Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | May 31, 2016

TODAYS LOOK

31majlindahallberg

Heeeej!
Alltså. okej, jag blir typ arg, varför har ingen sagt att SKILLET spelar på Grönan idag?? och Varför spelar de på lilla scen?? och varför vill ingen följa med?? Det känns som ingen i hela Stockholm lyssnar på BRA musik.. jag går och eldar upp mig här

/Okay.. so WHY haven’t anyone said that SKILLET are playing in Stockholm today??
And why are they playing at the small stage?? and why won’t anyone I know come?? 

Bas/base
Too faced Born this way foundation
NYX pro contour palette
Paris Berlin HD löspuder HT20
NARS Blush Orgasm

Ögon/eyes
Too faced shadow insurance
Tarte Tartelette in bloom clay palette
Anastasia glow kit gleam (crushed pearl)
Artist of makeup extreme art liner pen
Sweed lashes Linda Hallberg Edition
Smashbox x-rated mascara

Läppar/lips
Kat von d everlasting liquid lipstick Damned

31majlindahallberg1 31majlindahallberg2

 


27 kommentarer27 kommentarer om “TODAYS LOOK”

  Haha, tufft att vara den enda med vettig musiksmak ;D ska ge Skillet en chans på Spotify, letar alltid efter ny bra musik 🙂

  Reply

  VA! Är dom i Stockholm?! Har velat se dom spela hur länge som helst!! Håller med varför har INGEN sagt något! Monster är min favoritlåt!

  Reply

  åh, skillet är ju SÅ jäkla bra! Synd att jag bor långt från Stockholm, hade lätt velat se dem annars 🙁

  Reply

  Håller med helt! Känner mig utanför när det gäller musiksmak sedan jag flyttade från skåne till Stockholm ? haha!

  Reply

  Du får börja gå på Stockholms rockbarer, kanske du lär känna lite folk som föredrar sådan musik. 😛

  Reply

  Ja varför har ingen sagt de?? Hade jag vetat de hade jag suttit på tåget till Stockholm nu o inte fast i linköping :'(
  Såg dem live som förband till nickelback ett par år sen o väntat på att de skulle hit o spela ordenligt (egen konsert). Lyssnat på dem läänge.
  Gå dit åt mig! O:)

  Reply

  I think if it’s a band you really want to see, and that you have no one to go with, you should just go! Indeed it is more fun to share the experience with people, and it can feel weird going to a concert alone. But it’s not weird at all! People won’t look at you weirdly, just like you never think “haha look at that loser alone at a concert!”. Plus it might be the perfect occasion to meet new folks with a taste in music similar to yours.
  I’ve always stopped myself from going to concerts if I didn’t have any friends to hang with, but now it’s been two years that if I see a band playing that I really want to go see, I buy my ticket, and if a friend joins then it’s simply a bonus.

  Reply

  Har aldrig lyckats se dem!! Om jag vara hade vetat i förväg…! Hoppas de spelar Comatose!!

  Reply

  Haha, jag känner mig också utanför vad gäller musiksmak och då är jag ändå född och uppvuxen i Stockholm. Vad gick snett där liksom? Hade jag inte haft en liten dotter att ta hand om så hade jag garanterat varit på Grönan ikväll!

  Reply

  Åh, det hade jag också missat. Skulle vara kul att se dem live. “Yours to hold” kommer alltid vara en favorit hos mig, så fin låt! 🙂

  Reply

  Visste inte heller att de skulle spela men av ren tillfällighet var jag där med mina kompisar. Jag hade inget åkband men det hade dem så gick på konsert medan de åkte karuseller, win win. Btw, såg dig där 😉

  Reply

  Vart får man tag på Tarte Tartelette in bloom? 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här