Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:11 | August 22, 2016

Före och efter silvershampoo

silver

Jag tänkte ju bli blond igen, för att sedan skaffa en kall hårfärg, för det var sååå längesen nu! Så jag testade hur det blev om jag körde silvershampoo i mitt hår, som har nån form av guld-ton när det rosa är borta.
Testade både silvershampoo och balsam från Maria Nila
Maria Nila Silvershampoo 350ml 199:-
Maria Nila Silver conditioner 300ml 199:-

/I’m about to go blonde again, and get a cool tone, like blue gray! I tried silver shampoo and conditioner today to see if it did any difference to my hair. And it did, at least a little 🙂

silver1
Jag applicerade schampot i torrt hår, lät sitta en halvtimme typ, sen sköljde jag, avlutade med balsam. Man ser mycket mer skillnad IRL, men ni ser framförallt att mycket av det rosa försvann, och håret fick en mycket mer blond ton! Har inte frisörtid förrän om två veckor! och då jäklar ska vi bleka bort det varma i håret, och sen så se om det går att fixa nån snygg färg i en kallare ton, vill ju typ ha blågrå, fast mer åt det blå hållet 🙂

/I applied the shampoo in dry hair, left it for about 30 minutes, and finished off with some conditioner, you can see the difference much more IRL, and all the pink tones disappeared! I will go to the hairdresser in two weeks to bleach everything again to maybe finally go blonde, and then go for a cooler color!

*innehåller adlinks


20 kommentarer20 kommentarer om “Före och efter silvershampoo”

  Tur du har bra hår med alla färger du haft xD Ska bli jätte kul att se resultatet 😀

  Reply

  Oj vilket resultat på bara en användning! Så fort det blir lön ska jag införskaffa ett silverschampoo och börja jobba på min dip dye 🙂 Vågar inte bleka då mitt hår ballar ur om jag ens färgar mer än en gång i kvartalet haha

  Reply

  Kul inlägg! Älskar bilden där du har silverschampo i håret haha!

  Reply

  Hej Linda! Älskar din blogg, du är så sjukt inspirerande och duktig på vad du gör! 🙂
  Vill inte komma med pekpinnar MEN var lite försiktig med att tillföra pigmenter som sen ska dras ut ur håret med blekning. Silverschampoo (dvs med violetta eller blåvioletta toner) är till för att neutralisera orangea eller gula toner, men lägger sig ofta som en hinna som kan vara svåra att få bort om man överdriver för att få det superkallt (som i regel bara gör att håret får en dassig, grumlig nyans istället för fin kall) För även om du planerar att bli kall så måste ditt hår bli blekt först för att sedan lägga
  på kalla pigmenter 🙂 processen kan bli längre och det kan bli mer onödigt slitage på håret om man bombar på med silverschampoo och färgbomber.

  Reply

  Hey Linda !!

  I also went blond last week ! was trying to tone it and used a purple shampoo from Lakme but It didnt make that much of difference , so I had to go for coloring and now the warm tones are gone ! your hair looks beautiful 🙂

  Reply

  Såna här inlägg gillar jag 🙂 när du provar saker, med före och efterbilder och så!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här