

VIDEOTUTORIAL | MULTI COLORED LOOK

[youtube width=”870″ height=”540″]https://www.youtube.com/watch?v=386f4XgzLug[/youtube]

Ny video Ă€r uppe i kanalen nu 😀

/New video is up on my channel!


13 kommentarer13 kommentarer om “VIDEOTUTORIAL | MULTI COLORED LOOK”

  Du Ă€r sĂ„ jĂ€kla duktig!!! Du fĂ„r allt att se sĂ„ enkelt ut, men nĂ€r jag sjĂ€lv försöker ser det ut som fan minst sagt, haha. FĂ„r alltid en massa veck pĂ„ ögonlocken trots primer. SĂ„ jĂ€kla irriterande!! 😛
  Kram!

  Reply

  Jag uppskattar att du gör tutorials men du vÀljer alltid sÄ extrema makeuper, ibland Àr less is more

  Reply

  Det Ă€r lite min grej 🙂 det finns sĂ„ otroligt mĂ„nga sotningar och vardagsmakeuper dĂ€r ute, det Ă€r dĂ€rför jag vĂ€ljer att göra nĂ„got annat. Jag vill inspirera och fĂ„ folk att tĂ€nka outside of the box 🙂

  Reply

  SĂ„ himla cool sminkning! 😀
  Tycker du borde göra fler utmaningar, finns sÄ mÄnga roliga! Och samarbeten sÄ kanske nikkietutorials, Jeffrey star, Manny mua, Patrik star, miss fame, Jessica haze, chloe Morello, desi perkins, glam&gore, sonjdradeluxe kanske?!

  Reply

  What brushes do you use for blending, and just in general?

  Reply

  I use different brushes all the time 🙂 as long as they are fluffy and not to big they are ok 🙂

  Reply

  Älskar dina sminkningar! & sĂ„ underbart att du kör pĂ„ med fĂ€rg SĂ„ mĂ„nga som gör trĂ„kiga tutorials. Mitt motto Ă€r…mer fĂ€rg Ă„t folket

  Reply

  Jag gillar dina fÀrgglada makeuper, men kanske göra lite fler tutorials, med fÀrg, som Àr lite mer wearable?

  Reply

  Älskar nĂ€r du gör makeuper som Ă€r bĂ€rbar för oss “vanligt” folk som inte jobbar med smink. Älskar nĂ€r du ger tips pĂ„ borstar, hur du lĂ€gger mörka och ljusa fĂ€rger. Varför du tex alltid börjar med den mörka fĂ€rgen. Hur man ska tĂ€nka nĂ€r man vĂ€ljer fĂ€rg pĂ„ llĂ€ppstift osv.. alla tips och smink som man kan göra sjĂ€lv Ă€r sĂ„Ă„Ă„ uppskattat! Du e ju bara sĂ„ jĂ€kla grym!

  Reply

  Linda you are awesome!! You are my favorite make-up artist/youtuber and true inpiration for me.So sweet,love your videos. Make a collab with Le Happy(Lua), Nicol Concilio.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr