Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | August 30, 2016

När ett pressutskick är så stort att man själv får plats i lådan

lockit

Igår ringde Fedex på dörren, och fedex brukar normalt sett inte komma till dörren utan jag brukar få gå ut till lastbilen för att hämta paketet, men idag kom VÄRLDENS största paket (jag fick plats i lådan, på riktigt) och undrade om det ens var till mig..

/Yesterday  Fedex knocked on the door, and FedEx does not normally come to the door,  I usually go out to the truck to get the package, but today, I got the world’s largest package (Big enough for me to fit the box) 
lockit1
I paketet låg det pressprover på alla Kat von D:s nya lock it foundations, concealers, color correcting eyeshadow primers och info samt tips och trix på hur man använder produkterna! WOW säger jag.. Allt detta kom i supercool koffert! Snacka om att lägga pengar på pressutskick. Detta är ju verkligen nåt extra som jag definitivt kommer komma ihåg 🙂

/In the package was press samples of all the Kat Von D’s new Lock it foundations, concealers, color correcting eyeshadow primers and info about them, as well as tips and tricks on how to use the products! WOW

lockit2
Jag har inte ens testat kat von d:s concealer än, så detta ska bli SÅ spännande!

/I have not even tested Kat Von D’s concealer yet, so this will be so exciting!
lockit5
Det finns en helt vit concealer som man tydligen kan använda på lite olika sätt. Dels om du är superljus kan du blanda ut den så att den passar din färg, du kan använda den som en matt highlight, du kan även använda den som en läpp-bas för att färgen på ditt läppstift ska poppa, likaså på ögonen.
/There is a completely white concealer that you  can use in different ways. So, if you are super fair, you can mix it with your regular concealer to fit your skin tone, you can use it as a matte highlight, and you can use it as a lip base to make bright colors pop even more, and as well on the eyes.

lockit4
Löspudret har jag heller inte provat, och ni vet ju alla att jag älskar löspuder. I kitet kom även fyra nya penslar i syntet.

/I have not tried the loose powder yet, and you know that I loooove loose powder, so I’m super excited to try this! I also got four synthetic brushes
lockit3
Foundations i 20 olika nyanser.

/Foundations in 20 shades
lockit6

Kofferten är så stor så jag fick knappt ens med allt med mitt 55mm-objektiv.. haha
I och med att detta utskick kommer från USA så har jag inte exakta uppgifter på när allt kommer till sverige tyvärr.

/The trunk is so big it barely fits the picture.. Soetimes I hate taking pictures with my 55mm lens.. haha

*Pressutskick

 


23 kommentarer23 kommentarer om “När ett pressutskick är så stort att man själv får plats i lådan”

  Men gud va roligt Linda!
  Måste kännas speciellt när du även träffat Kat (om jag inte minns fel nu). Roligt också att det finns så många olika nyanser 😀

  Reply

  Tror det är samma formula som förut, men såg bland annat den nya vita concealern på Sephora iförrgår så det som kommer hit är nog redan i butik!

  Reply

  Jäklar vad påkostat!! Jag köppte hennes tattooliner och älskar den. Så nu är jag verkligen nyfiken på precis allt från hennes makeup serie 🙂

  Reply

  Foundation och concealer finns redan på Sephora, såg de på Sephora Biblioteksgatan igår. Concelarn kan jag starkt rekommendera för ljus-medium hudfärger, och bara för de mörkhyade med röd underton. Tyvärr fanns det inga (inom den mörkare nyanserna ) med gul underton, något jag har.

  Reply

  Minns du vad concealern kostade? Himla tacksam för svar! ✨

  Reply

  wow ….! good for you Linda … Lucky You ….!

  Reply

  Kan du inte testa alla produkter i en video? Visa hur lätt/svåra de är att applicera och hur bra de håller under dagen? ?

  Reply

  Wow inte alls dåligt! Så häftigt och verkligen generöst. Berätta gärna vad du tyckte om allt, är verkligen sugen på att testa Kats grejer ?

  Reply

  Ellerhur, helt galet! Foundationen är ju densamma som förut, men concealern ska jag prova 🙂

  Reply

  Swatches på alla färger Linda? ? Skulle vara perfekt eftersom jag tänkt köpa concealern, foundationen och pudret. ?

  Reply

  Snälla linda. Kan du hjälpa mig med faundations!!!!jag har jätte fett hyd. O jag köpper bara faundations vattenbaserrad eller oljfri. Men efter några timmar så det rinner av mina faundations o sååå glänsigt!!!!
  Det är såååå jobbigt. Jag jobbar i skolan o det jätte pinsamt att det fläckigt o fyllt efter några timmar. Jag använder PARIS BERLIN FAUNDATION,WAKE UPP ISADORA,LANCOME OLJFRI…INGET FUNKAR. JAG SLÖST SÅÅÅ MYCKET PENGAR O DET INGET SOM FUNGERAR. JAG BRUCKAR LÄGGA Tikei puder faundation på…men men det katastrof!!!!snälla hjälp mig

  Reply

  Hej! Är inte Linda, men är mua själv så tänkte jag kunde hjälpa ? Vad använder du för hudvård? Får man till hudvården brukar ju det hjälpa!
  Använder du nån primer? Om inte tkr jag du ska kolla in t.ex. Lumene – Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
  Angående foundation, har du testa Estee Lauder Doublewear eller Doublewear light?

  Reply

  Jag använder PROAKTIV. Det jätte bra för mig. Men jag tänkte kanske jag ska sluta använta krämiga faundations eller primers och istället använda mineral puder bara. Tup TIKEI eller BARE MINERALS eller MAKE UPP STORE PUDER??????

  Reply

  Jag vill ha lite bronze färg i ansiktet kanske tänkte prova bara använda brun utan sol Biotherms. Så slipper jag ha så kakigt o tjökt….. men lite räd för finnar. Jag använder Isadoras bronze men det blir mycket fläckigt!!!!!!!snälla hjälp mig!!!

  Reply

  Wow looks awesome! I’m italian and unfortunately we don’t have KVD here!
  could you please do a review of beauty bakerie lip whip and eyeliners? the seems great!

  Reply

  Inte undra på att en flaska foundation går på 350 spänn. XD

  Reply

  Hej!
  Skulle vara superkul om du kunde ge några av de olika sakerna till oss läsare, har verkligen så länge tittat på hennes foundation och comcealer <3

  Reply

  Wow you slag her off and call her childish and still get free gifts!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här