Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | June 15, 2016

DAGENS FRÅGA | Galna makeuper

crazylooks

Hej linda. Dum fråga kanske; men hur gör du med de extrema och väldigt färgglada sminkningarna du gör ibland? Denna var inte så extrem (men jättefin), men ändå mer än gemene mans vardagssminkning hehe. Går du liksom till ica och köper mjölk med 8cm eyeliner eller ögonskugga överallt?
Tack för en underbar blogg!

Svar: tack snälla fina du! Detta är det nog många som undrar över, så det är absolut ingen dum fråga 🙂
Jag brukar ofta göra dessa looker på kvällarna när jag känner mig mer kreativ, jag är lite av en nattuggla och har svårt att skapa på dagen 🙂 ofta är det påbyggnad av en annan sminkning jag redan har. Det är ett sätt för mig att ventilera känslor. vissa skriver, målar, sjunger. Jag sminkar 🙂 Dessa sminkningar är inte alltid heller så hållbara, det kan vara nåt som droppar, eller som bara är till för just den bilden. Jag ser det som en konstform, och även om jag inte går ut så, så vill jag att man ska kunna se detaljer eller färgkombinationer som man kanske känner att man kan plocka upp och använda i en lite mer vardaglig sminkning.
Hoppas det var svar nog 🙂
Stor kram!

/Hello Linda. this is maybe a stupid question; but how do you do with the extreme and very colorful make-ups you do sometimes? This was not as extreme (but really nice), but still more than the common man’s everyday makeup hehe. Do you go to the supermarket and buy milk with 8cm eyeliner and eyeshadow all over?
Thanks for a wonderful blog!

Answer: Thank you so much for your kind words!  it’s definitely not a stupid question 🙂 I guess many wonders about this!
I often make these looks in the evenings when I feel more creative, I’m a bit of a night owl and find it difficult to create in the day 🙂 often I do a “touch up” of the make-up I’m already wearing.
It is a way for me to ventilate emotions. some write, paint, sing. I do make up 🙂 These makeups are not always wearable, it can be something that drops, it’s just for that particular image. I see it as an art form, and even if I do not go out with it, I want you to be able to see details or color combinations that you might feel that you can pick up and use in your everyday makeup.
Hope it was answer enough 🙂
Big hugs!


2 kommentarer2 kommentarer om “DAGENS FRÅGA | Galna makeuper”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • I am a painter (hobby), and if I were you, I would save these images. Perhaps one day, they could hang in a beautiful art museum. I love them!some people might not understand it…but the composition, the colors, patterns and textures make it look very beautiful. You do use your own faces as an art canvas, hopefully it is not a bit struggle to take them off. Cheers! X

    Reply
  • Dom här sminkningarna är nästan mina favoriter. Man blir så inspirerad!!

    Reply