Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:49 | May 1, 2016

FÄRGAR MINA EXTENSIONS ROSA

before

Hej snyggingar!
Idag tog jag tummen ur röven och färgade lite löshår!
Har haft sjukt fint hår från ett märke som heter LUAM hemma ett bra tag, men eftersom det håret varit blont så har jag inte kunnat använda det, och mörkt hår hade jag redan, så jag har sparat det blonda tills jag eventuellt skulle bli ljusare. Och nu passade det perfekt!
Och vet ni vad! Jag filmade allt så ni ska få se det mer ingående på fredag 🙂

/Heey!
Today I dyed my extensions. Have had blonde extensions at home for a while now but haven’t used them because I’ve had dark hair.  The hair is from a brand called LUAM and have super great quality and you can dye it without losing the quality.
And you know what? I filmed all this so you can see how I did on next friday!

before1
Jag klippte först håret i olika delar, jag använde mitt Rapuzel Clip-in-set som mall

/First of all I cut the hair in pieces, I used my clip in set from rapunzel as guideline

before2

Jag färgade med två färger från Manic Panic, Hot hot pink, och Psychadelic Sunset, och blandade ut det med MYCKET utav Maria Nilas White mix och liiite Black för att få en lite mer dassig känsla i det

/The colors I used was Hot hot pink and Psychadelic sunset from Manic panic, and I mixed them with White mix and Black from Maria Nila.

before3

Färgen blev något ljusare än mitt hår, och det blev olika skiftningar, eftersom färgen inte fäste likadant överallt.

/The color turned out a little bit lighter than my own hair, and did not get very even, but In this case, It was even better!

before4

MEN, FAN vad bra det blev! Här har jag satt in håret och lockat ihop med mitt eget. är SÅ nöjd 🙂 Mitt hår har nog aldrig varit såhär fint

/It turned out SO pretty!
 I’m super happy and I don’t think my hair has looked this pretty ever!


18 kommentarer18 kommentarer om “FÄRGAR MINA EXTENSIONS ROSA”

  Hej Linda,

  omg omg omg omg!!! now i want extensions,too! You look so pretty, amazin… i dont have the words to express how beautiful this look is!

  <3

  Reply

  alltså DÖR du är typ livets snyggaste människa

  Reply

  So beautiful!!! I love all your videos & picture tutorials…. you make it all look effortless.

  Reply

  Hi Linda, which lipstick do you wear? it’s beautiful and you are beautiful

  Reply

  Åh, så snyggt! Vilken höjdare! De olika nyanserna gör att håret ser så levande ut och färgerna förstärker varandra. Fantastiskt snyggt! Du är vacker som en dag!

  Kram!

  Reply

  Och just ja, vad har du för läppstift på bilderna? Amazing! 🙂

  Reply

  Guuuuuuuud så fint!!!!! Vart hittar man detta löshåret? Och är det 100% äkta hår? Tack på förhand!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här