Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | May 30, 2016

TODAYS LOOK

30majlindahallberg

Heeej fina du! Ny vecka nya tag!
Har du nåt kul att göra i veckan? jag ska jobba och så kommer Linus hem 🙂

Bas/base
Too faced Born this way foundation
NYX pro contour palette
Paris Berlin HD löspuder HT20
NARS Blush Orgasm

Ögon/Eyes
tarte Tartelette In Bloom Clay Eyeshadow Palette
Pat McGrath iridescent pink 003 pigment
Too Faced Better than sex waterproof mascara

Läppar/lips
Make up store lip plumper extreme

30majlindahallberg1 30majlindahallberg2

13 kommentarer13 kommentarer om “TODAYS LOOK”

  Låter som en mysig och ganska lagom vecka (beroende på hur mycket jobb där blir).
  jag ska göra klart min ena tatuering på torsdag samt tänkte passa på och byta till industrial stav när jag ändå är inne i city. Annars blir det nog som vanligt när man är föräldraledig, parkhäng, barnvisor och öppna förskolan. 😉

  Du är awesome!

  Reply

  Hej Linda! Låter som en rätt go vecka 🙂 jag ska också jobba. Det är student här i stan på Fredag så bageriet jag arbetar på har mycket beställningar! För övrigt fick jag en jävla infektion i ögat av min eyeliner så efterliknar Quasimodo litegrann… Haha! Men det ska väl försvinna rätt fort med lite antibiotika ?? NO makeup this week

  Reply

  Det blir mest jobb för min del. Vad tycker du om MUS’s lip plumper extreme? Funkar den bra?

  Reply

  Jag tycker den funkar bra faktiskt! den plumpar kanske inte läpparna, men den fyller liksom ut “spåren” och linjerna man har i läpparna vilket gör att de ser plumpigare ut! Tänk också på att en sån här produkt funkar olika på alla 🙂

  Reply

  That blending tho!! o.O
  Jag taggar inför sista tentan och Sweden Rock! Full fart mao 😀

  Reply

  Woho, vilka bilder och vilken make-up!
  Lila är en av mina favoritfärger och till det håret!
  En tutorial, please 🙂

  Reply

  Alltså ditt hår! Det är ju magiskt. Hur gjorde ni är ni ljusade upp det från det svartrosa? Blekte ni allt och la i ny färg eller blev det så av blekning? Hur som helst är det DRÖMHÅRET ju! <3 Ha en fin vecka!

  Reply

  hi Linda
  I wished you would put down the products you recommend on videotutorials in writing eg, 5favourites, it is too fast for hearing impaireds…
  thanks, I really like your inspirations!
  mayra

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här