Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | August 17, 2016

Linda testar: Nimue Pro age foundation

nimue
Fick ett tips av en läsare att jag borde prova Nimues nya Pro age foundation, och vad passade inte bättre än att jag var hos min hudterapeut igår som har Nimue som provade den på mig efter min ansiktsbehandling.

/Got a tip from a follower that I should try the new Pro age foundation from Nimue!
And yesterday I went to my esthetician who got Nimue at her salon, so she tried it on me after my treatment.

nimue1

Före och efter. Det är en otroligt dryg foundation, och man behöver verkligen inte mycket för att det ska täcka hela ansiktet.
Foundationen jämnar inte bara ut huden, utan har även anti-age-egenskaper och innehåller ljusreflekterande pigment som gör att huden ser jämn och fin ut. Passar alla hudtyper. Den blir inte torr eller kakig utan huden känns återfuktad medan du har den på dig.
Foundationen finns i fyra färger, jag har den ljusaste: 01
Pris: 588 på salonger som säljer Nimue.

/Before and after.  You just need a little amount of foundation to cover the entire face.
This foundation doesn’t only evens out  the skin, but also has anti-aging properties and contains light-reflecting pigments that make the skin look smooth and nice. Suitable for all skin types. It does not look dry or cakey on the skin. you feel hydrated while wearing it.
Pro age foundation is available in four colors, I have the lightest one: 01


9 kommentarer9 kommentarer om “Linda testar: Nimue Pro age foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt fin finish, låter nästan som en cc cream eller något 🙂 Har du provat några sådana? Har stött på förvånansvärt många sådana som har parfym i sig, vilket är märkligt eftersom cc creams ofta riktas mot hudkänsliga…

  Reply
 • Ellerhur! ja men nästan faktiskt! jag har provat en del sådana och gillar många! men som du säger, många har parfym i sig! tråkigt med alla produkter som har parfym tycker jag 🙁

  Reply
 • Åh så fin! Men känns som den är rätt mörk för att vara den ljusaste, du ser ju rätt brun ut på bilden :/

  Reply
 • Hej! Jag tror att ljuset luras lite eftersom jag har ljus bakgrund på mina bilder, jag är ganska ljus i hyn 🙂

  Reply
 • Jag tycker den ser lite kladdig och ojämn ut om man tittar nära? Eller är det mina gamla ögon som lurar mig, haha!

  Reply
 • Hej! Det är den inte 🙂 den är väldigt fin på huden, dock så är den inte så heltäckande och min hud lyser igenom lite, darav kanske den ser lite ojämn ut

  Reply
 • Vilken behandling gjorde du? Kan du inte skriva om det? 🙂

  Reply
 • oj det vet jag typ inte själv, men hon jobbade med en syracoctail först för att neutralisera huden, sedan lade hon en alg-ansiktsmask med aktivt kol efteråt 🙂

  Reply
 • Kul att du testade!! Älskar min ?

  Reply