Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | May 30, 2016

Deodoc släpper ny doft

deodoc1

För ett tag sedan skrev jag ju ett inlägg om DeoDocs produkter och vad de är till för. Det inlägget kan ni läsa HÄR
För ca två veckor sedan lanserade DeoDoc en ny doft: From Paris to Persia! Och det var just därför vi åkte ner till Paris med systrarna som startade Deodoc.
Doften tycker jag faktiskt är ännu godare än den förra!

Syftet med Deodoc är väl lite att lite bryta tabut med underlivsprodudukter, ingen vågar riktigt prata om det. Och det faktum att vi har exakt samma typ av svettkörtlar där nere, som i armhålorna, så betyder det ju att många också lider av svettningar från muffen, och för vissa är detta ett jobbigt problem, och i och med tabut så pratar inte folk om det heller.

Så istället för att köpa sterila tråkiga produkter och använda produkter som dessutom ofta har fel PH så har DeoDoc snygga, stilrena produkter som man faktiskt VILL ha framme!
Produkterna är framtagna i samband med gynekologer som har 40 års erfarenhet, och har rätt PH balans för muffen, för du SKA inte använda tvål/shampo eller annat i underlivet, det kan snarare medföra mer problem!

Finns även en variant med lite manligare doft, deospray, och wipes som är perfekta nu för festivalsäsongen. jag älskar wipesen, men det vet ni nog redan 🙂 bästa som finns!

Och egentligen, varför är det pinsamt med underlivsprodukter? Det är ju som vilken tvål eller deo som helst! Visst borde vi bryta det tabut?

deodoc2

-Finns på Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen och Lyko.se

Inlägget är i samarbete med Deodoc

 

/A while ago I wrote a post about DeoDocs products and what they are for. The post you can read HERE
About two weeks ago they launched a new fragrance: From Paris to Persia! And that was exactly why we went down to Paris with the sisters who started Deodoc.
I think this is even better than the original!

The purpose of Deodoc is a little bit to break the taboo of intimate products, no one dares to really talk about it. And the fact that we have exactly the same type of sweat glands down there, as in the armpits, it means that the many also suffer from sweating! and for some people this is a problem.

So instead of buying sterile boring products and use products that often have the wrong PH, DeoDoc have pretty, stylish products that you actually want to have in the shower!
The products are developed in conjunction with gynecologists who has 40 years of experience, and have the right PH balance! Because you should not use soap / shampoo down there, it may cause more problems!

Deodoc is also available for men, deodorant sprays, and the wipes are perfect now for the festival season. I love the wipes, but you know that already 🙂 
And really, why is it embarrassing to talk about intimate products? It’s like any soap or deodorant out there! I think It’s time to break the taboo!

In collaboration with deodoc


8 kommentarer8 kommentarer om “Deodoc släpper ny doft”

  Tycker det är toppen! Varför folk har blivit upprörda osv för att bloggare uppmärksammat detta fattar jag inte… Är ju som vilken skönhetsprodukt som helst! Tvärtom så borde fler få upp ögonen för detta för det finns obehagligt många som faktiskt inte VET bättre och har riktigt taskig hygien/problem/klåda/etc. Vi vet ju att det finns ögonmakeupborttagning och den för ansiktet… What is the difference?

  Reply

  De som är upprörda är folk som troligtvis inte har problem, och kanske inte vet riktigt varför sådana här produkter är nödvändiga. Och alla är ju olika, precis som med allt annat. Vissa behöver deo under armarna, andra inte. Så jag förstår inte heller. Jag tycker det är skitbra och bör uppmärksammas mer!

  Reply

  Toppen! ? Hade ingen aning om att sånna här produkter existerade knappt ???

  Reply

  Jag känner inte ett stort behov av produkterna, förutom något som kan minimera röda prickar eftersom jag av olika skäl tycker om helrakat. Men jag älskar att du vill bryta tabun kring kvinnors könsorgan. Det är inte en dag för tidigt och jag tycker som vanligt att du är modig, cool och allmänt fin. Jag älskar din blogg och den aura av hälsosam lekfullhet som jag förknippar den med.

  Reply

  Hej,

  Jag ska köpa en av intimtvålarna (paris to persia eller original) vilket är bäst? Innehåller de samma förutom själva doften? Då blir det nog paris to persia! Men vet att många var så nöjda med originalet medan jag inte hört något om den nya. Hoppas på svar 🙂

  Kram!

  Reply

  De ska innehålla samma! Det är bara doften som är ny 🙂 jag gillar helt klart Paris to persia bäst men det är ju helt en smaksak! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här