Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:04 | August 23, 2016

HANG WITH ME | BEHIND THE SCENES

frida
Idag har jag, Frida Selkirk och Sara Arnald plåtat massa kul bilder till Frida! Full fokus på naglar och läppar 🙂 SÅ kul!

/Today, me Frida and photographer Sara Arnald did a photoshoot for Frida. Full focus on nails and lips!

frida1
frida2frida3
Glitter och schackrutor 🙂

/Glitter and chess!

frida5frida4frida6

10 kommentarer10 kommentarer om “HANG WITH ME | BEHIND THE SCENES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sista läpparna är så snygga!

  Reply
 • Vad roligt att få se! Gillar verkligen de sista läpparna, så snyggt och kreativt 😀

  Reply
 • I love seeing posts like this! such beautiful work. So talented x

  Reply
 • Läste precis ditt inlägg om bloggens framtid och det där. Tråkigt att bloggstatistiken går ner men påminn dina läsare om Bloglovin! Jag samlar alla mina bloggar där och i ärlighetens namn hade jag nog inte varit en riktigt lika frekvent besökare om det inte vore för att det är så mycket enklare att ha allt samlat i ett flöde, typ som instagram. Och inte för att innehållet blivit sämre, har följt dig i sex-sju år (och det tackar mina bryn för, haha) och det blir bara roligare! Jag har helt enkelt bara blivit för lat för att klicka in på varje enskild blogg i mobilen, annat var det innan smartphones och man ändå var tvungen att sätta sig framför datorn hemma, haha.

  Men annars WOW vad grym du är! Slutar aldrig förvånas över alla unika looks du tar fram, de för alltid tankarna till Lady Gaga och hennes coola stil. Hade sååå gärna velat se dig styla henne för en (eller 100) av hennes grymma musikvideos.

  <3

  Reply
 • Wou linda så duktig du är!!!Vilken fantasi!!!!!Målar du tavlor med???Riktik fin konst!!!

  Reply
 • Wou linda så duktig du är!!!Vilken fantasi!!!!!Målar du tavlor med???Riktig fin konst!!!

  Reply
 • Tack snälla! Nej det gör jag inte. tecknade en del innan men inte nu längre, kom fram till att det var mycket roligare att måla på ansikten och former 🙂

  Reply
 • Häftigt, ska bli spännande att se de färdiga bilderna! ?

  Reply
 • Love the geoemtric lips!!! ?

  Reply
 • Hey Linda, you are my favorite makeup artist by far! I love How creative you are in your makeup styles, and how you don’t just stick to trend. I have been interested to know what your photoshoot process is? and some tips on how to successfully do one in a very modern creative way? Thank you so much!

  P.S. I would love to see a lipstick video, your favorite products and your least favorite products

  Thanks again!

  Reply