Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | August 23, 2016

Todays look

23aug

God morgon!
Var och bytte ut två piercingar igår, både min Dermal och den under tungan, och jag ska säga er, att byta ut min Dermal gjorde fanimej tio ggr mer ont än att göra den, den satt SÅ HÅRT.. usch.. 🙁 är typ rädd för att byta den igen om jag skulle vilja det, blir nog ingen mer gång efter det här. haha! Iallafall nu sitter det en svart onyx i halsgropen och den är väldans fin faktiskt 🙂
Idag har jag en plåtning, sen vettetusan vad jag ska göra. Kanske träna en sväng om jag orkar, har verkligen fullt upp hela veckan med möten, events och grejer, och det ser jag fram emot 🙂

Bas/Base
Urban Decay All nighter liquid foundation
Make up store loose powder Milk
Anastasia Contour kit

Ögon/Eyes
Sephora Outrageous eyeshadow 03
NYX Glitter Brilliants Copper
House of lashes Temptress Wispy lashes

Läppar/Lips
Too faced lip injection extreme

23aug1
*Innehåller adlinks


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look”

  Hur håller du dina läppar så fina? Dem ser väldigt lena och mjuka ut, använder du någon läpp skrubb?
  Tacksam för svar :s

  Reply

  Jag använder faktiskt aldrig läppskrubb, lypsyl eller annat. Har nog bara ren tur att aldrig ha torra läppar helt enkelt. Ibland om jag skulle ha det så brukar jag skrubba bort fraset med en vanlig handduk 🙂

  Reply

  Linda, jag och min syster är flitiga besökare av din blogg men vi lurar i vassen och kommenterar aldrig… men! läste ditt inlägg med funderingar om framtiden och vill passa på att säga att jag gillar din blogg eftersom den handlar om inspiration mer än “se på mig och mitt liv” vilket jag personligen inte är så stort fan av…nej jag älskar smink och gillar din stil, själv är jag lite mer trist i mitt uttryck men gjorde en conch mycket tack vare dig! Det hät blev långt men hoppas att du fortsätter orka ge oss alla dina välarbetade looks och inte faller för frestelsen att visa bilder på din lunch…tack för ett grymt arbete!

  Reply

  Hej Linda kan man köpa urban decay fondationen nu på kicks eller finns det ej i svenska Web Shop ännu ? Tack för svar

  Reply

  Stunning!! ? where do you get your starts and pearls from? xx

  Reply

  Mhm sparkly! ?

  Åh ja ibland gör det så jäkla ont att byta smycken. Min septum satt så hårt och jag typ grät när vi tog lös den. näshår </3 haha

  Hoppas du har en fin vecka, glöm inte att ta det lugnt emellanåt också! X

  Reply

  Kan inte du göra inlägg på dina piercingar och tatueringar? Kanske berättade varför du gjorde de, hur det kändes (ont på en skala 1-10), vilken/vilka är du mest nöjd med, betydelsen bakom etc. Vore kul att se 😀
  Kramar!

  Ps. Jättefin smikning!

  Reply

  Oh no jag tänkte byta smycket på min dermal snart ? Kanske vill du visa ditt nya smycke sen? Tack för en bra och inspirerande blogg ?

  Reply

  Hi Linda! I’m always fascinated by your piercings, and I myself have also a few. Did your conch piercing hurt more than your industrial? I have an industrial too and I really want to get a conch.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här