Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | June 16, 2016

Linda testar: Sculpt excellence foundation

sculpt

Jag har provat en utav Make up stores nya foundations: Sculpt excellence!
En vattenbaserad foundation som finns i fem nyanser.
Foundationen är otroligt krämig, täcker bra och ger en felfri finish och kommer i en förpackning med spatel.
Pris: 385:-

/I have tried one of Make Up Store new foundations: Sculpt Excellence!
A water-based foundation that is available in five shades.
This foundation is incredibly creamy, covers well and gives a flawless finish and comes in a package with a spatula.
sculpt1

Före och efter.
Den ger verkligen ett sjukt fint resultat!! men matt? nja, det vet jag inte, på mig ger den dock en väldigt fin lyster som jag helt klart föredrar framför en matt finish. Formulan är krämig och dryg, och den känns inte på huden.
Gillar inte helt att den kommer med spatel, det känns lite ofräscht och som att det lätt kommer ner bakterier i förpackningen. Gillar bättre förpackningar med pump!

Jag har färgen coconut, vilken är den tredje jusaste nyansen.

/Before and after.
It gives a very pretty result !! but matte? Well, I don’t know, on my it provides a very dewy and nice look, wich I like more than a matte finish. The formula is super creamy and you don’t need much, and it’s very light weight on the skin.
I don’t really like that it comes with a spatula, it feels bacteria ca in the package very easy..

My shade is “coconut”, which is the third lightest shade

sculpt3 sculpt4

från vänster: Cotton, Coconut, Cinnamon, Cocoa och Coffee (det finns tydligen en ljusare som heter Corn, men den har inte jag)

Jag ger helt klart denna foundation tummen upp! för den är så bra!
Tummen ner för att det bara finns sex nyanser och att det kanske borde varit en pump istället för spatel.

/from the left: Cotton, Coconut, Cinnamon, Cocoa and Coffee (there is apparently one lighter than cotton as well, but I don’t have it)

I give this foundation thumbs up! it feels really great on the skin!
Thumbs down for only six shades, and maybe it should have been with a pump instead of a spatula.


24 kommentarer



24 kommentarer om “Linda testar: Sculpt excellence foundation”

  Hej!
  Det finns en färg till som är ljusare än coconut. Den heter Corn! ? Men jag håller med, den borde finnas i fler färger eftersom den är fulltäckande och med pump! Du får prata med Mika om detta ?
  Älskade din look du la upp idag, asgrym!!

  Reply

  tack för tipset, hade ingen aning!
  Jag får göra det.. ellerhur? 😉
  och tack snälla du! Ha de gott! kram

  Reply

  tjena vilka roliga färger 🙂 har svårt att se att någon kan ha den i mitten och den röda? lurigt när det är så få färger och såna glapp mellan dem, för det är ju lite trist att behöva köpa två och blanda…
  ser supersuperfin ut på dig dock! perfekt mängd lyster!

  Reply

  Ja lite väl stor skillnad mellan dom. men det kanske kommer fler? man kan ju hoppas 🙂 den är otroligt bra iallafall!

  Reply

  Såg nu att du hade kört den i mitten ? Så den ser tydligen mycket mindre gul ut på huden än i flaskan ?

  Reply

  Nej det är inte den, det finns sex färger, men jag har bara fem av dom. så jag har den näst ljusaste på bilderna här. den i mitten ÄR gulare

  Reply

  Den i mitten, Cinnamon, funkar jättebra på mig när jag har lite färg. Sen är det kört. De andra nyanserna är alldeles för ljus eller för mörka. Typan för jag gillade denna Foundation.

  Reply

  Hej Linda! Jag ska köpa ny concealer att ha främst under ögonen för mina mörka ringar. Blir lätt torr och vissa concealers har lagt sig i vecken. Använder just nu The balm anti wrinkle concealer men den täcker inte helt. Väljer nu mellan Mac pro longwear concealer och MUS easy cover all mix, vilken tycker du att jag ska ta?

  Reply

  Prova bare minerals complete coverage serum concealer! Världens bästa concealer 🙂

  Reply

  den ljusaste ser ju faktiskt ganska ljus ut, kanske skulle titta närmare på den här när jag får möjlighet :O hur tycker du den är i hållbarheten och så?

  Reply

  Jag har haft den sedan fyra i morse (nu är klockan 21.48) och den sitter som berg! riktigt bra foundation!

  Reply

  Jag har den ljusaste på vintern annars tycker maken jag ser blev ut (nu på sommaren) använder corn nu på sommaren och jag gillar denna den täcker bra och håller oftast utom på typ näsan… Jag tycker dock att den gör mig blank och fet fast då har jag inte hittat någon hudvård som är passande för min hy…

  Reply

  Hej Linda!
  Var har du köpt din svarta stora puderpuff som du använder i vissa videos på youtube???? vill så gärna ha en! Verkar asgrym!

  Reply

  Hej! Har du gått någon makeup utbildning eller är du självlärd? Jag vill gå en makeup-artist utbildning och tänkte se vilken du gått om du gjort det:)

  Reply

  Hejsan Linda!

  Kul med info om nya foundations! Cinnamon i mitten ser faktiskt ut att vara en jättebra färg för mig. Jag har varma, gula undertoner i huden, blir aldrig riktigt blek, och man är ju alltid ute efter den ultimata foundationen både i färg, hållbarhet, täckning och hudvårdande.
  En helt orelaterad fråga, vilket teatersmink rekommenderar du? Jag har kört med Grimas förut eftersom den är både gluten- och parfymfri men jag råkade glömma min palett på ett jobb så nu behöver jag något nytt. Har sett dina proffsiga Halloween-sminkningar och “Crazy looks” och undrar vad du helst använder till dem? 🙂

  Reply

  Hej Linda!
  Har du testat Jane Iredales cc-cream glow time? En helt sinnessjukt bra produkt för torrisar som jag som dessutom är lite röd i hyn. Tänkte så att du kan tipsa sådana som mig:) Allt gott!

  Reply

  Hej! Vad använde/använder du för applikator när du applicerade Make up store Sculpt Excellence eller andra flyttade foundations? 🙂

  Reply

  Hej Linda!

  Tack för att du recenserade! Om jag har färgen oliv i make up store matte foundation, vilken färg hade du rekommenderat i denna?
  Vänliga hälsningar
  Therese

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här