Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | August 14, 2016

Misty fields | Perfect Greige

mistyfields

Lumene släpper i slutet av augusti “nordic neutrals”
jag föll direkt för färgen “Misty Fields” som passar alla mina greiga läppstift perfekt!

Pris: 69:-

/In the end of August Lumene releases “Nordic Neutrals” and I found my favourite at once: Misty Fields! It’s a perfect match to all of my Greige lipsticks 🙂

mistyfields1

3 kommentarer3 kommentarer om “Misty fields | Perfect Greige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag letar ihjäl mig efter ett greige läppstift, vill du snälla tipsa om några? (Har ett från isadora men ger knappt ngn färg..)

    Reply
  • Oj det finns massor! har du spanat på NYX lip lingerie-serie? de har massor! Anastasias liquid lipstick i färgen Sepia är också superfin! och även Rebecca Stellas läppstift som jag skrev om för några dagar sedan 🙂

    Reply
  • Åh snyggt, detta måste jag ha. Älskar “greige”.

    Reply