Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:08 | August 1, 2016

Dagens fråga?

 

vaska

Dagens fråga till er är:

Vad har du alltid med dig i väskan när ni lämnar hemmet? i sminkväg alltså?

Jag har alltid med mig:
-Ungefär 10 olika läppgrejer
-En pincett (fråga mig inte varför, kan va bra att ha)
-läppensel
-Puderpuff
-Väldigt sällan en spegel, men ibland så slinker det ner en spegel också
-franslim om jag har fransar

 

/Today’s question is:

What makeup do you always bring with you in your bag when you leave home?

I always bring:
-About 10 different kind of lip stuff
-A Pair of tweezers 
-lip brush
-powderpuff
-Very Rarely a mirror, but sometimes i bring it too
-eyelash glue if I have falsies


20 kommentarer20 kommentarer om “Dagens fråga?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!!! Jag tokhyllar din blogg och får såååå mycket inspiration från dig, jag älskar ditt sätt att få mig att känna att inget är fel, ha roligt med smink! Det har ändrat My ner för mig! Tack!

  En annan fråga: jag har sett i någon video att du har en svart “puderpuff” vad är det för någon? Eller nån annan som vet? Tack och kram!

  Reply
 • Jag har också ett 10-tal läpprodukter (primer, olika läppstift, glans), ögonbrynspennan Brow wiz, bryngel från MAC, tops, ibland mascara, och blotting paper! Inte konstigt att väskan väger så mycket men det är så skönt att kunna sminka sig på jobb om man ska göra något kul efter!

  Reply
 • Hej! Har sett i olika sminktutorials att man använder en olja i pudret för att göra det mindre fast. Det hälls även på penslar… Vad är detta för olja och var kan jag köpa detta? Tack / Nathalie

  Reply
 • 1-?? läppgrejer
  Settingpowder från Lily lolo eller mitt Missha-puder beroende på foundation/oljighet/väder
  Eyeliner
  Hmm. That’s it! Väldigt lite med tanke på hur mycket produkter jag faktiskt har och använder. Men jag lägger mycket vikt vid hållbarhet och har gärna vattenfasta och gnuggfasta produkter och vill generellt inte ha produkter som måste ha massa touch ups under dagen utan det ska sitta som stenen.

  Reply
 • Hej Linda! Vad använder du för puderpuff? Jag har bara sett din svarta i dina videos och jag kan aldrig hitta den på nätet. Var är den ifrån? Kram <3

  Reply
 • Läppbalsam, spegel och ögonbrynsplockare är ett absolut standard för mig…klarar mig inte utan det.

  Reply
 • Kompakt translucent powder, ( har oljig hy ) läppstift + penna, nude eyeliner ( för ett piggt intryck ) ( ibland mascara ) och bryngele.

  Reply
 • Lypsyl och läppstift i flera nyanser. Pincett, spegel, pressat puder och små våtservetter.

  Reply
 • Jag har verkligen ingen strukturerad packning med mig i väskan, det brukar sluta med att jag slänger ner läppstiftet/lipglosset jag har för dagen = tillslut väldigt många i väskan. Ett kompaktpuder och borste finns dock alltid med, ett måste för min feta hud. Jag brukar klara mig på det 🙂

  Reply
 • Läppglans, tveklöst. Men den viktigaste frågan måste ju vara vad det är för underbart fantastiskt snygg väska på bilden?

  Reply
 • Puder, läppbalsam och läppstift ?

  Reply
 • Jag har ett löspuder ifall jag skulle bli glansig under dagen. Sen en spegel om jag inte kan kolla sminket på någon toalett eller så. Har med mig en puderborste. Sen lägger jag i det läpprodukterna jag använder den dagen ifall jag behöver förbättra på.

  Reply
 • Glömde fråga! Vad är det för läpprodukter på bilden? Vilka färger alltså. Tacksam för svar! Kram!

  Reply
 • Jag tar ALDRIG med mig smink när jag lämnar hemmet. Förstår inte varför man känner ett behov av det 😛

  Reply
 • Varje väska jag har har väl typ 3-5 läppgrejer i ? Så det blir lite olika beroende på vilken väska jag använder, brukar glömma ta ur grejerna sen ? Är huden risig tar jag med concealer, annars inget mer

  Reply
 • Två-tre läppstift/läppglans, en svart och en ljus eyeliner/kajal penna och en spegel. Byter ut läppfärgerna efter nån vecka eller så. Har man liten handväska så får det inte plats så mycket mer. 🙂

  Reply
 • Läppstift! That’s it.

  Reply
 • om jag har på mig läppstift så tar jag med mig det, i sällsynta fall har jag med mig en eyeliner också men annars får sminket klara sig bäst det vill under dagen, har kommit fram till att jag ändå aldrig kommer ihåg/orkar bättra på sminket så att bära med sig det blir bara onödigt för min del.

  Reply
 • concealer och whichever läpprodukt jag har för dagen. har jag fransar tar jag med mig lim, pincett, mascara och eyeliner också, in case of emergency 🙂

  Reply
 • Mac prime fix +
  Avene thermal water spray (om min puderfoundation blir, ja, för pudrig är denna toppen för att fräscha upp och blanda ut!)
  Krämig Concealer
  Läppstift/läppglans
  Highlighter med borste
  Ögonskugga
  RealTechniques sponge

  Jag är beredd på olyckor gällande mitt smink eftersom mitt jobb kan göra mig ganska svettig om det kaosar till (jobbar på bio) så ibland har jag med extra foundation ifall att ? Har med allt som kan svalka ansiktet och fixa till färgen!

  Reply