Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | August 24, 2016

Irriterande moment i sminkvardagen!

kladd2

Jag är så irriterad!! Satt nyss och applicerade mascara (Vilket jag alltid gör sist) Sen så bestämmer sig min lilla kropp att DET MINSANN ÄR  DAGS ATT NYSA!
Varför?! Jag nyser typ ALDRIG.. så varför jävlas med mig när jag lägger sista steget i min makeup, och förstöra allt??!?!

Nu vill jag veta era irriterande smink-moment! Vad kan göra dig galen? (förutom mascara-nys-delen jag tror de flesta kan relatera till)

/Pretty pissed off right now.. I applied mascara as I always do (Which is the last step of my makeup routine) Then my body decides that it have to F*cking SNEEZE!!
Why?! I NEVER sneeze .. so whyyyy mess with me when I put the last step in my makeup, and destroy everything ??!?!

What is your most irritating makeup moments! What can make you crazy? (except the mascara-sneeze part that I think most of you can relate to)

 


29 kommentarer29 kommentarer om “Irriterande moment i sminkvardagen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha nysen är fruktansvärd! Eller när man råkar sticka sig i ögat med borsten och blinka till och förstör allt. Man känner sig sä dum ? Jag blir tokig varje dag för att mina ögonfransar är så olika på bägge ögonen. På det ena ögat, i mitten av fransraden, MITT I, så sticker ögonfransarna plötsligt rakt ut medan de andra är böjda och fina. Det har de inte gjort förut, det är den jäkla neulash som jag använde för 6 år sedan… 🙁 den har även gjort att fransarna längst ut på fransraden alltid är jätteböjda uppåt, så de är omöjliga att måla snyggt, vilket förkortar hela ögat. Haha, låter som att jag har världens konstigaste ögon men det syns inte så mycket när jag är klar, vet bara att det hade kunnat se mycket bättre ut!

  Reply
 • New nailpolish on My nails…
  Forgetting About it …
  Messing it up when Opening a bottle Or something ?…. Always….

  Reply
 • En klassiker är ju när man ska lägga en eyeliner och vingen/linjen blir tjockare och tjockare för att man försöker få den jämn.. haha! Vågar ofta inte lägga eyeliner när jag gjort en snygg ögonskuggsminkning med risk för att förstöra allt 🙂

  Reply
 • Håller med, det är så irriterande!!

  Reply
 • När man kommer på att man glömt primer PRECIS när man är klar med att lägga foundation!

  Reply
 • I hate when I get mascara on my nose or my liner is different on each eye. Happens EVERY time…

  Reply
 • När man bara ska ha liiiiiite mer foundation, primer eller liknande och man råkar ha ut typ hälften av tuben. :((((

  Reply
 • Ojoj, don´t get me started…

  1. När man ALDRIG lyckas få en snygg eyelinervinge, som dels ser likadan ut på bägge ögonen och som heller inte “bryts” pga veck på ögonlocket (hooded eyes). Linjen blir bara fulare och tjockare ju mer man försöker fixa till det och tillslut är hela makeupen förstörd!!
  2. När lösögonfransarna inte vill fastna alternativt hamnar för långt upp på ögonlocken eller för långt utåt/inåt på ögat. -GAAAH!!!
  3. När man pillat sig i ögat eller för mycket runt omkring så ögat börjar rinna, och då fäster inte kajalpennor eller ögonskuggor längre så det blir en kal och osminkad fläck på huden, oftast precis under ögat i yttre ögonvrån. Dessutom är enda sättet att fixa detta att lägga bort sminket och vänta ut skiten, för annars rinner det bara mer och mer och man blir röd och irriterad av allt pillande.
  4. Man har precis fått till en snygg concealer under ögonen med bra lyster så att man ser pigg ut, och så fixerar man med transparent puder och genast blir allting matt och trist och det ser ut som om man inte sovit på flera dygn. Men om man inte fixerar med puder så håller det bara någon timme… Dilemmat!
  5. Ögonfransar som krullar ihop sig i yttre ögonvrån, gör det omöjligt att sätta fast lösögonfransar! Men det kanske bara är jag som har självlockiga fransar, haha!!
  6. Ögonbryn som går av när man ska plocka dem, så det blir en svart prick på huden.
  7. Tunga eller styva lösögonfransar som tynger ner ögonen, irriterar dem eller ger allmänt obehaglig känsla så länge man bär dem. Åtgärdas dock enkelt genom att köpa bättre fransar. 🙂

  Ja, det var min lilla lista, som jag kunde komma på sådär direkt… 😉

  Reply
 • Doing a perfect winged eyeliner on one eye, then messing up completely on the other 🙂

  Reply
 • Jag här en teori om det där med nysandet. Det är ju ofta lite parfym i mascara och näsan kanske reagerar på det när man kommer så nära med borsten. Jag har noll vetenskapliga bevis för detta så ta det med en stor nypa salt! 😀

  Reply
 • Haha. Händer mig alltför ofta! Något som är galet irriterande (och väldigt roligt) är när jag glömmer stänga om mig på badrummet och Hans-Allan (katten) nyfiket kommer in. Han har ju såklart fått smak på mina sminkborstar, och så fort jag är koncentrerad och lägger till exempel eyeliner, ja då! Då hoppar han upp och snor åt sig så många borstar han kan och skenar iväg… Det är frustrerande, men ack så kul att se ???

  Reply
 • Din katt har det mest fantastiska namn jag någonsin hört 😀

  Reply
 • Jag har en liten fläck precis i ytterkanten av mitt vänstra öga där sminket aldrig fäster.. Det vänstra ögat rinner också alltid, aka den här fläcken är alltid blöt och går aldrig att få täckt?? Kan inte ha ögonskugga pga den fläcken gör att allt smink blir ojämnt, och allt blir bara fult, haha 🙁

  Reply
 • Åh det där hatar jag! så får jag när jag har allergi! det är sååå jobbigt! brukar gå runt med en liten papperstuss där hela dagarna för att det ska sluta rinna

  Reply
 • Haha igenkänningsfaktorn!! Lika irriterande när en lägger mascara och ögat bara bestämmer sig för att rycka till/blinka!? Så har en helt plötsligt halva ögat fyllt med mascara + det som självklart hamnat under.
  Eller när en råkar nudda näsan med “mascaratippen”..

  Reply
 • När man precis målat naglarna och lägger sig bekvämt i soffan för att låta det torka i fred, somnar(!!!) och rör på sig såklart så man får tyg avtryck på varenda nagel. Eller när man målat och blir panik kissnödig – allt förstört.
  Sen har jag super känslig hy runt ögonen så att lägga en snygg sotning är omöjlig för höger ögonvrå bara rinner och rinner ?

  Reply
 • Det värsta är också när man lagt foundation och hela grunden och så måste man snyta sig. Eller när man målat nagellack så fint man kan och helt plötsligt måste man på toa och då meddetsamma.

  Reply
 • Precis som alla andra med den jävla eyelinern 😀 Eller när jag fixat min ögonskugga snyggt och så tänker jag “bara en nyans till” och så förstör den hela looken. När min hud inte vill vara bra underlag för foundation och allt blir fnöskigt as f*ck. När jag petar mig själv i ögat med varierande verktyg. När man köper en nyans läppstift man trodde skulle vara FAB och ser helt ljuvlig ut på exakt alla andra men visar sig vara helt fel för dig – pengar i sjön men mina vänner som får ta emot dessa ratade grejer klagar inte xD.

  Reply
 • När man råkar stöta emot mascaran mot näsan så att det blir en stor fet svart klump i ansiktet.. Plus att jag alltid lyckas få mascara på ögonlocken och oftast ska man iväg dirket efter men man måste ju vänta på att det ska torka så att man inte kletar ut det. Så när man väl har gått ut så inser jag alltid att jag helt har glömt mina prickiga ögonlock xD

  Reply
 • Något av de jag hatar mest är när ögonbrynen bråkar.. Antingen när de inte blir tillräckligt lika eller man bara inte får till dem. Sen hatar jag också när det man har noppat är i det där jobbiga stadiet då hårstråna börjar växa ut igen så de syns men de är för korta för att noppa bort.
  En annan jobbig sak jag har är att jag alltid blir blöt i yttre ögonvrån så ögonskuggan sitter inte där speciellt länge och efter ett tag så blir det som en blöt fläck med lite klumpar av ögonskugga. Ugh

  Reply
 • Så kul att läsa allas kommentarer! Igenkänningsfaktorn är enorm 😀
  En klassiker för mig är att peta mig i ögat med mascaraborsten och få mascara överallt. OCH ögat börjar ju givetvis rinna… Yaay 😉

  Reply
 • Min grej är att mina ögon tåras så lätt av blåst och solljus. Normala människors tårar rinner NERÅT, men mina tårar letar sig UPP på ögonlocket och blöter ner hela alltet. Alltid bara på ett öga, så har jag kört en sotning t.ex. då har jag plötsligt ett “rent” öga och ett sotat. Skitsnyggt…

  Reply
 • När man lägger eyeliner och råkar blinka innan den hunnit torka så det förstör hela ögonsminkningen…

  Reply
 • Doing lovely eye makeup, then I step outside and my eyes water like crazy and ruin it all!

  Reply
 • NÄR MAN LAGT EN SJUJÄVLA SNYGG ÖGONSKUGGA och sen råka man komma åt med den vattenfasta macscarajäveln på ögonlocket. Fyfan blir gråtfärdig bara när jag tänker på det hahahahha

  Reply
 • Precis som någon annan skrev häruppe; har ett extra känsligt öga som alltid alltid tårar sig vid minsta lilla vindpust, sol, kyla etc..
  Och tårarna rinner liksom uppåt så slutar alltid med en kal fläck utåt/uppåt och att concealern/eyelinern klumpar sig bredvid..
  Så tråkigt och vill bara tvätta bort allt direkt.

  Reply
 • Måste tillägga att jag enbart använder vattenflaska produkter sen typ 10 år tillbaka pga av detta och hur jobbigt är det inte att tvätta bort? ;P

  Reply
 • När man tar en sminkborste och insåg när man dragit den i puder men när mam får på de på ansiktet så hade borsten redan färg på sig och oftast e de typ svart ? o så har man svart på ansiktet o blir så jäkla svårt o få bort ?

  Reply
 • Mascaran = klassiskt.

  Annars är ju ett rinnande öga fantastiskt också. Du vet när eyelinern är perfekt. Mascaran perket. Ögonskuggan perfekt. Så ska det lilla satans ögat bestämma sig för att NU ska det rinnas och gråtas ur ögonvrån. Så ovärt. Haha blir helt tokig.

  Reply