Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | July 26, 2016

Min hud har förändrats

hud

Min hud har verkligen förändrats den senaste tiden! Den har varit bra så otroligt länge nu, och jag har funderat på vad jag gjort annorlunda, jag har till och med jinxat massor av gånger, och då brukar det gå åt helvete, men nej, inte nu, huden fortsätter vara fin.. hela tiden!  och det är tre saker jag ändrat på vad jag kan komma på!

/My skin has really changed in recently! It has been good for a veeery long time now, and I’ve been thinking about what I have done differently. And there are three things I’ve changed!

phformula

1. Sedan jag gick till Nina Nilsdotter, som är hudterapeut, och bytte hudvård till PH formula har huden varit helt magisk

1. Since I went to Nina Nilsdotter, which is esthetician,  and she introduced me to PH formula my skin has been really good

msm

2. Ungefär samtidigt så hade jag börjat med naturpreparatet MSM, som inte bara ska vara bra för leder och brosk, utan även hår, hud och naglar.
HÄR hittar ni inlägget om MSM
HÄR hittar ni inlägget några veckor efter jag börjat med MSM

2. About the same time, I started eating MSM, which should not only be good for the joints and cartilage, but also hair, skin and nails.
Here you will find the post about MSM
Here you will find the post a few weeks after I started with MSM

citron

Bild lånad HÄR

3. MSM-pulver bör tas med c-vitamin för att kroppen ska ta upp det, och det smakar ganska illa, vilket också gör att jag äter ca en hel citron varje dag och blandar det med (dricker alltid med sugrör för att skona tänderna) och citron är ju tydligen väldigt bra för hyn!

/3. MSM powder should be taken together with vitamin C so the body can absorb it, which also means that I eat about a whole lemon every day ’cause I don’t like the taste of the MSM (I always drink with a straw to protect my teeth) and lemon are also very good for the skin !


18 kommentarer18 kommentarer om “Min hud har förändrats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt att produkterna från PH formula har hjälpt! Hur mycket kostar de? 🙂

  Reply
 • Åh vad kul att höra!
  Är 30 år och har haft jättedålig hy i 10 år. Har provat det mesta förutom receptbelagda läkemedel. Började med MSM för bara två dagar sedan, så det var verkligen kul att få en uppdatering från dig gällande detta! Jag hoppas det har samma effekt på mig 🙂

  Reply
 • Härligt att höra, bra tips! Kramar

  Reply
 • Kul att höra! Har själv kämpat med dålig hy i perioder och vet hur jobbigt det kan vara… sen är de bra ett tag, bryter ut igen.. en jävla ond cirkel. Ska till hudterapuet nästa vecka så förhoppningsvis kan jag få lite svar på vad för produkter jag bör använda 🙂

  kram!
  http://www.thegfbible.com

  Reply
 • Hejsan kan inte du snällasnälla lägga upp en cool prideglittersminkning nu inför helgen? Vore helt underbart

  Reply
 • Heej! Jo men det ska jag absolut göra 🙂

  Reply
 • Tack skall nog göra en variant på denna imorgon! Vill även passa på att säga att du är otroligt cool, en sådan konstnär!

  Reply
 • Hej!
  Vilket super bra resultat du har fått!:)
  Hur kommer man i kontakt med Nina? Är sugen på att prova pH formula:)

  Tack!
  Madde

  Reply
 • Jag vet inte om hon tar emot nya kunder, jag själv fick liksom en “paniktid” och har sen dess inte gått dit mer, men köpa produkter kan du nog göra där. Kolla http://www.ninanilsdotter.se 🙂 lycka till!

  Reply
 • Tack snälla du! 🙂

  Reply
 • Vad häftigt att du fått en sådan förändring! Det tar tid att komma underfund med vad som hjälper och stjälper ens egen hud. Jag kan exempelvis inte äta citrusfrukter i någon större grad då min rosacea blossar upp duktigt vid för mycket ? Däremot har oljor och micellarvatten hjälpt något oerhört!

  Reply
 • Jag blandar MSM med en C-vitamin brustablett och har använt tllskottet nu i 1 1/2 år. Min frissa säger att mitt svenska babyhår har blivit märkbart tjockare och bättre kvalitet! Även naglarna växer fortare…

  Reply
 • Har haft problem med acne i cirka 2 år nu och har testat det mesta men inget har funkat för mig och för 2 veckor sedan började jag ta msm och har inte fått en enda finne sedan dess! Mirakelprodukt verkligen 🙂

  Reply
 • Jag började med MSM-pulver för jag googlade fram det som ett tips när jag fick PD, och det verkar faktiskt fungera riktigt bra. Visste dock inte att det skulle tas med c-vitamin så får testa det nu 🙂

  Reply
 • Jag har gått hos Nina i några år nu och min hy är såå mycket bättre!! Hon är grym på att behandla solskador!! Kan även rekommendera PH nya foundation!! Helt fantastisk!!

  Reply
 • Åh vad kul! jag ska nog boka in ett besök nu efter sommaren också 🙂 och ska definitivt kolla in foundationen!

  Reply
 • Gör det!! Fullkomligt älskar den!! Och det är ju såklart Nimues nya foundation och inte PH 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag undrar på ett ungefär hur mycket dessa produkter kostar? Jag har länge haft problem med min hy, båda att den varit torr och känslig men även acne och det har lett till att den har varit svår att behandla. Jag fyller snart 18 och börjar tycka att det bara blir jobbigare och jobbigare eftersom jag blir äldre, sminket täcker inte alltid mina finnar. Tror du att de skulle hjälpa om jag bytte till ph? Jag har använt mig av dermalogica i ca 2 år men har testat allt från dom och ingenting har lett till en större skillnad…

  med vänliga hälsningar,

  alicia

  Reply